Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Λίζα είναι όντως μια τίμια επιλογή, αλλά προσοχή, για τα λεφτά που ζητάει το πρακτορείο για 1 ώρα. Για 2 ώρες (400 Ευρώ, αντί 350 που μέχρι χθες ζητούσε) είναι πιστεύω "αλμυρή", πόσο μάλλον για 1,5 ώρα που αρχικά προσπάθησα να την κλείσω, όπου μου ζήτησαν (άκουσον, άκουσον) 350 Ευρώ! Ψάχνουν για κορόιδα μου φαίνεται. Να σημειώσω επίσης ότι το ξενοδοχείο ήταν το γνωστό διακριτικό στον κάθετο του Πεδίου, αλλά όμως το δωμάτιο ήταν υπερβολικά μικρό, πλην όμως ευτυχώς καθαρό και τακτοποιημένο (ας όψεται η Λίζα γιαυτό). Είπαμε οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, αλλά με τόσο χρήματα που θέλει να εισπράττει το πρακτορείο πιστεύω ότι θα μπορούσε να βρει κάτι πιο ευρύχωρο και "αξιοπρεπές".
Τέλος πάντων, όσον αφορά τη κοπέλα αυτή καθαυτή λοιπόν, είναι ευγενική και φιλική στο social time (πολύ καλά αγγλικά), καθαρότατη, πρόθυμη και (όπως πολύ πετυχημένα μου τη χαρακτήρισε ο προηγούμενος συναθλητής) τόσο στο σεξ όσο και στο ημίχρονο "δούλα", με την καλή έννοια του όρου βέβαια: σε περιποιείται με επαγγελματισμό κι ευσυνειδησία. Κι αν τη "περιποιηθείς" κι εσύ, προσπαθεί να στο ανταποδώσει ακόμα περισσότερο. Δυστυχώς όμως ο χρόνος που είχαμε ήταν σχετικά περιορισμένος, ένεκα των παραπάνω τσουχτερών χρεώσεων, και έτσι δεν πρόλαβα να "εισπράξω" πλήρως την ανταπόδωσή της αυτή. Ίσως σε επόμενη συνάντησή μας. Και λέω ίσως, γιατί εμφανισιακά, ενώ δεν τη λες άσχημη με τίποτα, δεν κάνει τη διαφορά, ειδικά στο πρόσωπο. Σωματικά βέβαια είναι πολύ καλύτερη και χωρίς επεμβάσεις (σημαντικό για μένα), όπως ακριβώς τα λέει ο προλαλήσας, αλλά λίγο "χαλαρή", εξ ου και το 8 στη σχετική βαθμολόγηση.
Και κάτι τελευταίο, πολύ θετικό: εάν δεν υποκρινόταν, που 99% πιστεύω ότι δεν, είχε 2 οργασμούς απανωτούς κατά τη διάρκεια του ίδιου γύρου (του 2ου), και παραλίγο (αν άντεχα λίγο ακόμα) θα είχαμε και 3ο! Ή μήπως είχαμε και δεν το κατάλαβα;
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 26, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού