Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
"...μα είναι δώρο άδωρο ν'αλλαξεις χαρακτήρα,
τσάμπα κρατάς λογαριασμό
τσάμπα σωστός με το στανιό..."
που λέει και ο Σωκράτης ,έτσι λοιπόν ο λύκος και αν γέρασε και άσπρισε το μαλλί του...μήτε συνήθειες άλλαξε μήτε την κεφαλή του...
ΒΑΝΕΣΑ λοιπόν μετά από δυο χρόνια εκμεταλεύτηκα την τριήμερη άδεια λόγω Πάσχα και πήρα την λαμπάδα μου να πάω και εγω ο χριστιανός να κάνω ανάσταση.
Κίνηση δεν είχε καθόλου λόγω ημέρας και έτσι οι απαντήσεις του πράκτορα έρχονταν στο φτερό ,επικοινωνία μιλάμε με ταχύτητα σκέψης.
Μπήκα στο μοτέλ και ανέβηκα καρτερικά τους ορόφους με το λαμπαδικό Τζούλια από τα jumbo στο χέρι και με κατάνιξη χτύπησα την πόρτα μονολογόντας "Ιησούς Χριστός νικάει και όλα τα κακά σκορπάει"
Και αυτή άνοιξε, και τότε τα είδα όλα....1,85 και βάλε με μακρύ κατάξανθο ίσιο μαλλί ,μίνι φόρεμα που ίσα κάλυπτε τα κωλομάγουλα ,με δέσιμο πίσω στον σβέρκο που άφηνε να διαγράφονται δύο ανεπανάληπτες βυζάρες (όπως διαπίστωσα έπειτα)
Πόδια λεπτά και χυτά με τελείωμα σε δαχτυλάκια για προσκύνημα ,που πάνω στα ψιλοτάκουνα πραγματικά μου έκοψαν την ανάσα.
Το καλύτερο όμως το άφησα για το τέλος ...πρόσωπο αγγελικό ,Λιθουάνα στρογγυλοπρόσωπη με ξανθή επιδερμίδα χείλα φυσικά σαρκώδη και ματάρες μπλε.
Αν κάποτε με μια βόλτα στην Αθήνα με τη Λολι γύριζαν 10 κεφάλια , με την Βανέσα δεν θα γύριζαν απλώς αλλά θα τα χτυπούσαν στα ντουβάρια να δουν αν ονειρεύονται.
Πω πω ρε μάγκα μου,που έπεσα λέω από μέσα μου, πάει δεν θα γυρίσω την Τρίτη και θα με ψάχνουν οι φύλακες.
Λέω μεσα μου ψυχραιμία δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει που θα την απομυθοποιήσει ,όλα είναι στο κεφάλι σου, σύνελθε, αλλά παπάρια...
Με το που έκανε και έλυσε το φόρεμα ένοιωσα να μουδιάζω μέχρι τις πατούσες ...λέω δεν υπάρχει περίπτωση να πηδήξω σήμερα θα κάθομαι να κοιτάζω
Η δε συμπεριφορά της πολύ ζεστή αλλά ταυτόχρονα και λίγο απόμακρη με την ένοια του κλασσάτου ,ούτε πορνό, ούτε η γκόμενα που μόλι σε είδε να πέσει να παίρνει κάμψεις...όμορφα πράγματα ,όσο πρέπει για πρώτη γνωριμία...
Τωρα στο κρεβάτι μου χει μάθει η ζωή πως αυτές τις γυναίκες δεν πρέπει να τις περιμένεις να σου'ρθουν γιατί θα μείνεις με το πουλί στο χέρι. Πρέπει να τις κάνεις να σου'ρθουν και αυτό απαιτεί σάλιο και υπομονή ...αν όμως έχεις εντριφύσει στο ρούφηγμα γυαλιστερής και στο άνοιγμα του κυδωνιού τότε ξέρεις να εκτιμήσεις τα στενά αιδοία.
Η κοπέλα είναι πιο στενή και από την Στενή Ευβοίας και θέλει δουλίτσα ,στη καθομιλουμένη πινέλο...
Τώρα τι από πάνω τι από κάτω τι από πισω, το διαμάντι όπως και να το κρατήσεις λάμπει και το κορίτσι πραγματικά -με μοναδική ατέλεια μια τομή τύπου γέννας (αυστηρά προσωπικό της δεδομένο και δεν το συζητά ούτε για πλάκα)- κατά τα άλλα είναι ΑΨΟΓΗ,ΦΙΝΕΤΣΑΤΗ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ,ΚΟΡΜΑΡΑ και κάνει και καλές πίπες!
Τα υπόλοιπα ας τα ανακαλύψει κανένας άλλος ...

Ειμαι ο KIWI και μόλις τελείωσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
KIWI
Μέλος
Εγγραφή:
23 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού