Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν είμαι δικηγόρος της Bibi αλλά η κοπέλα δικαιούται να ζητήσει συμπάθεια.
Το να προσπαθείς να κάνεις την «δουλειά» σου υπό το βάρος κακοπροαίρετων αναφορών προς το πρόσωπο σου είναι μέρος της show business και η Bibi αφού είναι porn star ξέρει ότι η σχέση κοινού και performer είναι πάντα αγάπης-μίσους. Όπως λένε, οι μισοί πάνε στο τσίρκο για να δουν τον ακροβάτη να κάνει το κόλπο και οι άλλοι μισοί για να τον δουν να τσακίζεται.
Κανονικά σε αυτές τις περιπτώσεις ο performer αν δεν το αντέχει, τραβάει γραμμή και αποχωρεί το πρόβλημα όμως είναι ότι από τα λίγα που είπαμε κατάλαβα ότι επέστρεψε για βιοποριστικούς λόγους οπότε όπως τα βλέπω τα πράγματα είναι αναγκασμένη να ανεχτεί την δημόσια διαπόμπευση που ήταν και είναι απεχθές θέαμα.
Το σημείο όμως που είναι απωθητικό στην περίπτωση της είναι η νοοτροπία του χωριάτη που κάνει πλάκα στον τρελό του χωριού. Ο σαδισμός των «δυνατών» σε αυτόν που βρέθηκε σε δύσκολη θέση και από την στιγμή που οι αναφορές αφορούν θέματα που άπτονται της υγείας τα πράγματα για αυτήν είναι ακόμα χειρότερα, επόμενο είναι οι περισσότεροι να είναι επιφυλακτικοί…
Εγώ είχα διαβάσει τα σχόλια αλλά με οδηγό το ένστικτο όπως κάνω πάντα από 10 χρονών που έμεινα ορφανός και στο μυαλό το ποίημα του Tennyson «The thin red line» που λέει ότι το θάρρος από τη δειλία χωρίζει μια «λεπτή κόκκινη γραμμή» - με την αναφορά να γίνεται στο χρώμα των σακακιών του αγγλικού πεζικού στο Βατερλό – ξεκίνησα για το zuzunohotel καθώς χρειαζόμουν ένα γερό γαμήσι μετά την όμορφη αλλά light Jessi.
Δυο χρόνια μετά η Bibi έχει αλλάξει φυσιολογικά όπως όλοι μας, καμιά σχέση π.χ. με την Lucie Belle που μας ξανάρθε 10 κιλά βαρύτερη.
Όπως είναι στις φωτογραφίες, μέτριο ύψος, ωραίο σώμα, βυζάκια μικρά με λίγη σιλικόνη, στο πρόσωπο ποτέ δεν ήταν γλυκιά αλλά σε φτιάχνει για να της τα «δώσεις» στην μούρη, μαύρα μαλλιά και μάτια ωραία βαμμένα, πολύ περιποιημένη γενικώς.
Στη Bibi δεν δίνεις πίπα, την γαμάς το στόμα στην κυριολεξία, όλο μέσα και σε όποια στάση γουστάρεις, το κορυφαίο deep throat , πολύ πρόθυμη και εξαιρετική σε ότι ζήτησα…
Από εκεί και πέρα μόνο κώλο σε πολλές στάσεις, και εκεί όλο μέσα, αυτή είναι η δουλειά της και την κάνει καλά, τελείωμα όπως της αρμόζει, στο πρόσωπο… αυτή είναι η Βibi Sex Machine.
Την είχα δει αρκετές φορές παλιότερα και πάντα έφευγα από αυτήν πλήρως ικανοποιημένος, αυτήν την φορά έφυγα ικανοποιημένος μεν αλλά ενα κλικ πιο κάτω, σίγουρα σε αυτά τα 2 χρόνια ο «πήχης» έχει ανέβει και άλλο.
Στα μείον τα extra τα πληρώνεις και αρκετά ενώ και η αρχική τιμή είναι ήδη «τσιμπημένη», οι θαυμαστές της και όσοι ενδιαφέρεστε τα προσθέτετε όλα συνυπολογίζετε και τον «κίνδυνο» και αποφασίζετε ανάλογα…
Εγώ όταν πήγα ήταν ενημερωμένη για το «θέμα» της, και με ρώτησε αν έχω ακούσει κάτι.
Η εντύπωση μου είναι ότι αυτά που ακούγονται τα αντέχει επειδή ξέρει οι είναι υγιής, αλλιώς θα τα αντιμετώπιζε με την ψυχραιμία ναυαγών και τον αλτρουισμό που έχουν οι γριές όταν μαλλιοτραβιούνται ποια θα πιάσει θέση για τον Δεκαπενταύγουστο στην Τήνο.
Είναι σαν να σου λένε «άντε να χαθείς, ρε μπατίρη», ενώ η τσέπη σου είναι γεμάτη από τα μωβ πεντακοσάρικα. Το αντίστοιχο πονάει όταν είσαι πανί με πανί…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού