Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ευχαριστώ την καλή μου τύχη που το έζησα και αυτό, μια ώρα με έναν άγγελο δικό μου… κάπως έτσι θα πρέπει να είναι και στον παράδεισο…
Την κοπέλα την είχα στα υπόψη, κύρια γιατί στις φωτό μου άρεσε πολύ αλλά και γιατί υπήρχαν από καιρό καλά hints από αξιόπιστους συναγωνιστές. Παρόλα αυτά λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσα να την συναντήσω, όμως σήμερα το μεσημέρι ο καλός θεούλης μου έδωσε μια ανέλπιστη ευκαιρία και είχα και την τύχη με το μέρος μου γιατί έκλεισα εύκολα την κοπέλα για μια ώρα στο τέλος του 2ου Αθηναϊκού tour της (και 2ου συνολικά απ’ ότι μου είπε, είναι φρέσκια στο χώρο).
Ξενοδοχείο μέτριο ( το αρνητικό είναι ότι το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό), όχι από τα πρώτης επιλογής αλλά γνωστό. Πάντως σύγχρονο, πεντακάθαρο και βολικό.
Το κορίτσι μας είναι αυτό στις φωτογραφίες. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα μαλλιά της είναι ίσια και πολύ μακριά (extensions).
H Barbie (Natalia) είναι μια πανέμορφη ρωσιδούλα 21 χρονών. Είναι ψηλή, λεπτή, κατάξανθη, με ιδανικό για τα γούστα μου σώμα. Ύψος γύρω στο 1.70, στήθος μέγεθος Β- ακριβώς να γεμίζει η χουφτίτσα, υπέροχο σε αίσθηση και νεανικότατο. Μέση δαχτυλίδι, κοιλίτσα επίπεδη και ποπός εξαιρετικός, και μακριά ολόισια πόδια. Έχει ένα μικρό γέμισμα στους γλουτούς που για τα γούστα μου την κάνει ακόμα πιο όμορφη. Πρόσωπο πεντακάθαρο και πολύ γλυκό, με υπέροχα σαρκώδη χείλη. Μάτια καταγάλανα και υπέροχα. Να επισημάνω ότι έχει απόλυτα φυσικό σώμα χωρίς piercings και tattoos.
Η κοπέλα με υποδέχτηκε με το μαύρο φόρεμα και τα μαύρα εσώρουχα που ανέφεραν και οι συναγωνιστές. Επίσης φορούσε αρχικά μαύρες δεκάρες γόβες και έτσι ήμασταν στα ίσια. Να επισημάνω ότι ήταν εξαιρετικά περιποιημένη, αρωματισμένη και πεντακάθαρη.
Μετά τα βασικά εισαγωγικά και το αρχικό ντουσάκι με περίμενε ντυμένη για τον αγώνα. Αυτό μου αρέσει γιατί προτιμώ να κάνω εγώ τα «αποκαλυπτικά» βήματα. Φιλάει πολύ ωραία και τολμώ να πω υπέροχα, έχει άλλωστε πρόσωπο και χείλη φτιαγμένα για αυτή τη δουλειά.
Το στοματικό το κατέχει αρκετά καλά, χρησιμοποιεί ελάχιστα χέρια, είναι υπάκουη, και κάνει πολύ καλό deep throat (αναρωτιόμουν πως γινόταν η εξαφάνιση σε αυτό το μικρό αλλά κουκλίστικο προσωπάκι). Χρησιμοποιεί πολύ το κοίταγμα στα μάτια όταν το κάνει, και έτσι η πρώτη κατάθεση ήρθε εύκολα. Στο τελείωμα μου έκανε και κάποια κόλπα έξω από τα συνηθισμένα, και γενικά έμεινα με μια άριστη εντύπωση.
Κάτω ήταν άριστα ξυρισμένη και μάλιστα διαθέτει νεανικότατο, ίσιο και λαχταριστό νινάκι. Προφανώς πέρασα και εκεί υπέροχα, και στο 69. Ο δεύτερος γύρος έληξε μετά από ένα απολαυστικό πέρασμα από ό,τι θυμόμουν από το Kama Sutra. Η κοπέλα είναι πολύ συνεργάσιμη και δεκτική, μα και μου δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό της. Επίσης είναι μόνιμα χαμογελαστή και καλοδιάθετη. Στα ελάχιστα αρνητικά ότι ήταν κάπως (όχι πολύ) υπερβολική στα επιφωνήματα κατά την πράξη.
Μια από τις απολαυστικότερες σκηνές ήταν να έχω αυτό το υπέροχο μωρό μπρούμυτα στο κρεβάτι και να το χαϊδεύω. Επίσης στα πολύ θετικά ότι κατά την διάρκεια των διαλλειμάτων (και της συζήτησης) με κρατούσε συνέχεια στα χέρια ή με χάιδευε απαλά, δηλαδή ήθελε να υπάρχει συνέχεια σωματική επαφή ανάμεσά μας (GFE το μωρό).
Η επικοινωνία ήταν μέτρια, τα αγγλικά της είναι λίγο καλύτερα από τα βασικά. Το αστείο ήταν ότι μου είπε ότι φέτος τελειώνει τις σπουδές της στην Ψυχολογία (sic) αλλά θα συνεχίσει με γλώσσες και εξειδίκευση σε μεταφράσεις (τι τα θέλει αυτά τώρα, μια γλώσσα που την δουλεύει άψογα φτάνει και περισσεύει).
Συνολικά ήταν μια υπέροχη GFE εμπειρία με ένα πολύ γλυκό και όμορφο κορίτσι. Σίγουρα θα την ξαναδώ όταν αυτό το πουλί του παραδείσου ξαναπετάξει από την γειτονιά μας…

«Η γυναίκα είναι μια πρόσκληση προς την ευτυχία» Σ. Μποντλέρ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού