Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ειχα λυσσάξει όταν έμαθα για αυτό το μωρό και μου την ειχε δώσει περισσότερο το γεγονός πως η μονη μερα που θα μπορούσα να την συναντήσω ηταν η πρώτη μερα της ,στην πολη της Θεσσαλονίκης αφου την επομένη ταξίδευα …
Ελα όμως που την πρωτη μερα του τουρ της γινοταν ενας χαμός και δεν χωρούσα να μπω …
Η επικοινωνία με το πρακτορείο ηταν καπως στενάχωρη και αυτό γιατι ενώ ειχα φροντίσει από την προηγουμένη μερα να δηλώσω το ενδιαφέρον μου, αυτοι με την σειρα τους απάντησαν την επομένη απλως για να με πληροφορήσουν ότι είναι κλεισμένη για σημερα..
Για να μην τα πολυλογώ αφου ξανα επικοινώνησα αυτή τη φορα και με mail και αφου τους εξήγησα που δεν μπορω άλλη μερα , εντέλει κλείστηκε ραντεβού τρεις ωρες αργότερα σε γνωστο κεντρικό ξενοδοχείο…
Αφου εφτασα στο δωματιο και ανησύχησα προς στιγμή γιατι δεν μου άνοιγε ( για μια στιγμη πίστεψα πως εφαγα φόλα) ανοίγει συνωμοτικά το πιπίνι…
Πραγματικό πιπινι όπως ανάφεραν παρακάτω οι συνάδελφοι και όπως ακριβώς την βλεπετε στην φωτο με την διαφορά στα μαλλιά..
Παντα χαμογελαστή σε σημείο να σε κανει να απορείς ενώ εγω απο την μεριά μου να εχω κολλήσει με την αθωότητα που μου εβγαζε.
Σχεδόν τελειο κορμι και με την επιδερμίδα της να αφήνει στην αφή την άγουρη αίσθηση που εχει το σωμα ενός κοριτσιού μολις είκοσι-ενός ετων.
Επεσα με τα μουτρα επανω στο εξαιρετικό στηθος της που δεν χορταίνετε όπως επίσης και στο μοσχομυρισμένο μουνακι της με γευση φραουλα..
Την πρωτη φορα δεν ηθελα να μπω μεσα της και όταν με ρώτησε Do you want to fuck me ( αστεια, αστεια είναι και γαμώ της ατακες η συγκεκριμένη) της ειπα No baby I want to cum in your mouth..
Όρθιος εγω, στα γονατα αυτή ,διατηρώντας το βλέμμα της καρφωμένο επανω μου συνέχισε την πιπα χρησιμοποιώντας χερια μεχρι που της τα τράβηξα…
Δεν διαμαρτύρεται σε ότι της ζητήσεις και πιέζοντας της λιγο παραπάνω δεν αργησε η πρωτη κατάθεση που την γέμισε σε σημείο απιστευτο και για μενα ( αν σε φτιάχνει η εικονα τι τα θες)
Γελια και μετα ντουζακι όπου δεν αργησε να σηκωθεί ξανα ο Διαμαντής και μαλιστα χωρις να χρειαστεί αυτή να κανει τιποτα..
Ειλικρινά είναι από τις δυο τρεις φορες στη ζωη μου που φτιάχτηκα τοσο γρηγορα απλως και μονο χαζεύοντας την..
Τη δεύτερη φορα στη ιδια ερώτηση Do you want to fuck me απαντησα φυσικα θετικα και ξεκινησε ένα σφυροκόπημα που με έφερε να σταζω από ιδρωτα μεχρι το τελος…
Η κοπελίτσα ξερει να στήνεται ομορφα εκτος από το πισοκολητο που λιγο με κούρασε αλλα μετα ορθια στο τοιχο ηταν μια χαρα
Στην σταση από πανω μπορει να χτυπιέται για ωρα με τροπο που αντέχουν μονο αυτές οι ηλικίες… και η εικόνας της από πανω μου ηταν ονειρο..
Αν και προσπάθησα να κρατηθω την δευτερη φορα περισσότερο χρονο εν τελει μου έφυγαν αφου πρωτίστως ειχα ρίξει ιδρώτα λες και έριχνα μπετά..
Η μια ωρα μου φανηκε αρκετη αφου στο τελος καθησα και σαχλαμάρισα λιγο μαζι της…
Σε γενικες γραμμές η Barbie (όπως την ελεγαν πιτσιρίκα) είναι μια πολύ καλη περίπτωση για αυτους που αρέσκονται σε gfe καταστάσεις ..
Το προσωπάκι μπορει να μην είναι οτι πιο όμορφο αλλα σε κερδίζει με το χαμόγελο και την αθωότητα που κουβαλάει..
Δεν αρνείται τιποτα δεν πρόκειται να δυσανασχετήσει για τιποτα και είναι παντα δεκτική και με χαμόγελο .
Σίγουρα θα την τιμήσω όταν θα ξανάρθει ... και επιτελους ερχονται και στην πολη μας καλες περιπτώσεις κρινοντας και από τα review της Geisha…
Χμμ ειπα Geisha…
Λες;;;
Παντως από σημερα λογω Barbie το Nick name αλλάζει σε john john…
Τωρα αυριο αν γινει Chamberlain (βλέπε Shogun) δεν ξερω…


Σχετικά με τι βαθμολογία στη Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή θα εβαζα ένα 9αρι ανετα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 16, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
12 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού