Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καταρχήν να πω ότι αποφάσισα να συστηματοποιώ τις κριτικές μου, ξεκινώντας απ' αυτή, έτσι ώστε να είναι με μια ματιά (όσο το δυνατόν πιο) χρήσιμες στα άλλα μέλη του site. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Α. Αρνητικά:
1) Όχι τόσο φινετσάτη στο πρόσωπο (κατά ένα μόνο κλικ λιγότερο), όσο φαίνεται στις φωτό.
2) Συγκρατημένη και "κουμπωμένη" στην αρχή της συνάντησης. Αργότερα και ειδικά σε 2η συνάντηση (θα εξηγήσω παρακάτω) "λύνεται" αρκετά.
3) Υποψία (μόνο, όχι κάτι παραπάνω) από "ψωμάκια" στους μηρούς, ένεκα (και) των μεσογειακών (!) καταβολών της. Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο.
4) (Ελαφρά) άσχημα δάχτυλα ποδιών. Δεν προτείνεται σε φουτφεχιστές.

Β. Θετικά:
1) Είναι μια ευγενής, ευχάριστη, και πολύ καθαρή (από άποψη υγιεινής) κοπέλα, που διαθέτει γρήγορη αντίληψη και σωστή επαγγελματική συμπεριφορά, παρά το ότι είναι από τις πολύ φρέσκες παρουσίες του χώρου, χωρίς ίχνος βεντετισμού ή έπαρσης για τα φυσικά της χαρίσματα.
2) Διαθέτει επίσης όμορφο πρόσωπο, έστω και με τη παραπάνω αρνητική κρίση που έκανα, και πάρα πολύ όμορφα μάτια.
3)Το κορμί της είναι επίσης όμορφο, παρά την υποψία από "ψωμάκια", και κυρίως ΑΠΟΛΥΤΑ φυσικό σε όλα του. Έχει απαλή επιδερμίδα, επίπεδη κοιλιά, μικρό αλλά όμορφο στήθος, μακριά πόδια, απίθανο κωλαράκι, σφιχτό και πεταχτό, χορταστικό νινί, φυσικά υγραινόμενο, με ωραίο σχέδιο τριχοφυίας σε σχήμα "V", αν θυμάμαι καλά: Έλεος πια με τα εντελώς καραφλά μουνιά, λες και βλέπεις αιδοίο μωρού, υπάρχει και μέση λύση.
4) Είναι φυσικό ταλέντο στο σεξ, τα κάνει όλα (πλην πρωκτικού) σε επίπεδο GFE φυσικά, και το ευχαριστιέται. Της αρέσει πολύ το στοματικό σεξ, τόσο ενεργητικά, όσο και παθητικά, όταν συνηθίσει τον άλλο. Της αρέσει πολύ η στάση cow girl (πόσο δίκιο είχες Tres!) και μάλιστα όχι σε πλήρη επαφή με τον άλλο, αλλά σε στάση αναβάτη μοτοσυκλέτας εντούρο που ανεβοκατεβαίνει, γιατί τη βρίσκει να σκύβει, ώστε να μπορεί (και) να βλέπει το εργαλείο την ώρα που την ξεσκίζει. Αυτό κυριολεκτικά με απογείωσε! Και τρελλαίνεται φυσικά να την παίρνεις στα 4 (doggie, όπως το αποκάλεσε) με μπόλικη δόση από κωλοσκάμπιλα (εντάξει, μη τη σαπίσετε κιόλας, με μέτρο).
5) Οι έκφυλες εκφράσεις που παίρνει το πρόσωπό της και τα "ρώσικα" που ξεστόμιζε την ώρα του αγώνα: ντα, ντα, και άλλα ακαταλαβίστικα, πλην όμως φοβερά καυλωτικά. Δεν ξέρω αν τα γαλλικά (που ξεσηκώνουν άλλους συναθλητές) θα είχαν την ίδια επίδραση πάνω μου, αλλά σήμερα ανακάλυψα πόσο ερεθιστικά μπορούν να γίνουν τα "ρώσικα" την ώρα του σεξ, πιστέψτε με.
6) Άφησα τελευταία τα φοβερά φιλιά της: πλούσια, υγρά και χορταστικά. Η κοπέλα αυτή ξέρει να φιλάει.

Γ. Σχόλια-Ιδιαιτερότητες συνάντησης: Η συνάντηση μου με την Μαργαρίτα έγινε σε δυο (!) διαφορετικές μέρες, ένεκα μπλεξίματος του δικού μου ραντεβού με ραντεβού άλλου συναθλητή, χωρίς όμως να ευθύνεται επ' ουδενί το πρακτορείο γι' αυτό, αλλά ούτε κι εγώ ή ο άλλος συναθλητής. Περισσότερα όμως δεν μπορώ να γράψω. Ο νοών νοείτω! Έτσι η συνάντηση μας έμεινε στη μέση προχθές κι ολοκληρώθηκε τελικά σήμερα. Αυτό τελικά μου βγήκε σε καλό για 3 λόγους: Ο ένας ήταν το γεγονός ότι έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να νιώσουμε μεταξύ μας πιο "οικεία" στη 2η (συμπληρωματική μας) συνάντηση κι αυτό λειτούργησε ευεργετικά κατά τη διάρκεια του β' μισού του αγώνα. Δεύτερον γιατί μπόρεσα έτσι να σκοράρω συνολικά 3 φορές σε διάρκεια 1,5 ώρας αγώνα, πράγμα που αμφιβάλλω σοβαρά αν θα το πετύχαινα αν ο αγώνας γινόταν σερί. Και τρίτον γιατί όλα αυτά έγιναν χωρίς να πληρώσω παραπάνω απ' όσο θα πλήρωνα, αν ολοκληρωνόταν ο αγώνας προχθές. Περισσότερα επίσης δεν μπορώ να γράψω για τους ίδιους ευνόητους λόγους.

Δ. Συμπέρασμα: Η Μαργαρίτα μπορεί με τα φυσικά προσόντα που διαθέτει, σωματικά και μη, να αφήσει εποχή ως έσκορτ. Δεν είναι τέλεια, αλίμονο, αλλά συνδυάζει τη φυσική ομορφιά της με την απλότητα του χαρακτήρα της και το φυσικό της ταλέντο την ώρα του σεξ. Και για όσους 45+άρηδες σας αρέσει να φαντασιώνεστε (εμένα προσωπικά μου αρέσει, αλλά δεν έχω κόρη) και έχετε αποκτήσει από νωρίς παιδιά, η Μαργαρίτα είναι η 24χρονη, όμορφη και διακριτικά "ζωηρή" φίλη της κόρης σας, που πάντα θέλατε να ξεμοναχιάσετε και να της αλλάξτε τα φώτα. Τι περιμένετε λοιπόν;
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Kon.air

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2010
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού