Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καταρχήν να επιβεβαιώσω τις περιγραφές των συναγωνιστών πιο κάτω που είναι ακριβέστατες. Η συνάντησή μου με την κοπέλα ήταν απρογραμμάτιστη αλλά τελικά ήμουν πολύ τυχερός γιατί ολοκληρώθηκε με ωραίο τρόπο. «Ξεκίνα εσύ, και θα ξυπνήσεις και την τύχη σου» που λέει και η παροιμία. Ας αρχίσει η ιστορία μας λοιπόν:
Βρήκα ένα απρόσμενο κενό στο πρόγραμμά μου και επειδή η τύχη δεν μας χαμογελά κάθε μέρα είπα να το εκμεταλλευτώ με ένα ωριαίο ραντεβού σε αυστηρά συγκεκριμένη ώρα. Η πρώτη προσπάθεια με γνωστή αλλά ευλογημένη κορασίδα ήταν ανεπιτυχής. Η δεύτερη προσπάθεια ήταν προς την ομόσταβλη Νίνα του πρακτορείου (επιλογή της στιγμής). Συνεννόηση άμεση και ξεκάθαρη, ωραία λέω καλά ξεκινήσαμε (που να ήξερα)! Πάω στο ραντεβού, και στα -2 λεπτά (όντας εγώ στο lobby) παίρνω μήνυμα στο πορνο-κινητό ότι και καλά κάτι έτυχε στην Νίνα και δεν μπορεί να με δεχτεί…. αν θέλω όμως να πάρω την Sindy με από τα ίδια. Όπως αντιλαμβάνεστε αμέσως κατάλαβα ότι το κουτοπόνηρο πρακτορείο μου την είχε «εκ προμελέτης» στημένη. Σου λέει τέτοια ώρα τι θα κάνει; θα φύγει; να πάει που; Ήμουν έτοιμος να σκάσω από την ατυχία μου… Λέω τελικά ας πάω να δω, και αν αξίζει μένω, διαφορετικά «άντε γεια»… Πάω στο δωμάτιο, χτυπάω, τίποτα… Μηνύματα και τελικά μου λένε περίμενε 10 λεπτά να ετοιμαστεί η κοπέλα που τελικά ήταν και σε άλλο δωμάτιο! Όπως είναι σαφές το πρακτορείο (αν και νέο) είναι α-πα-ρά-δε-κτο. Ας πάμε στη Sindy μας τώρα, που τελικά δεν έφταιγε σε τίποτα. Erase and Rewind που λένε και οι Cardigans...
Το ξενοδοχείο σε άσχημη περιοχή, αλλά κέντρο-κέντρο. Πάντως είναι τελικά πολύ βολικό γιατί είναι κοσμικό και μπαινοβγαίνει κόσμος συνέχεια, έχει bar στην είσοδο άρα είμαστε πολύ άνετοι για την δουλεία μας. Το δωμάτιο όχι κάτι το εξαιρετικό, αλλά άνετο (και το μπάνιο) οπότε και εδώ μια χαρά για την δουλειά μας.
Η κοπέλα είναι μεν αυτή στις φωτογραφίες αλλά με τις εξής σημαντικές διαφορές που αποδεικνύουν τεχνική παρέμβαση : είναι πολύ πιο όμορφη και νέα, είναι λεπτή, έχει ένα μετρίου μεγέθους tattoo στην μέση της πίσω (δράκος, που το έχει αρκετά χρόνια όπως μου είπε, στην φωτό 2 δεν υπάρχει), και δεν έχει (100% σίγουρος) αυτήν την εμφανή ελιά δεξιά στον αφαλό (φωτό 3-5). Μόνον για το πρόσωπο είμαι σίγουρος πως είναι η ίδια, αν και στις φωτό είναι με βαρύ βάψιμο. Άλλο ένα σημαντικό μείον για το πρακτορείο λοιπόν.
Η κοπέλα είναι από την Ρίγα της Λετονίας, 22 χρονών αλλά πρακτικά δείχνει πιτσιρίκα. Είναι ψηλή και αρκετά λεπτή (γύρω στο 1.65-1.70, και περίπου 50 κιλά). Έχει μακριά ίσια μαύρα μαλλιά, και πολύ όμορφα γκριζοπράσινα μάτια. Έχει λεπτά χείλη με όμορφα δόντια και πολύ ωραίο και φωτεινό χαμόγελο (και σκουλαρίκι στη γλώσσα). Το πρόσωπό της είναι πολύ καθαρό, και με υποδέχτηκε πολύ ελαφρά βαμμένη. Έχει μέτριο προς μικρό στήθος, ωραίες και full ευαίσθητες θηλές, ίσια υπέροχη κοιλίτσα, πολύ ωραίο ποπό (κανονικό προς μικρό) και πολύ ωραία και ολόισια πόδια. Μοντελοφέρνει δηλαδή. Το νινάκι της ήταν φρεσκοξυρισμένο, εφηβικό και πεντακάθαρο. Έχει πολύ ωραία και καθαρή επιδερμίδα, και ήταν πεντακάθαρη και μυρωδάτη (άρωμα φράουλα!). Φορούσε ένα μαύρο γυαλιστερό κολλητό sexy φουστάνι και από μέσα ροζ εσώρουχα. Τα αγγλικά της είναι απλά τα βασικά, δύσκολη η συνεννόηση, αλλά ποιος νοιάζεται στο ωριαίο ραντεβού.
Πήρε το φάκελο, τα μέτρησε, έστειλε το SMS, ντουσάκι και ξεκινήσαμε. Καταρχήν η κοπέλα ήταν μάλλον κουρασμένη, αλλά με καλή διάθεση και δεκτική. Φιλιά στην αρχή ρηχά, μετά βαθειά, προς το τέλος μέτρια. Χάδια από πλευράς της λίγα, πίπα μέτρια, αεράτη. Στα συν ότι όταν της ζήτησα περιποίηση στην παρέα με καραμέλωσε κανονικά και ακούραστα, πάρα πολύ καλή. Στα μείον ότι αρνήθηκε το CIM (σημαντικό γιατί αναφέρεται στις υπηρεσίες της). Το κορμί της είναι να το πιείς στο ποτήρι, άψογο για τα γούστα μου. Ομολογώ ότι την έγλυψα παντού από αστράγαλο μέχρι μάτια, υπέροχη αίσθηση, ένοιωσα να είμαι στα μισά μου χρόνια! Μόνο και μόνο έχοντας αυτό το υπέροχο σώμα (προσωρινά) δικό μου ένοιωσα υπέροχα. Είναι πολύ φυσική στις αντιδράσεις της και της αρέσει η περιποίηση. Στην πράξη τώρα, κατά την πρώτη είσοδο διαπίστωσα ότι έδειχνε να πονάει (όπως γράφει και ο συναγωνιστής πιο κάτω). Σταμάτησα και την ρώτησα ευγενικά, μου λέει “no baby, that’s the way I like it”. Ωραία λέω! ο καθένας μας έχει τον τρόπο του, και χωρίς τύψεις συνεχίσαμε το έργο άκοπα. Από πρωτοβουλίες σχεδόν μηδέν, αλλά ότι της πεις το κάνει, και συμμετέχει με φυσικό τρόπο. Τα τελειώματα (δύο) με ωραίο ολόσωμο πιτσίλισμα στο υπέροχο κορμί της. Συνολικά : 1/4 μου έγλυφε της μπάλες, 1/4 την έγλυφα (+69), 1/4 αγώνας, και 1/4 μπάνια και ψευτοκουβέντα. Να επισημάνω ότι ήταν πολύ καθαρή και έκανε πάντα μπάνιο μετά την μάχη, και στην αρχή, και πριν ντυθεί όταν έφευγα. Μου είπε ότι είναι το πρώτο της tour και από ότι κατάλαβα μάλλον το κάνει από ανάγκη. Συναγωνιστές πιστεύω ότι αν της τύχουν 2-3 κακές εμπειρίες μάλλον θα μας εγκαταλείψει. Φυσικά έχει αρκετή δουλειά (όλο μονόωρα μου είπε, αλλά μόνο έτσι αξίζει γιατί από κουβέντα δεν) άρα θα «γλυκαθεί».
Όσο θα είναι στο χώρο είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Όσοι αρέσκονται στα ψηλόλιγνα φυσικά πιπίνια, στις αυστηρά GFE καταστάσεις, και τους αρέσουν τα φρέσκα amateur δεκτικά μωρά προσέλθετε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.456
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού