Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.0 2 10
Γραφεία CT 12737
Γενική Εντύπωση
 
3.0
Το γραφείο έχει πολύ λίγες κοπέλες και σχεδόν ποτέ δεν τηρεί το πρόγραμμα των tour που αναφέρεται στο σάιτ.

Οι κοπέλες αυτές είναι μία εδώ και μια εκεί.Το καλοκαίρι διαφήμιζαν επί 20 μέρες κάποιες κοπέλες(Μαρία-Κριστίνα-Βικτώρια),οι οποίες ποτέ δεν πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα και είναι αμφίβολο αν είναι υπαρκτά πρόσωπα.Κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να διορθώσει το σάιτ τους!

Στην επικοικωνία τους είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν,κοπέλα που έχει 3ωρο ξαφνικά είναι διαθέσιμη και κοπέλα που έχεις κλείσει για σήμερα το απόγευμα μαθαίνεις ξαφνικά πως θα έρθει στην ελλάδα την άλλη εβδομάδα!

Χρησιμοποιούν δε ένα ακατάλληλο ξενοδοχείο το Ροτόντα στη Θεσσαλονίκης με 2 μπαγλαμάδες στην είσοδο που σε κοιτάνε με τα μάτια σα να σου λένε "Πας κι εσύ να γαμήσεις έτσι?",μιλάμε για το λιγότερο διακριτικό ξενοδοχείο που υπάρχει στην πόλη και μάλιστα και κακής ποιότητας ξενοδοχείο ως προς τα δωμάτια.Και αυτό γιατί είναι μικρό,δεν εχει την παραμικρή κίνηση στη ρεσεψιόν και μόλις μπαίνεις σε περνάνε από κόσκινο.

Γενικά είναι προς αποφυγή,καθώς είναι εντελώς αναξιόπιστοι ως προς τα ραντεβού,θυμάμαι χαρακτηριστικά μια κοπέλα "ναι έρχεται,ναι είναι στο δρόμο,στο ταξί" και σε 20 λεπτά "συγνώμη,δεν μπορώ να την βρω γιατί κοιμήθηκε"!!!!!
Μέγας
Εγγραφή:
18 Φεβ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
140
Likes:
421
Πόντοι:
3.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού