Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.2 6 10
Γραφεία CT 53893
Γενική Εντύπωση
 
1.0
Προσπαθώ να κλείσω Lorena 4 μέρες και δίνω και δεύτερη επιλογή Jasmine και αφού δεν τα καταφέρνω γιατί τις έχουν μπουκώσει σαν μπουριά παρατημένης σόμπας κάνω κράτηση 3 μέρες πριν για την πρώτη να είμαι σίγουρος. Έχω κλείσει για εχθές βραδύ και μου έστειλαν μήνυμά προχθές βράδυ και μου ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ γιατί λέει έτυχε ολοήμερο. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ και μένα ρε γαμίδια!!!! Εγώ είχα ακυρώσει και αλλάξει όλο το πρόγραμμα στη δουλεία μου για να δώ τι βρωμορουμάνα τους που φέρανε και νομίζουν πιάσανε τον παπά από τα γένια. Αντιεπαγλεματικοί μαλάκες. Ποτέ ξανά από μαλάκες. ΜΑΥΡΟ. Ανεξάρτητες καλύτερα που τα βάζουν και όλα τσέπη και αποδίδουν.
Spidiblack
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2013
Νομίζω ότι οποιοδήποτε γραφείο ή οποιαδήποτε ανεξάρτητη το ίδιο θα έκανε, θα σε ακύρωνε. Και δεν χρησιμοποίησαν αστεία δικαιολογία, ενημερώθηκες 1 μέρα πριν.
Λίγο πολύ λογικό είναι, και δεν είναι κάνα ιατρικό ραντεβού ρε φίλε πως κάνεις έτσι? Γαμήσι είναι , έχεις καύλες κανονίζεις με μια και τελείωσες. 3 μέρες πριν ραντεβού? Συλλέκτης είσαι και φοβήθηκες μην την χάσεις?Χμμμ;
N
nickos99
29 Μαΐου, 2013
Φίλε του γραφείου είσαι ε. Λογικό. Διάβασε καμιά κριτική πριν πεταχτείς... Δεν βλέπεις με την πάμελα τις κριτικές ψέμματα λένε. 40 άρα την πουλάνε για 20 χρονών και κοροϊδεύουν τον κοσμάκι. Ανεβάζουν τιμές σε περίοδο κρίσης πλάκα μας κάνουν. Εγώ είχα οργανώσει τις δουλείες μου για να συναντήσω αυτήν. Μαύρο σε απατεώνες. Απαντάνε σε όλους στο φόρουμ όταν δεν τους αρέσουν οι κριτικές ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και ειδικά ο καλός πελάτης που κάνει κράτηση τόσο έγκαιρα. ΜΑΥΡΟ!
30 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

βουλγαρα ειναι κ οχι Ρουμανα!Καλη αρχη έκανες με κριτικές μιας και έκανες έγγραφη σημερα!Κουλ
30 Μαΐου, 2013
Φιλαράκι μάλλον δεν βλέπεις καλά. Ξαναδιάβασε και ξαναμίλα. Γράφω ότι είχα επιλέξει και Jasmine σε περίπτωση που ή άλλη ήταν απασχολημένη Ρουμάνα είναι η Jasmine. Ας μου κλείνανε εκείνη αντί να μου ακυρώσουν το ραντεβού αλλά μου είπαν ότι και εκείνη είναι φουλ και καλά διαβάστε λίγο να δείτε ότι το πρακτορείο ακυρώνει εάν εμφανιστούν δικοί τους πελάτες και εγώ που αποφάσισα δηλαδή πρώτη φορά να πάρω δεν συγκαταλέγομαι και παίρνω προτεραιότητα να πάνε ρε να γαμηθούν. Καταρχήν δείτε πόσους βοήθησαν με την ψήφο μου συνεχίστε εσείς να τους δίνετε ρε μπράβο σας ρε.
29 Οκτωβρίου, 2013
δυό κριτικές πιο κάτω να διάβαζες θα είχες γλιτώσει...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5