Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 19 10
(Updated: 12 Ιανουαρίου, 2010)
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ντάξει τώρα... φτηνή είναι η κοπέλα, πολύ ωραίο έρχεται το 150άρι για μια ωρίτσα (που πλησιάζει μερικά προγράμματα σε στούντιο), αλλά μέχρι εκεί.
Η κοπελίτσα, γύρω στα 22, πέρα απ' τα ωραία μάτια, δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Κοντούλα είναι, σώμα-πλαστοζυμαράκι έχει, βυζάκια μυτερά και καθόλου καλοσχηματισμένα (φυσικά θα το προσέξατε ότι τα κρύβει επιμελώς όταν είναι σε όρθια στάση με τα χέρια της), πόδια και λεκάνη ψιλογεματούτσικα και δάχτυλα ποδιών ατσούμπαλα με μύκητες.
Συμπεριφορά εντελώς αλλοπρόσαλλη. Όλο κάτι ρωσικά πέταγε, κάτι "μπλατς" κάτι "ντα ντα ντα" (θυμήθηκα κι εγώ το τραγουδάκι των Τrio όπως ο συνάδελφος...Da Da Da ich lieb dich nicht du liebst mich nicht aha aha aha), κάτι το έπαιζε ότι ξεσάλωνε και χόρευε σαν παρλιακό με ό,τι μαλακία έβαζε το Mad, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή.
Service σπερματοδοχείου. Να έχεις κάβλες και καιρό να "αδειάσεις" και να τη λούσεις με σπέρμα και να την πασαλείψεις σε μάτια, μύτη (μέσα στα ρουθούνια) και αυτιά (στο εσωτερικό τους) είναι. Αφού της έχεις ρίξει τίποτις ροχάλες και κανά σκαμπιλάκι. Γλωσσόφιλα όσο δεν παίρνει με όλα τα συναφή, αλλά βλέποντας τα άσπρα σημάδια στη γλώσσα της (καλά, αυτό κανείς δεν το πρόσεξε;) τα 'κοψα.
Όπως και τσιμπούκι ΜΕ καπότα διότι δεν είμαστε για το Συγγρός χρονιάρες μέρες (ποτέ δεν είμαστε δηλαδή). Η πίπα της ψιλο-απάτη by the way. Αρκετό δόντι και πολλή απατεωνιά εκεί. Αν δεν είσαι καβλωμένος από μόνος σου δεν προκειται να σε καβλώσει με τίποτα. Η καθαριότητα πάλι δεν είναι το φόρτε της. Και πώς να είναι όταν έχει-δεν έχει 10 λεπτά μεταξύ των ραντεβού...
Φάση Μεταξουργείου σε πιο ακριβό περιτύλιγμα το όλο θέμα. Προτιμώ Μετάξι με τα χίλια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
antisthenis
Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
8.092
Πόντοι:
14.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού