Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με τη Λίζα ήθελα να κανονίσω εδώ και καιρό για να δοκιμάσω το πολυδιαφημισμένο κουλούρι, οπότε με το που ανακοινώθηκε το τουρ έκλεισα αμέσως και νωρίς πριν προλάβουν να πέσουν οι επιδόσεις.Όταν ήρθε η επιβεβαίωση από το πρακτορείο για τη συνάντηση κάτι δεν κόλλαγε στην τιμή και διαπίστωσα ότι τελικά σε αυτή την επίσκεψη το άναλ δεν ήταν ανάμεσα στις υπηρεσίες της. Ωστόσο, ο κλασσικός ο μακάκας ο Έλληνας, είπα ότι αφού μέχρι και Κυριακή δεν έχει πολλά ραντεβού θα την ψήσω.

Όταν ήρθε, λοιπόν, η ώρα ανεβαίνω στο δωμάτιο μπαίνω για μπανάκι και αρχίζει ο πρώτος γύρος με φιλιά, πίπα και 1,2 στάσεις μέχρι την πρώτη κατάθεση. Η συμμετοχή σε όλα αυτά ήταν ιδιαίτερα υποτονική και δε θύμιζε στο ελάχιστο PSE. Ο δεύτερος γύρος που ακολούθησε ήταν στο ίδιο μοτίβο με κάποιες παραπάνω πρωτοβουλίες, αλλά και πάλι μακριά από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το κουλούρι μου το ξέκοψε από την αρχή χωρίς να υπάρχουν περιθώρια για διαπραγμάτευση και δυστυχώς για άλλη μια φορά δε σηκώθηκα να φύγω, αφού είχε προηγηθεί και σκηνικό με το πρακτορείο που μου είχε χαλάσει εξ αρχής τη διάθεση.

Για να είμαι απόλυτα σωστός στην κριτική μου η Λίζα σίγουρα δεν προσπάθησε να με ξεγελάσει σε καμία περίπτωση, αφού και στο ημίχρονο ήταν αρκετά σύντομη, όσο ένα τσιγάρο, και ο δεύτερος γύρος έγινε με δική της προτροπή και φυσικά οι φωτογραφίες δεν είναι σε καμιά περίπτωση παραπλανητικές. Στα συν επίσης ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου στα χρήματα παρά το γεγονός ότι για πρώτη φορά ξέχασα να τα δώσω στην αρχή και τα πήρε σχεδόν όταν έφευγα. Ίσως να ήταν και αυτός ένας λόγος που δεν ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτική, ίσως κι εγώ με τα νεύρα για το πρακτορείο, πάντως η ίδια ήταν ίδιαίτερα ευγενική και ευχάριστή μέχρι και αφού βγήκα έξω από την πόρτα. Τελικά μάλλον δεν πρέπει να πηγαίνω με μεγάλες προσδοκίες γιατί τότε η απογοήτευση έρχεται πιο εύκολα.

Θα την ξανασυναντούσα πάλι μόνο και μόνο για το κουλούρι, αλλά μετά την πρώτη επίσκεψη το σκέφτομαι πολύ και μάλιστα στην τιμή που πάει το πακέτο.

Για το πρακτορείο τώρα... Εϊχα ζητήσει 1,5 ώρα και άναλ και μου απάντησαν για 1 ΟΚ, αλλά επειδή έχω ακυρώσει 2,3 φορές το μισάωρο θα το "πάρω" αν τελικά εμφανιστώ. Είναι η δεύτερη φορά που το λένε και η δεύτερη που δε γίνεται και πώς να γίνει όταν κολλητά έχουν βάλει κι άλλο ραντεβού. Μάλιστα όταν ήμουνα στην είσοδο του ξενοδοχείου λαμβάνω μήνυμα αν είμαι εκεί ή αλλιώς να της κλείσουν άλλο ραντεβού. Μάλλον έπρεπε να πώ κλείστε και να τους συνδέσω μόνιμα με Κάιρο. Για το κουλούρι που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στην αρχή το είδα στο site δεν είχαν πει τίποτα και έπρεπε να ρωτήσω εγώ για να μου απαντήσουν, αλλά αφού πρώτα μου είχαν επικυρώσει το ραντεβού και συμβαίνει κι αυτόι για δεύτερη φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού