Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ήθελα να την επισκεφτώ από το προηγούμενο tour τον Δεκέμβριο αλλά παρότι μου είχε κάνει περισσότερο «κλικ» από την Lada είχα επιλέξει τελικά την φίλη της λόγω του anal.
Με την είχε προτείνει πάντως φίλος όπως και το παιδί που με ευχαρίστησε πιο κάτω και πήγα να δω ιδίοις όμασι.
Η Margo που συστήνετε Margarita είναι ένα γλυκό κορίτσι μετρίου αναστήματος, με υποδέχτηκε με ψηλοτάκουνα, μίνι φουστίτσα και ασορτί μπλουζάκι με ανοιχτό ντεκολτέ να μισοφαίνονται να μικρά βυζάκια, ντυμένη είναι πολύ sexy γκόμενα.
Όχι ότι γυμνή είναι άσχημη αλλά δεν είναι ακριβώς το σώμα μοντέλου που υπονοούν οι πιο πάνω φωτογραφίες, είναι πιο θηλυκό – ιδανικό για πολλούς – πάντως είναι αγύμναστο και δεν είναι σφικτό και επειδή έχει τις προδιαγραφές να είναι κορμάρα είναι κρίμα αδικεί τον εαυτό της.
Κάτι πρέπει να κάνει ο Γιωργάκης για αυτό, μετά το «Σπίτι της Άρσης Βαρών», το «Σπίτι της Πάλης», να κάνει το γνωστό hotel «Σπίτι των Σιτουριστριών» γιατί βαρέθηκα να βλέπω «χαλαρά» κορίτσια, να τα βάλουμε όλα μέσα να σφίξουν τα κρέατα…
Πρόσωπο όμορφο που δεν θυμίζει Ουκρανή, μακριά καστανά μαλλιά, όμορφα γκρίζα μάτια που τα είχε ωραία βαμμένα όπως και όλο το πρόσωπο ελαφρά μακιγιαρισμένο.
Για το τις επιδόσεις της στο sex λίγο πολύ τα έγραψαν οι «συναγωνιστές», αφού ήταν στριπτιζέζ την έβαλα να μου κάνει ένα striptease με τα λιγοστά που φορούσε πιο πολύ για την «φάση», μόλις τελείωσε ήρθε δίπλα μου, καλά φιλιά και χάδια, μέτρια πίπα που στημένη στα τέσσερα στο 69 όταν δεν χρησιμοποιούσε χέρια βελτίωσε αρκετά, στησίματα πολύ καλά και σε όλες τις στάσεις και ξάπλα και όρθια πολύ καλή συμμετοχή, έδειχνε να το απολαμβάνει.
Τελείωμα στο στόμα που προσφέρετε δωρεάν !!
Όπως είπε και ο «πρόεδρος» τιμά τα λεφτά που θα δώσετε.
Εγώ είδα ένα κορίτσι που έχει στόχο να επικοινωνεί με το πελάτη, που προσπαθεί να του μιλήσει για τα πριν, τα πίσω, αλλά και για τα μετά, για αυτά που είναι να ’ρθουν, για όσα θέλει να δοκιμάσει να πετύχει και να ιδρώσει και να το ευχαριστηθεί γιατί ότι πετύχει, θα το έχει πετύχει μόνο χάρη στον κόπο του…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 04, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού