Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απλά θα ήθελα να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη γιατί βλέπω ότι υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις στο σχετικό thread (Nina-lady-Avra).

Η κοπέλα εξακολουθεί να είναι, κατά τη γνώμη μου, από τις καλύτερες προτάσεις στο χώρο αυτή τη στιγμή. Να τονίσω ότι έχουμε συναντηθεί στο παρελθόν μερικές φορές με όλα τα ονόματα και όλα τα πρακτορεία....

Εξακολουθεί να είναι πολύ καλή σε εμφάνιση, σωματάκι σούπερ, πολύ όμορφο στήθος (σιλικόνη αλλά ΟΚ), πολύ ωράιο κωλαράκι, το γνωστό tatoo στη μέση, πρόσωπο που ίσως στις φωτογραφίες δεν κάνει τόσο εντύπωση αλλά στην πραγματικότητα είναι ωραία και καυλιάρα φατσούλα!

Όσον αφορά τη διάθεση στο sex παραμένει κορυφαία, από τις λίγες που προσπαθούν να σε ξεσηκώσουν για 3η φορά, εκέι που το σύστημα ηρεμεί! Πίπα χωρίς χέρια, όχι πολύ deep αλλά αρκετά αισθησιακή, εναλλαγή όλων των στάσεων (πάνω, κάτω, πλάι, όρθια) όπου αν γουστάρει παίρνει απίστευτες εκφράσεις, και λόγω της γνωριμίας δωράκι που μάλλον δεν το δίνει πολύ! Στη κουβέντα αρκετά ευχάριστη και έξυπνη, σε καμμία περίπτωση δε προσπαθεί να φάει το χρόνο.

Τώρα κάποια πράγματα που διαβάζω ότι δεν αξίξει εμφανισιακά, ότι κάνει ακάποτα και λοιπές ηλιθιότητες καθόλου δε με χαλάνε γιατί αλλιώς θα πλακώνανε και οι γύφτοι!!!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 18, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ndivo
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
305
Πόντοι:
3.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού