Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είναι αυτό που λένε κάθε εμπόδιο για καλό……!!
Από την Δευτέρα είχε κολλήσει το μυαλό στο καινούργιο πιπίνι του EscortEu την NINA και μάλιστα μετά την πολύ καλή συμπεριφορά του ίδιου πρακτορείου με την SINDY νόμισα ότι όλα θα πάνε μια χαρά…. Προσπάθησα λοιπόν να κλείσω για το Σάββατο το μεσημέρι την NINA αλλά με άδειασαν κανονικά με διαφορές δικαιολογίες…
Έτσι άρχισα βιαστικά να ψάχνω για άλλο πιπίνι και έπεσα τυχαία πάνω σε ένα φοβερό μωράκι την LADA…από την αγία Πετρούπολη
Η LADA μια μικρούλα (είναι 22) γύρο στο 1,60 με υπέροχα χαρακτηριστικά και τέλειες σωματικές αναλογίες δεν έχει επάνω της τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ότι χρειάζεται για να την χαρακτηρίσεις σαν το τέλειο γυναίκειο σώμα…!!! μεγάλες γαλανές ματάρες ,μέση δαχτυλίδι, απαλή επιδερμίδα, αφράτο κωλαράκι, ωραίο φυσικό βυζάκι κ.α.
Την συνάντησα σε πεντάστερο ξενοδοχείο σε πολύ καλή περιοχή της Αθηνάς (χωρίς πακιστανούς..) και με περίμενε με ένα αέρινο νεγκλιζέ που την κολάκευε πολύ….
Στην αρχή ήταν επιφυλακτική και αμήχανη μα όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε τα προκαταρτικά μεταμορφώθηκε τελείως. Φυσικά το μωρό ήθελε δούλεμα και το περιποιήθηκα όσο μπορούσα και όσο άντεχα…!! (έχω αρκετά χρόνια στην πλάτη μου αλλά το σπορ με τις μικρούλες μου αρέσει πολύ)
Κάναμε σχεδόν τα πάντα ..69 , sex σε διάφορες στάσεις και η συμμέτοχη της σε όλα ήταν δεδομένη… βογγητά κλπ…δεν χρησιμοποίησε ούτε σταγόνα λιπαντικό στο μουνάκι της.
Το δυνατό της σημείο όμως είναι η πίπα της πραγματικό ‘mouth fuck’ δεν θυμάμαι πόση ώρα τον πάλευε στο στόμα της…τέλειωσα στο στοματάκι της και μου έκανε εντύπωση ότι όταν τέλειωσα δεν έτρεξε αμέσως στην τουαλέτα να φτύσει το σπέρμα αλλά μου τον πιπιλάτε απαλά για αρκετή ώρα και συγχρόνως με κοιτάτε με τις υπεροχές ματαρες της…υπέροχη αίσθηση.
Γενικά η κοπέλα είναι πολύ καλή εμπειρία, αν και μου την έσπασε στην αρχή γιατί δεν ήθελε και πολύ τα φιλία γιατί την ενοχλούσε η μυρωδιά του καπνού ..(τι να κάνω να κόψω το τσιγάρο ; ) στο τέλος όμως όταν καύλωσε τα ξέχασε όλα και με πλάκωσε μονή της στα φιλία…
Το ξέρω ότι τα μικρά πάντα θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση και υπομονή….
Όποιος έχει υπομονή μπορεί να την απολαυσει, αξίζει το κόπο ,όποιος βιάζεται αλλού…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 13, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
2
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού