Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βρεθήκαμε στο 1ο της τουρ προ μηνός. Οι φωτο είναι αντικειμενικές,για μένα 100%. Ηλικία max 24,μακρύ εύρωστο κορμί αλλά αγύμναστη. Μαλλί Κλεοπάτρα εμένα με φτιάχνει. Ουλή στο πρόσωπο δεν είδα. Υπάρχει εκτεταμένο παλιό έγκαυμα κάτω από το αριστερό στήθος χωρίς να ΄ναι αντιαισθητικό.
Στη δράση στοματικές επιδόσεις εξαιρετικές όπου & ολοκληρώθηκε ο α΄γύρος σχετικά γρήγορα. Το παράξενο ήταν ότι έδειχνε παραπονεμένη λες κι ήταν η γκόμενά μου. Ξεκίνησε β΄γύρο μόνη της κι ενώ μ' είχε καβαλήσει & προετοίμαζα το κουλούρι της που΄χα προθερμάνει στο 69 μου αμόλησε την κεραμίδα: όχι μόνο δε μου 'δινε το κωλί της με τη συνηθισμένη δικαιολογία αλλά ζήτησε xtra για να συνεχίσω με τα δάχτυλα!!! Αυτό δε μου 'χει ξανατύχει αλλά καθώς ήμασταν σε καλή φάση συμμορφώθηκα. Αποζημιώθηκα καθώς ακολούθησε γ΄γύρος πράγμα που μόνο με πρωθιέρεια -η οποία μας έστησε χριστουγεννιάτικα- μου ΄χει συμβεί σε πρώτη συνάντηση. Το 7 στη συμμετοχή εξαιτίας του επεισοδίου με το κουλούρι,κατά τα άλλα έδειχνε να το χαίρεται. Αγγλικά εξαίρετα,εξού το 10.
Συνολικά πολύ ορεξάτη παρόλο που ΄ταν η τελευταία της μέρα. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική -σχετικά με την αγορά πάντα- τιμή, για μένα ήταν λαβράκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2009
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
wings
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
43
Πόντοι:
316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού