Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μπορω να πω οτι σημερα ειχα μια πολυ ευχαριστη εκπληξη. Αν και ειχα μεινει πολυ δυσαρεστημενος απο την προηγουμενη κυρια απο το ιδιο πρακτοριο, αποφασισα να τους δωσω αλλη μια ευκαιρια. Αν και αργησε να ερθει 20 λεπτα (την προηγουμενη φορα ηταν στην ωρα της)πραγματικα οταν εφτασε περασα υπεροχα και μου εκαναν και μια εκπτωση -100 ευρω λογω καθυστερησης.

Να δικαιολογησω τους βαθμους μου τωρα:

Προσωπο: Κλασσικη ομορφη "βορεια" κοπελα η οποια μπορω να πω οτι ειναι πιο ομορφη στην πραγματικοτητα απο οτι στις φωτογραφιες! Το λουκ της ειναι ανανεωμενο, εχει μακρυ μαυρο μαλλι (πραγμα που γουσταρω ΠΑΡΑ πολυ) τωρα πια αλλα αυτο την κανει παρα πολυ πιο ομορφη.
Πηρε 6 με αριστα το 7 βεβαια γιατι δεν μπορω να βαλω παραπανω. Αμα μπορουσα θα εβαζα και 9

Σωμα: Ωραιο σωμα, τελειο στηθος κατα τα δικα μου στανταρ (ουτε πολυ μεγαλο ουτε πολυ μικρο) με πολυ ωραιες ρογες. Το απο πισω μερος ηταν σφιχτο και με καμπυλες.

Συμπεριφορα: Παρα πολυ καλη η συμπεριφορα της. Παντα ευγενικη και δεν εφερε αντιρρηση σε τιποτα.

Επικοινωνια: Δυστυχως εδω πρεπει να της βαλω εναν κακο βαθμο διοτι τα αγγλικα της δεν ειναι ιδιαιτερα καλα αλλα η συννενοησια μπορει να γινει (μπορει να φταιω και εγω που μιλαω πολυ καλα αγγλικα)

Διαθεση: Εδω, μπορω να πω οτι ειχε παρα πολυ ορεξη και φαινοταν. Δεν ξερω αν ηταν για αν με ανταμειψει που αργησε αλλα φαινοταν να το ευχαριστιεται και επαιρνε και αυτη πρωτοβουλιες. Πιο αναλυτικα. Ξεκινησε με μια παρα πολυ καλη πιπα, απο τις καλυτερες που εχω λαβει μεχρι στιγμης φορωντας κατι πολυ ωραια μαυρα και σεξι εσωρουχα. Ποτε αργα ποτε γρηγορα γενικα ειχε ποικιλια και ηταν τοπ. Για να μην τελειωσει το πανηγυρι νωρις, την αλλαξα σε 1 69 κατι που απολαυσε πολυ καθως φαινοταν οτι ειχε υγρανθει για τα καλα. Μετα για φιναλε, την εβαλα κατω και καθως εκανα επιδρομη στην ρογα της. Οι οργασμοι ηρθαν συνχρονως και μας βρηκαν και τους δυο με ενα μεγαλο χαμογελο.(τα ζουμια τα πηρε το προφυλακτικο)

Σχεση αποδοσης-τιμης: Το μεγαλυτερο που μπορω να βαλω. Δεν ξερω αν ηταν επειδη της αρεσα η επειδη ηθελε να με ανταμοιψει η οτιδηποτε.


Θα την ξαναεπαιρνα στα σιγουρα οχι μονο για την πολυ καλη επιδοση της αλλα και την φοβερη διαθεση που εδειξε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 08, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Incog123
Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
146
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού