Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 11 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εδώ και καιρό προσπαθούσα να κλείσω ραντεβού με τη Lena αλλά μια το ένα μια το άλλο δεν τα είχα καταφέρει, η κοπέλα μοιάζει αρκετά με τις φωτογραφίες και μου έβγαλε όλα τα άγρια ένστικτα πάνω στο γαμήσι.

Περίπου 22-24 ετών με ξανθό μαλλί, πράσινα μάτια με υπέροχο πρόσωπο, ωραίο σώμα προς το αδύνατο γύρω στο 1,75 με καλή πλαστική στήθους, μιλάει καλά ελληνικά και ήταν στην Κέρκυρα για διακοπές πριν λίγες ημέρες με τους γονείς της.

Ντουζάκι και γραμμή στο ψητό, δεν μου έκανε διάθεση για συζήτηση καθώς όπως προείπα η Lena σε εμπνέει για άγριο γαμήσι. Η πίπα της πολύ καλή με βαθύ λαρύγγι και πολύ γλύψιμο στα αρχίδια χωρίς τη χρήση χεριών, βάλτε τη να σας κοιτά στα μάτια την ώρα που σας γλύφει και να δω πως θα κρατηθείτε να μην καταθέσετε στο στόμα της. Στο γαμήσι καλή αλλά χωρίς καμία πρωτοβουλία, έκανε απλά όλα όσα της ζήτησα, καλά στησίματα με φωνούλες και κλεισμένα μάτια σαν να ευχαριστιόταν μαζί μου χωρίς να πείθει καθόλου, πρώτο τελείωμα με αυτήν από πάνω. Το τηλέφωνο χτυπούσε συχνά όπως και τα μυνήματα ενώ καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης είχα την εντύπωση ότι έκανε αγγαρεία και βιαζόταν να φύγει, χαλάλι της όμως μπροστά στο μουνί που γαμάς. Δεύτερος γύρος με την ίδια πολύ καλή πίπα, στα τέσσερα για να θαυμάζω την υπέροχη κολάρα της, ανάσκελα με τα πόδια της στους ώμους και να κοιτάς το πρόσωπο της. Το τελείωμα ήρθε πολύ φυσιολογικά στο στήθος της με ισπανική. Μικρή ανάπαυλα και φουλ για τον τρίτο γύρο όπου απλά δεν κρατήθηκα και τελείωσα στο στόμα της την ώρα που με κοίταζε με αυτά τα καυλιάρικα ματάκια της, κατάποση κανονικά από ότι κατάλαβα. Όσο και να προσπάθησα τον κώλο της δεν τον δοκίμασα παρά το ότι της έδωσα παραπάνω από 100 ευρώ.

Στέκομαι στην άσχημη εντύπωση που μου δημιούργησε την ώρα που τραβούσε μαλακία με το δονητή της και τσέκαρε να δει τι κάνω εγώ, δηλαδή στην ψεύτικη ικανοποίηση της και στην πολύ χρήση λιπαντικού.

Συμπέρασμα είναι ότι με ευχαρίστηση θα την ξανασυναντούσα καθώς τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
20
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού