Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ειχα απο πάντα απωθημένο να γαμήσω μια ψηλότερη μου (κάποια στιγμή την είχα πέσει σε μια γυμνάστρια με τρομερό σώμα στο γυμναστήριο που είχε ψηθεί μαζί μου αλλά είχε ενδοιασμούς να μου κάτσει καθότι παντρεμένη και με παιδιά). Ετσι μόλις είδα την MARO διάβασα για το ύψος και είδα τις φωτό ψήθηκα. Η συνάντηση έγινε περίπου 4-5 μέρες μετά. Αυτό συνέβει γιατί το πρακτορείο τους εδρεύει στην Γερμανία. Για να μην πολυλογώ δεν συστήνω σε κανένα να μπεί στον κόπο να κάτσει να συννεοηθεί μαζί τους και στο τέλος να μην έρθει η κοπέλα όπως μου συνέβη στο 2ο ραντεβού που ζήτησα να δώ μια άλλη κοπέλα.
Στο προκείμενο τώρα έκλεισα το ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο στην Καστέλλα του Πειραιά. Προφανώς επειδή υπήρξε ένα μπέρδεμα με την διεύθυνση (το οποίο εξήγησα και στον Αντισθένη με PM) το κορίτσι μπερδεύτηκε όπως και ο ταξιτζής που την έφερνε. Το αποτέλεσμα αυτού ήταν να τα βάλει λίγο μαζί μου παρόλο που δεν έφταιγα στην ουσία αλλά το κατάπια.
Το τρομερό είναι το μήκος των ποδιών του συγκεκριμένου παιδιού και το κάλλος τους. Η αίσθηση του σταυρώματος των ποδιών της πίσω απο την πλάτη μου όταν ήμουν απο πάνω της ήταν το κάτι άλλο και για αυτό και μόνο συστήνεται τίποτα άλλο. Πρωτοβουλία μηδέν ή σχεδόν μηδέν. Την έβαλα να κάνει κανα δύο περίεργες στάσεις και διαπίστωσα ότι είναι αρκετά ευλύγιστη και σχετικά μαιτζέβελη παρόλο το ύψος της. Μόνο στο τελείωμα της πράξης στην στάση cowgirl τραβήχτηκε τόσο ώστε να βγώ απο μέσα στης και απλά με το χέρι της ενίσχυσε το αποτέλεσμα της εκτόξευσης μου. Στο τέλος μου κακοφάνηκε που βρέθηκε να σχολιάζει το γεγονός ότι έκανα παζάρι στο πρακτορείο. Τους είπα ότι για local CG που σε επισκέπτεται στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο ζητά και κόμιστρα για ταξί και είναι και ακριβότερη απο τις άλλες κοπέλες. Παραδέχτηκε ότι κάνουν εκπτώσεις αλλά προφανώς της χαλά την μανέστρα να της ζητά κανείς σκόντο στα 250 Ευρώ που ζητάει την ώρα.

Και λίγα λόγια για το πρακτορείο ΝΥMPHS
Tο πρακτορείο αυτό είναι και η 1η μούφα. Απορώ πως έχουν την απαίτηση να δουλέψουν. Συννενόηση μετά απο μέρες αφού το τηλέφωνο τους είχε πρόβλημα και μου απάντησαν περίπου μετά απο 3-4 μέρες στα SMS που τους έστειλα. Τελικά κλείνω 2η κράτηση για τις 15/2 Καθαρή Δευτέρα στις 6μμ σε χοτέλ ημιδιαμονής των νοτίων προαστίων για ένα 2ωρο τουλάχιστον. Μισή ώρα πρίν το ραντεβού στέλνω με SMS τον αριθμό του δωματίου. Μετά απο κάποια ώρα αναμονής μου λένε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ότι η κοπέλα που ζήτησα δεν έχει ξεκινήσει ή κάτι τέτοιο γιατι τα αγγλικά τους είναι αισχρά. Τελικά μετά απο μία ώρα αναμονής και ανταλλαγής sms που ζητούσα ενημέρωση για το που βρίσκεται η κοπέλα απιοφάσισαν να μην ξανααπαντήσουν σε κλήσεις μου ή στα SMS μου και σηκώθηκα και έφυγα. Πραγματικοί δημόσιοι υπάλληλοι. Ευτυχώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και τι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ. ΣΚΕΤΟ ΜΕΛΙ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 23, 2010
Κόστος συνάντησης
325
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
9
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού