Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με το συμπαθες αυτοκίνητο Ανατολικής προέλευσης, αλλα αποτυπώνει τη δική μου διάθεση μετά απο μια εξαιρετική συνάντηση που εγινε στις 11/2/2010.
Είναι σαφές ότι τα γούστα του καθενός διαφέρουν όπως επίσης και οι προσδοκίες απο κάθε μια συνάντηση με ενα CT. Θα πρέπει ομως να ξεχωρίσουμε τα υποκειμενικά (σώμα, πρόσωπο, ντύσιμο, στήσιμο, σερβις, διάθεση ) απο τα αντικειμενικά ( συμπεριφορά, ευγενεια, καθαριοτητα, επικοινωνία ). Εννοείται οτι ο καθενας περιγράφει τον τρόπο που βιώνει την εμπειρία χωρίς όμως να εξυπακούεται αυτή η εμπειρία θα μεταφερθεί και σε άλλον συναγωνιστή.
Θεωρώ ομως άδικο να ξαφνιάζεται καποιος με το ύψος μιας γυναίκας την στιγμη που έχουν γραφτεί ενα σωρο αλλα review που αναφέρονται εκτενώς στο θέμα και δίνουν ξεκάθαρη εικόνα. Τώρα, αν δεν βγαζει κλίμα "γκόμενα για σκισιμο" εκει έχουμε εντελώς υποκειμενικό θέμα και έχει να κανει με το τι φαντασιώνεται ο καθένας.
Στο ρεζουμέ, η γκόμενα ειναι τρελλο GFE. Εχει ενα πολυ όμορφο σωματακι με αρμονικές καμπύλες, υπερβολικα μανιτζεβελη, σχεδον toy θα ελεγα. Προσωπο γλυκο και χαμογελαστο. Οκ, δεν ειναι η κοπελλα των φωτο, αλλα δεν απέχει και πολυ. Ειναι κατανοητο οτι πολλες ct κανουν τη δουλειά στα μουλωχτα και δεν εχουν ορεξη να μπλεξουν βάζοντας φωτο που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα ακόμη και με τον αντζεντη τους σε περίπτωση που κατι στραβωσει. Προσωπικά, απο τη στιγμη που η φωτο δεν ειναι μερα με τη νυχτα (γιατι και αυτο γινεται) δεν εχω προβλημα.

Πεντακαθαρη, άτριχη, ευτυχως δε καπνιζει (σημαντικο για μερικους). Φιλάει εκπληκτικα, υπερικανοποιητική πιπα με μπολικο σάλιωμα και στα καρύδια. Καβλωτικα στησίματα, εκφράσεις, χωρις όμως πολλη πρωτοβουλια, αλλα με πολλη διαθεση να ακολουθήσει. Επικοινωνία λίγο πανω του μετρίου. Δεν ειναι πολυλογου και ουτε βιαστικη να σου φορέσει το σκουφί.

Μια σιγουρη επιλογη που θα ξανατιμήσω για τριτη φορα !!! Η κοπέλλα γουστάρει αυτό που κανει και οπως ειπε πολύ ορθά και ο

James Cameron : If you love what you do, you never work one day, in you life !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 11, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
704
Πόντοι:
3.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού