Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η αλλιώς, μαύρο στη μαυρογιαλούρα!... Τώρα, γιατί το αποφάσισα, (που δεν είμαι και φαν των μαυρόγατων) δεν έχει σημασία!.. Λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε...
Πάντως, αν της βάλεις κουκούλα, έχει καταπληκτικό σώμα και οι σιλικονόσακοι, για τους φαν του είδους στέκουν ψηλά, στητοί, αγέρωχοι (μλπιαχ).
Όλα άρχισαν όμορφα, πεντακάθαρη, ντυμένη όμορφα, χαμογελαστή. Κουνιστή και ρυθμική (πρώην στριπ) ψιλοχαβαλέ, μάλλον όμως έτρωγε το χρόνο γιατι δε γουστάρει την ουσία της δουλειάς της. Όταν με τα πολλά πήγε το πράγμα παρακάτω, μόνο χλωρίνη που δε μου έριξε! Πωπω καπνίζεις, έλα για λιστεριν! Σπρέι και μαντηλάκι πριν το μπούκωμα και μετά, ένα μπούκωμα - ένα σκούπισμα το πήγαινε! Τρελάθηκα! Μουρθε να την πλακώσω στις σφαλιάρες. Λες και είμαι κανας βρωμίλος ή και γω δεν ξερω τι...
Μετα τον πρώτο γύρο με πίτα, οπου νόμιζε ότι θα κατέληγε στο στόμα της και φυσικά σταμάτησε κι έψαχνε απεγνωσμένα να μου φορέσει λάστιχο (!) μου λέει τιιιιιιι θες κι άλλλοοοοο; Ναι μωρή λέω απο μέσα μου, θα σε σκίσω τώρα. Αλλά ήταν τόσο το ξενέρι και η αλοιφή επίσης, που τελικά σηκώθηκα κι έφυγα.
Μούφα και λαμόγιο η τύπισσα. Στο Μετάξι περνάς καλύτερα με 20 γιούργια!!!! Εκτός κι αν τη θέλεις για κάνα σόου, αυτό τόχει, αλλά για πήδημα με τίποτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 26, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
cooljohn
Μέλος
Εγγραφή:
4 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού