Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα στείλει e-mail στην Linda από την ημέρα που ο Antisthenis έβαλε στο thread τις φωτογραφίες από το Playboy και όσο να’ναι ήμουν περίεργος τι θα συναντήσω.
Πάνω σε αυτό να πω ότι αν περιμένετε να δείτε ακριβώς αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες θα απογοητευτείτε, η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι είναι το κορίτσι των φωτογραφιών.
Αυτό βέβαια συμβαίνει με όλα τα κορίτσια που κάνουν professional photo shoot, έχω γνωρίσει αρκετές ελληνίδες που ήταν υποψήφιες για playmate και οι σχέση τους με τις φωτογραφίες ήταν όση είχε ο «Τζόλε» με τον Ρουβά…
Δεν είναι μόνο ότι οι φωτογραφίες φωτοσοπιάρονται και σβήνουν τα όποια ψεγάδια, είναι και το επαγγελματικό μακιγιάζ, οι ψεύτικες βλεφαρίδες, το επαγγελματικό χτένισμα, το styling γενικώς που μετατρέπουν ένα όμορφο κορίτσι σε «θεά» για να μπορεί να πάρει ένας πιτσιρικάς το περιοδικό στην τουαλέτα…
Αυτό ακριβώς είναι η Mara, όχι κορίτσι αλλά μια εμφανίσιμη σχετικά όμορφη γυναίκα από την Πολωνία ηλικίας γύρω στα 27-28, οπότε όσοι είστε λάτρεις των playmates μπορείτε να πάτε γιατί αν περιμένετε να γράψει κάποιος ότι ήρθε κοπέλα ίδια με τις φωτογραφίες όλα τα «κουνελάκια» της Πολωνίας, Ουγγαρίας και της Τσεχίας να έρθουν δεν θα δείτε ποτέ καμιά, όπως η «τύπισσα» που καθόταν όλη μέρα σπίτι και ονειρεύονταν να έρθει το πριγκιπόπουλο με το άσπρο άλογο και κατάντησε γεροντοκόρη.
Αυτό το γράφω για τον νεαρό ? που με ρώτησε «Αν είναι το κορίτσι των φωτογραφιών να πάω» και περιμένει απάντηση και μπορεί να υπάρχει και κάνας άλλος κουνελολάτρης που ενδιαφέρεται, να συμπληρώσω πάντως εδώ ότι όπως σε όλα τα πράγματα χρειάζεται ρέγουλα, μην τις πάρετε όλες σβάρνα μέχρι να βρείτε μόνοι σας το κορίτσι των φωτογραφιών, γιατί και η γειτόνισσα της «τύπισσας» περίμενε απ’έξω και όποιον έβλεπε με άσπρο άλογο τον έβαζε μέσα αλλά το αποτέλεσμα ήταν να της καταχέσουν τα άλογα το σπίτι.
Ανοίγοντας την πόρτα αντίκρισα μια sexy blonde γυναίκα που φορούσε ένα ωραίο τζιν με ψηλοτάκουνα, και για top ένα μαύρο δαντελένιο με βαθύ ντεκολτέ.
Η Mara έχει ένα class τύπο με βλέμμα που σαγηνεύει και πρόσωπο καυλιάρικο με ωραία χείλη και βάψιμο που αναδεικνύει την μοιραία πλευρά της γυναίκας.
Είναι όντως ψηλή κοντά στο 180 μιας και με τα ψηλοτάκουνα εμένα που είμαι 1,82 με έριχνε αρκετούς πόντους.
Ωραίο σώμα όχι όμως ιδιαίτερα γυμνασμένο με ωραία βυζιά που έχουν δεχτεί διακριτική «ενίσχυση» και είναι καλοφτιαγμένα.
Μακριά πόδια, λεπτή μέση, ωραίο κωλαράκι, απαλό δέρμα και στα μείον μια ουλή από εγχείριση χαμηλά στη κοιλιά, μου θύμισε την συμπατριώτισσα της Marta του ίδιου πρακτορείου, ψηλή και εκείνη με ωραίο σώμα και τσαπατσούλικα ράμματα.
Πολύ ευχάριστη, γελαστή και έξυπνη γυναίκα με προσωπικότητα και καλά αγγλικά στο social time
Αυτό όμως που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι σε όλη την διάρκεια της συζήτησης είχε μια sexy γοητεία , μια διάχυτη θηλυκότητα που την σκορπούσε ακόμα και σε απλές κινήσεις όπως το τίναγμα των μαλλιών, μια κίνηση που την κάνει συχνά…
Στο service τώρα η Mara ήταν άψογη, τέλειο gfe με μικρές δόσεις pse.
Φιλιά με γλώσσα πολύ καλά, πολλές αγκαλίτσες και χαδάκια.
Πίπα πολύ καλή και αρκετά βαθειά με σάλιο, μερικά φτυσιματάκια για παιχνίδι, πολύ χρήση της γλώσσας και αρχειδογλείψιμο.
Στο 69 δεν βολευτήκαμε και πολύ καλά λόγω του ύψους της, οπότε και τις δυο τρυπούλες τις περιποιήθηκα και ετοίμασα λίγο αργότερα.
Πολύ καλή η συμμετοχή της στο sex, αρκετές στάσεις, πολύ πρόθυμη και έδειχνε να το γουστάρει.
Τα 100€ για το anal τα είχα προπληρώσει, όταν ήρθε η ώρα νομίζω ότι δεν ξετρελάθηκε με την ιδέα, πάντως δεν είπε τίποτα, ζορίστηκε λίγο στη αρχή αλλά εντάξει στην συνέχεια, αλλάξαμε 2 στάσεις και τελικά ξάπλωσε μπρούμυτα με ανοιχτά πόδια όπου «σφυροκόπησα» το κωλαράκι της μέχρι να τα «πάρει» στο στόμα.
Όποια κριτήρια και να χρησιμοποιήσω για να εκτιμήσω αν ένα κορίτσι θα μπορέσει να δώσει στον «πελάτη» όσα πρέπει για να περάσει καλά προφανώς και δεν νοούνται απαντήσεις καθολικής ισχύος και αποδοχής, πιστεύω όμως ότι για τους περισσότερους είναι μια πάρα πολύ καλή περίπτωση…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού