Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντησα χθες (20.11.2009) την κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Επειδή οι κριτικές είναι αλληλοσυγκρουόμενες, πήγα χωρίς να έχω ιδιαίτερες προσδοκίες, ώστε αν τα πράγματα παν στραβά η απογοήτευση να είναι μικρή. Τελικά τα πράγματα δεν είναι ούτε τόσο καλά, ούτε τόσο στραβά. Η κοπέλα έχει πραγματικά όμορφα μάτια και αυτό χαρίζει στο πρόσωπό της. Το ημίφως έκρυβε τις ουλές που αναφέρει κάποιος συναγωνιστής, οπότε το θέμα αυτό δε με ενόχλησε. Τώρα για τις συνθήκες υγιεινής, δεν ξέρω τι συνέβη με τους άλλους, αλλά εγώ δεν παρατήρησα κάτι στραβό. Όταν πήγα η κοπέλα φαινόταν ότι είχε κάνει μπάνιο. Ήταν καθαρή και μύριζε όμορφα. Το μόνο αρνητικό -που και αυτό το παρατήρησε κάποιος συναγωνιστής- ότι η αναπνοή της μύριζε από το τσιγάρο. Θα πρέπει να το διορθώσει.
Τώρα να έρθουμε στο προκείμενο. Μέτα το ντουζάκι που έκανα, με έβαλε κάτω και μου έκανε μια πίπα που με ξεπάτωσε. Έχυσα σχετικά γρήγορα. Μετά το σχετικό διάλλειμα (είπαμε είμαστε και μιας κάποιας ηλικίας) ο υπόλοιπος χρόνος εξαντλήθηκε με πήδημα σε όλες τις στάσεις. Δεν ξέρω αν τελειώσε κάποια φορά ή έκανε ότι τελείωνε κι αυτή, αλλά σε κάποια στιγμή, τα υγρά της ήταν πολλά, κάτι που με έκανε να το πιστέψω. Εκτός αν είναι τόσο καλή που μπορεί να το ελέγξει και αυτό. Πάντως οι φωνούλες που έβγαζε (πραγματικές ή ψεύτικες λίγο μ' ενδιαφέρει) ήταν άκρως αισθησιακές. A-level δε ζήτησα και δεν ξέρω.
Ο βαθμός στο value for money νομίζω ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, λόγω των 150 ευρώ, αλλά τα δεκάρια πρέπει να τα κρατάμε για να τα βάζουμε εκεί που πραγματικά πρέπει, ώστε να έχουν και την αξία που πρέπει.
Ο υψηλός βαθμός στην επικοινωνία, μπήκε γιατί ξέρει πολύ καλά αγγλικά, έχει το χάρισμα της επικοινωνίας (πόσες φορές δε συναντήσαμε όρθια τούβλα που δεν ήξερα ούτε καλημέρα να πουν) και έχει υψηλή αίσθηση του χιούμορ, που για μένα αποτελεί παράγοντα αισθησιασμού.
Η πάγια θέση μου είναι να μην ξανασυναντώ κοπέλες που έχω ήδη συναντήσει, (είναι τόσες πολλές) οπότε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
10
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού