Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 74 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με τη Cinzia βρίσκομαι κατά καιρούς, εδώ και καμιά οκταετία. Στην Ελλάδα είναι περισσότερα χρόνια αλλά η προφορά της παραμένει το ίδιο κακή με εκείνη γνωστού Ελληνοσέβου προπονητή. Στα σημαντικά τώρα, η σεξουαλική μας χημεία ταιριάζει πολύ ωραία, έχει κρατήσει πολύ ψηλά τον πήχη της απόδοσής της και είναι και εύκολο να την πετύχω στις αντιερωτικές (μεσημβρινές) ώρες που έχω ορεξούλες.
Στα της εμφάνισης και εφόσον υπάρχουν φωτογραφίες, μοιράια θα μιλήσουμε για αυτές. Η κοπέλα είναι πλέον 38, οι φώτο έχουν τραβηχτεί αρκετά χρόνια πριν και το πρόσωπο της αν και διατηρεί την ομορφιά του έχει χάσει την φρεσκάδα του. Προς τιμήν της δε βάφεται σχεδόν καθόλου με σκοπό να εξαπατήσει/κρύψει τα σημάδια του χρόνου, τουλάχιστό σε εμένα που με ξέρει. Κάτι που επίσης δε φαίνεται στις φώτο (το αντίθετο μάλιστα) είναι και το γλυκό της χαμόγελο που και πάλι μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι τη γνωρίζω καιρό και μου το χαρίζει επειδή είμαι ...εκλεκτός. Τα αρνητικά τελείωσαν, πάμε στα (πολλά) θετικά τώρα. Σώμα ίδιο με των φωτογραφιών που βάζει κάτω όλες, μα ΟΛΕΣ τις εικοσάχρονες. Κάναν δουλειά τα Μαγυάρικα γονίδια, γιατί από όσο λέει η ίδια δε γυμνάζεται. Βελόυδινο δέρμα, χωρίς ιχνος κυταρίτιδας, σπυριών κλπ και σφιχτές καμπύλες χωρίς χαζά τατουάζ, ευχαριστεί και την όραση και την αφή.
Πάμε στο δυνατό της κομμάτι τώρα, τις υπηρεσίες. Όσοι την έχουν συναντήσει ή την παρακολουθούν εδώ μέσα ξέρουν ότι η κοπέλα γουστάρει PSE καταστάσεις. Ένα καμπανάκι εδώ για επίδοξους Christian Grey. Αν δε σας ξέρει η κοπέλα μην αρχίσετε τα καφριλίκια από την αρχή. Κάντε ελάχιστη υπομονή και η Cinzia θα σας δώσει μόνη της το πράσινο φως για να πατήσετε γκάζι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δε θα περιμένετε για να την γλεντήσετε το δεύτερο ραντεβού. Λεπτομέρειες για το σεξάκι έχουν δοθεί σε παλαιότερες κριτικές οπότε είναι περιτό να επεκταθώ. Στο διάλειμμα μεταξύ των γύρων θα σας γκρινιάξει λίγο για τη ζωή της, θυμίζοντας λίγο την Λαυρεντία Μπισμπίκη στο Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο που είχε ενσαρκώσει η Άννα Παναγιωτοπούλου. Οι ανθεκτικοί επιδιώξτε και τρίτο γύρο και ας ξεφύγετε λίγο σε ώρα, η Cinzia είναι μερακλού στο ωράριο αν δεν έχει άλλο ραντεβού.
Εσείς λοιπόν που έχετε τη διάθεση και την αντοχή για κάτι πιο πικάντικο, έχετε λύσει τα ψυχολογικά σας και εστιάζετε μόνο στο σεξ, δε ψάχνετε χαζά κοριτσάκια και δε σας πέφτει με το που δείτε μισή ρυτίδα, κάντε μια δοκιμή, ίσως κολλήσετε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Κόστος συνάντησης
170
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.597
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, Kontopodis, clonarius και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Σεπτεμβρίου, 2023
Που βρίσκω τηλέφωνο;
09 Σεπτεμβρίου, 2023
Που τη βρίσκουμε μαν ?
10 Σεπτεμβρίου, 2023
Δεν θα αλλαζα ουτε κομμα απο αυτα που εγραψες
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3