Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κλείσιμο meeting πολύ εύκολα με δυο sms και φτάνω και κτυπώ την πόρτα της Laura King ,μου άνοιξε την πόρτα μια κοπελίτσα σαν να μην τελείωσε ακόμα το σχολείο φορώντας μια σατέν ρόμπα ....πραγματικά έχει χαρακτηριστικά μικρής κοπέλας ,κοριτσάκι ,αν και κατά την γνώμη μου δεν μοιάζει και πολύ με τις Φώτο που είδα για να κλείσω .
Σώμα μικρής κοπέλας καλοσχηματισμένο με μικρά στήθια (σαν μισό πεπόνι αργείτικο) ,γλυκό πρόσωπο (αλλά είχε χνούδι κάτι που εμένα δεν μου αρέσει ) ,άφησε την ρόμπα να πέσει και φόραγε το λευκό σετ που φορά και στις Φώτο με τις λευκές κάλτσες και μαύρες γόβες .
Ήταν πολύ περιποιητική αν και μου φάνηκε λίγο απεριποίητη με τον εαυτό της και προσπαθούσε φιλότιμα να σε κάνει να περάσεις καλά ,με το χαμόγελο και ευγενικά .
Στο BJ είχε φτυσίματα και τάσεις για deep throat ...
Αυτό που χάλασε το όλο της συνάντησης ήταν ότι παρότι ήταν υγρή από κάτω ,άλλωστε δεν είχε τζελ , πονούσε πολύ ,κάτι που προσπαθούσε να το κρύψει μέχρι ένα σημείο αλλά το καταλάβαινες και σταματήσαμε χωρίς να προχωρήσουμε στον δεύτερο γύρο ,( και ο πρώτος γύρος έγινε σε στάσεις που τις προκαλούσαν το λιγότερο πόνο)...ευγενέστατη μου έδωσε πίσω την επιπλέον χρέωση .
Η γεύση που έμεινε φυσικά δεν ήταν και η καλύτερη, δεν υπήρχε χαλαρότητα από μέρους μου από την στιγμή που κατάλαβα το πρόβλημα ,δεν το ευχαριστήθηκα ,αλλά δεν ξέρω και εάν την ξανά έβλεπα την Laura για να συνεχίσω αυτό που άφησα ....συνήθως εάν δεν σου αρέσει μια γεύση δεν ξανά δοκιμάζεις τουλάχιστον σύντομα ,εάν περάσεις καιρός και την ξεχάσεις την γεύση μπορεί.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
PlokamiasTony.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 26, 2009
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
6
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού