Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Να τα γράψω τώρα μια που δεν περιμένω να τα θυμάμααι & για πολύ...
"Νά ΄μαστε πάλι εδώ,Ανδρέα," που λέει κι ένα τραγουδάκι... Σαββατόβραδο νωρίς -από τα λίγα καλά του χειμώνα- κατέβηκα χθες Βαρδάρη να επισκεφτώ τη δεσποινίδα Σίντυ-Μυστήριο : πονάει η έτσι τη βρίσκει;
Να ξεκινήσω ως δικηγόρος του διαβόλου, εκθειάζοντας δλδ το πρακτορείο που όχι μόνο ανέχτηκε την -τρις παρακαλώ- μετάθεση της συνάντησης αλλά δέχτηκε μόλις 25' πριν τη τελικά συμφωνηθείσα ώρα την option αλλαγής για Gabi, αν τελικά δεν τα'βρισκα με Sindy! Μάλλον έχει δίκιο ο tres που λέει παρακάτω οτ'οι τύποι είναι παλιοί στο κουρμπέτι,άρα έχουν τα τηλεφωνα της τακτικής πελατείας.
Για την εμφάνιση τά'χουν πει με ακρίβεια κάμερας οι προηγούμενοι συνάδελφοι. Πιπίνι της Βαλτικής -είν'αλήθεια πως έχουμε πληθωρισμό εισαγωγών- οπότε δικαιολογούνται κι όσοι τη βλέπουν στο άνοιγμα της διπλανής πόρτας (εντάξει,Δάσκαλε;).
Λοιπόν -όπως κατάλαβαν οι έμπειροι συμπαίκτες- πήγα διαβασμένος κι ακόμη δεν ξέρω αν έκανα καλά. Στα δύο πρώτα φοιτητικά μου χρόνια -τώρα πάμε ποοολύ πίσω, τότε που μπέρδευα το Πολυτεχνείο με τη σχολή Σταυράκου- έβλεπα 2-3 ταινίες καθημερινά χωρίς ποτέ να διαβάζω κριτική νωρίτερα. Και τότε από τις φωτο & τις προηγούμενες εμπειρίες μου διάλεγα & σπάνια φορούσα φέσι.
Να γυρίσουμε στο χθεσινό έργο που μου φαινόταν ότι τό'χω ξαναδεί και γι'αυτό "φταίει" μάλλον η κριτική του φίλτατου kaloeros. Χρειάστηκε κάνα δεκάλεπτο για να σπάσει ο πάγος γιατ' ήθελε να με στείλει στο μπάνιο παρόλο που της εξήγησα οτ'είχα πάει φρέσκος -αυτό μου'λειπε να πληρώνω για το σαπούνισμα- και μ' έτρωγαν τα τακούνια μου για μεταβολή προς Gabi, που την ξέρω & με ξέρει. Τελικά όταν την ακούμπησα στο κρεβάτι μου ΄ριξε ένα παραπονιάρικο tell me yr name για να ξεκινήσω long play γλ...νι που το φχαριστήθηκα σχεδόν όσο & κείνη. Ανάλογη περιποίηση δεν προσδοκούσα -ελέω κριτικών πάλι- κι έτσι τη ρώτησα ποιά σταση προτιμάει. Μe down, μου λεει. Είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι, όπως καταλάβατε, αυτό με τα πιπίνια δε με χαλάει, κάθε άλλο! Είχα βρεθεί στο πλάι της και τότε έκανε τη λάθος κίνηση προς το gel που περίμενε στο κομοδίνο.
- Τι το θες; Εσύ 'σαι μούσκεμα;... Εκανε πως δεν καταλαβαίνει και πασαλείφτηκε μεχρι να βάλω το σκουφάκι. Τέσπα, αρκετά κακός είχα φανεί,ήμουν & ξαναμμένος μπροστά στα φουσκωμένα κατακόκκινα χειλάκια της -και δεν εννοώ αυτά που δεν χρησιμοποίησε ούτε για κουβέντα μια που τ΄αγγλικά της λίγο ξεπερνούν τα δικά μου λεττονικά. Χώθηκα όσο πιό μαλακά & αργά μπορούσα στην κατάστασή μου και πάνω που ΄μουν έτοιμος να πατήσω γκαζι βλέπω ένα πρόσωπο μάτια κλειστά,χείλια σουφρωμένα, λες και κατάπιε μουρουνέλαιο. Θυμήθηκα πάλι τις κριτικές -για καλό μου αυτή τη φορά- και δεν τραβήχτηκα αλλά τελείωσα με "σιγαστήρα",σχεδόν ακίνητος. Για το σκορ θα σας γελάσω 1-0, 1-1, 1-2 ίσως...το άθλημα δεν είναι διαιτητεύσιμο!
Στο β' γύρο την άφησα να προπονηθεί με το στόμα. Είναι εργατική & συγκινητική μπορώ να πω αλλά εμένα δε μου πάει καθόλου το δασκαλίκι,ήταν κι η ώρα περασμένη,της είπα να με καβαλήσει. Προσπάθησε άτσαλα, μάλλον πονούσε έτσι, κόντευε να καθήσει στα γόνατα μου. Με τράβηξε -λέμε τώρα- καθώς ξάπλωνε ανάσκελα κι εκεί παιδιά μου ΄κανε ΜΑΤ!!! Ανέβασε τις διχτοφορεμένες της γάμπες στους ώμους μου -δεν είχα ζητήσει τίποτα- και τα ΄δα αχρωμάτιστα: ανελέητο σφυροκόπημα μετά μουγκρητών, καντάδα στη γειτόνισα Gabi!!!
Tελικά ίσως & να τό'χει!!! Εγώ πάντως "τη βρήκα" με την πιτσιρίκα & ζητώ συγνώμη απ'τον επόμενο που στήθηκε εξαιτίας μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 23, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
wings
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
43
Πόντοι:
316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού