Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως αναφέρω και στην επικεφαλίδα της κριτικής μου, την Dolce την συνάντησα σήμερα για 1η φορά σε duo με την Alexa.
Κρίνοντας λοιπόν την Dolce, όχι μόνο ατομικά αλλά και σε συνδυασμό με την Alexa, έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα, διευκρινίζοντας όμως ότι επιφυλάσσομαι να επανέλθω πιο αναλυτικά όσον αφορά τις επιδόσεις της, τη διάθεσή της στο σεξ και τη συμμετοχή της σ' αυτό, όταν τα γευτώ σε επόμενη συνάντησή μου μαζί της, αυτή τη φορά ως solo:

Α. Αρνητικά:
1) Τόσο η Dolce όσο και η Alexa είχαν πολύ μικρή διάθεση για πρωτοβουλίες, ίσως διότι επρόκειτο για τη τελευταία μέρα του τουρ τους, και περίμεναν από εμένα τον ημιμαθή και άπειρο στο συγκεκριμένο σπορ (λέγε με παρτούζες), να τις κατευθύνω εγώ και να τις διορθώνω. Αν τις άφηνα, θα μέναν μόνο στα χάδια μεταξύ τους και στα φιλιά (π.χ. στη πλάτη!). Ειδικά δε από την Dolce, που έδειξε καθαρά ότι το "έχει το πακέτο", περίμενα να "διορθώνει" και να κατευθύνει και την Alexa, που έδειχνε πιο άπειρη συγκριτικά, αλλά εις μάτην.
2) Την ένιωσα κάπως αμήχανη και λίγο συγκρατημένη, ίσως λόγω του ότι δεν επρόκειτο για μια συνάντηση 1 προς 1, και εξ αυτού του λόγου δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί "χημεία" μεταξύ μας. Αυτό ισχύει και για την Alexa, που στη προηγούμενη συνάντησή μας ένιωσα ότι είχε "λυθεί" περισσότερο απ’ ό,τι σήμερα.
3) Μου φάνηκε λίγο πιο "μπασμένη στα κόλπα" και πονηρή από την Alexa, αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό.

Β. Θετικά:
1) Έχει πολύ όμορφο κι έξυπνο μουτράκι, με πολύ ωραία μάτια και χαμόγελο. Σίγουρα κάνει τη διαφορά στο πρόσωπο σε σχέση με τις περισσότερες, ανοιχτόχρωμες συντοπίτισές της.
2) Είναι αρκετά ψηλή κοπέλα, κορμί λαμπάδα με επιδερμίδα αψεγάδιαστη και εξαιρετικά επιμέρους χαρακτηριστικά: στήθος στητό, σφιχτό και ικανοποιητικότατο σε μέγεθος, χωρίς να το λες μεγάλο, και με πολύ ωραίες και ευερέθιστες ρόγες, πόδια ατελείωτα και πανέμορφα, δάκτυλα περιποιημένα και λεπτά, νινάκι πεντακάθαρο και περιποιημένο, δεκτικό σε δακτυλοσκοπήσεις και σε στοματική περιποίηση, κώλος όμορφος που προσφέρεται επίσης για στοματική περιποίηση και για "χαστουκάκια", αλλά όχι για δακτυλοσκόπηση, για κάτι παραπάνω δεν το συζητάμε καν. Ελπίζω την επόμενη φορά να τον χαρώ παραπάνω.
3) Έδειξε να το κατέχει το άθλημα πολύ καλά και απ’ όλες του τις πλευρές και να το ευχαριστιέται κιόλας, αλλά με σιγουριά θα μπορώ να μιλήσω γιαυτό την επόμενη φορά. Ήταν δεκτική σε κάθε επιθυμία μου, πλην της δακτυλοσκόπησης στο κώλο, και σε κάθε εναλλαγή στάσης, τόσο με την Alexa μεταξύ τους όσο και με μένα. Απλά δεν έπαιρνε τη πρωτοβουλία, όπως προανέφερα.
4) Ως προς το social time, δείχνει έξυπνη και χαριτωμένη και έχει ευχέρεια στην επικοινωνία, διότι γνωρίζει καλά Αγγλικά.
5) Στα θετικά της συνάντησης να σημειώσω τέλος και το "λογικό" (σε σχέση με άλλα πρακτορεία) κόστος αυτής για το είδος της, που ισχύει όμως μόνο για τα "μέλη" του πρακτορείου, δηλαδή όσους έχουν εγγραφεί και συναντήσει προηγουμένως μια τουλάχιστον κοπέλα του, εξ ου και η συνάντησή μου με την Alexa.

Γ. Σχόλια:
Πιστεύω ότι κάθε άντρας που σέβεται τη φύση του ως αρσενικό και ενθουσιάζεται με την ιδέα της ταυτόχρονης ερωτικής συνεύρεσης με δύο λαχταριστά, νέα κορίτσια στο κρεβάτι του, πρέπει για την εμπειρία και μόνο να δοκιμάσει αυτό που έζησα κι εγώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σήμερα. Γιατί κι εγώ αναμφίβολα δεν αποτελώ εξαίρεση στο κανόνα αυτό.
Μόνο που, μετά την ολοκλήρωση αυτής της συνάντησης, δεν είχα την αίσθηση ότι έζησα αυτό που ... (ναι, μη γελάστε!) ονειρευόμουν τόσα χρόνια. Με άλλα λόγια, πέρασα πολύ καλύτερα τη 1η φορά που συναντήθηκα με την Alexa μόνη της (της το 'πα άλλωστε φεύγοντας), και το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και όταν ξανασυναντηθώ με την Dolce ως solo, ίσως μάλιστα να περάσω και καλύτερα απ' ό,τι με την Alexa, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι παίρνω οτιδήποτε πίσω απ' αυτά που έγραψα στη κριτική μου για τη τελευταία.
Μετά δηλαδή από τη σημερινή μου συνάντηση πιστεύω εντέλει ότι "δείχνει" (αλλά όμως μόνο "δείχνει") πολύ πιό ξεσηκωτική και απολαυστική μια παρτούζα με 2 γυναίκες όταν τη βλέπεις, παρά όταν συμμετέχεις σ' αυτήν. Και προσοχή, δεν μιλάμε εν προκειμένω για 2 μέτριες εμφανισιακά κοπέλες, αλλά για κορίτσια που αντικειμενικά είναι "να τα πιείς στο ποτήρι" και με συμμετοχή στο σεξ που ξεπερνάει κατά πολύ το μέσο όρο.
Ίσως βέβαια, αν είχα μεγαλύτερη εμπειρία στη πράξη σε τέτοιου είδους τριγωνικά σχήματα να πέρναγα καλύτερα, κι εγώ κι αυτές, ίσως αν ο χρόνος της συνάντησης ήταν μεγαλύτερος να αναπτυσσόταν καλύτερη "χημεία" μεταξύ μας, ίσως πάλι και να οφείλεται στο γεγονός ότι οι συγκεκριμένες κοπέλες δεν με έκαναν να νιώσω ότι είναι πραγματικά bisexual, και ειδικά η Alexa, και βέβαια επ' ουδενί δεν ένιωσα ότι είναι λεσβίες, απλά κάνουν φιλότιμες αναμφίβολα προσπάθειες να παίξουν αυτό το ρόλο, προφανώς για τα χρήματα, χωρίς όμως να τους "βγαίνει" αυθόρμητα κι από φυσικού τους. Αυτό βέβαια δεν με "χαλάει" κατ' ανάγκη, γιατί είμαι λάτρης των αληθινών γυναικών που λειτουργούν σεξουαλικά σύμφωνα με τη φύση τους, απλά στη συγκεκριμένη περίσταση ένιωθα ότι τις υποχρέωνα και τις δύο να "παίζουν" ένα ρόλο, και ΑΥΤΟ ήταν που με χάλαγε τελικά. Όμως, για να μην ρίχνω το "φταίξιμο" μόνο στις κοπέλες, ίσως και να είμαι εγώ τελικά αρκετά μεγάλος ηλικιακά για τέτοια extreme sports, ώστε να μην είμαι πλέον σε θέση να αντλήσω την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση από μια τέτοιου είδους συνάντηση. Ή ίσως και να είναι όλα αυτά μαζί.

Δ. Συμπέρασμα:
Εν κατακλείδι, δεν θα έλεγα όχι σε μια τέτοιου είδους συνεύρεση ξανά, αλλά δεν θα την επεδιώκα κιόλας πλέον, ίσως γιατί αντιλήφθηκα σήμερα ότι την ευχαρίστηση που αντλώ από την συνεύρεσή μου με μια γυναίκα που τη γουστάρω κι έχει αναπτυχθεί χημεία μεταξύ μας, δεν μου την προσφέρει η εναλλαγή των ερωτικών συντρόφων κατά τη διάρκεια της πράξης, όσο όμορφες και ταλαντούχες και να είναι η κάθε μια από αυτές ατομικά. Ουκ εν τω πολλώ το ευ, λοιπόν, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, αλλά και μέχρι αποδείξεως του εναντίον φυσικά.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 09, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
360
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού