Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 19 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είπα να κλείσω το 2009 ποντάροντας στο πιο σίγουρο διαθέσιμο χαρτί, έτσι πέρασα ξανά από την Linda μας.
Η κοπέλα έχει μεγάλο σουξέ όπως τα γράφουν οι συναγωνιστές πιο κάτω και ήταν δύσκολο να βρω μια ωρίτσα μαζί της. Τέλος πάντων, το ραντεβού κλείστηκε για το μεσημέρι στις 31/12, ξενοδοχείο, πρακτορείο, δωμάτιο τα γνωστά. Να επισημάνω ότι την βρήκα αρκετά οργανωμένη, με καθαρό δωμάτιο/μπάνιο και μπόλικες καθαρές πετσέτες στο μπάνιο (αν και ήμουν το 4ο ραντεβού της μέρας, μου έδειξε και το «πρόγραμμα» τρομάρα της, όλα μονόωρα).
Η κοπέλα είναι πραγματικά νυμφομανής, και τρελοκομείο… δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το πάθος της για σεξ! Είναι δύο βδομάδες στην Αθήνα, έχει full πρόγραμμα χωρίς διάλλειμα (δηλαδή καμιά δεκαριά ραντεβού κάθε μέρα, έχει μέρες να βγει από το ξενοδοχείο μου είπε, τρέφετε με amita και λοιπούς φυσικούς χυμούς) και παρόλα αυτά κάνει σεξ λες και έχει να δει χαρά στα σκέλια της μήνες… Κούραση από πλευράς της εγώ πάντως δεν διαπίστωσα.
Με την είσοδο στο δωμάτιο, μου έκανε άμεσα επίθεση λέγοντάς μου συνέχεια “give me meet, I’m hungry”! Άρχισε το μπαλαμούτι άμεσα, αλλά σκεφτόμενος τα λόγια του συναγωνιστή silverpalm πήγα άμεσα για ντουσάκι και μετά την έστειλα και αυτήν (καλού κακού, δηλαδή για καλό τελικά). Για την συνέχεια τι να πω... έχει έναν τρόπο και ένα πάθος το πιπίνι που θέλεις να το «φας» ολόκληρο, είναι και ζουμπουρλούδικο. Τι να γράψω… Η κοπέλα δίνεται με τέτοιο ολοκληρωτικό τρόπο που στιγμές αναρωτιόμουν μήπως κάνει πάνω στην τρέλα της και τίποτα επικίνδυνα πράγματα, γιατί μου τριβότανε μέχρις οριακού σημείου. Φαντάζομαι αυτό θα κάνει σχεδόν με όλους, γιατί δεν με έχω και για ζεν πρεμιέ. Ασχοληθήκαμε σχεδόν αποκλειστικά με αυτό που ξέρει να κάνει άριστα, δηλαδή φιλιά (τρομάρα μου) και πίπα. Αυτήν την φορά την ζόρισα λιγάκι δοκιμάζοντας gagging. Το προσπαθούσε φιλότιμα η κοπέλα, όσο μπορούσε (δηλαδή μέχρις δακρύων, εκεί σταματάγαμε). Το ενδιαφέρον είναι ότι η κοπέλα ότι και να την κάνεις δεν λέει όχι, και μάλιστα βγάζει ένα πάθος και μια δύναμη όταν το κάνει. Συναγωνιστές, αν στις δουλειές μας είχαμε 5-6 συνεργάτες που να δουλεύανε όπως κάνει σεξ η Linda, θα τους είχαμε κλείσει όλους!!! Μιλάμε για μεγάλη δύναμη το πιπίνι…
Δυστυχώς το πακέτο έχει και τα αρνητικά του, που έχουν να κάνουν με την (αόρατη) καθαριότητα. Πρώτο συμβάν ήταν ότι την 2η φορά (τελείωμα)μου έκανε ένα πιτσίλισμα άλλο πράγμα: πάνω μου, πάνω της, στο στρώμα, παντού γύρω-γύρω… το πιπίνι φτιαχνότανε με την φάση, αλλά εγώ σκεφτόμουν με πόσους έχει ξαναγίνει αυτό, και που ξαπλώνουμε όλοι μας… Δεύτερο συμβάν είναι ότι στο μπάνιο δεν βρήκα στοματικό διάλυμα ή άλλα σχετικά, απλά μια Colgate και ένα σαπούνι Dove, άρα καταλαβαίνουμε…
Από την μικρή συζήτηση που κάναμε διαπίστωσα ότι έχει μεγάλη τρέλα μέσα της (είναι τρελά παθιασμένη στο σεξ, χαρωπή, χόρευε στο διάλειμμα με το MTV) και προφανώς την εκμεταλλεύεται το πρακτορείο που την έχει πήξει στα συνεχή ραντεβού μετά την απρόσμενη επιτυχία, και όσο αντέξει. Αν βελτιώσει τα αγγλικά της εκτιμώ ότι αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για long dates λόγω ευχάριστου χαρακτήρα, νεανικής εμφάνισης και της πραγματικής δύναμης στο κρεβάτι (αλλά αυτά φυσικά είναι για αυτούς που έχουν την συγκεκριμένη δυνατότητα).
Τελικά το 2009 φεύγει με ευχάριστο τρόπο, εύχομαι το 2010 να μας φέρει ακόμα μεγαλύτερες χαρές και εμπειρίες. Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 31, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού