Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.0 5 10
Γραφεία CT 12460
Γενική Εντύπωση
 
1.0
Αρχίζω δηλώνοντας ότι δυστυχώς η συνάντηση δεν έγινε ποτέ ...
Είμαι νέος στο χώρο των ct και συνέχεια άκουγα για το γραφείο του "Ζ" χωρίς να μου έχει κάνει μπαμ καμιά κοπέλα έως τώρα. Όντας τρελός βυζάκιας δεν μπορούσα να αντισταθώ λοιπόν στην πρόκληση που λέγεται "Sheila", την οποία ήξερα από τα διαδικτυακά μου ταξίδια (συν τις καλές κριτικές όλων που βρήκα εδώ). Και η τύχη θέλησε να βρεθώ Αθήνα για δουλειά καθώς ζω στη Γερμανία. Έλα όμως που έχω γερμανικό κινητό .... Το "κοσμοπολίτικο" γραφείο λοιπόν δεν ήταν σε θέση ούτε να μου στείλει SMS αλλά ούτε και να με πάρει τηλέφωνο. Ακόμα και ο μάνατζερ μου είπαν προσπάθησε ... ματαίως. Εννοείται, ότι την ίδια στιγμή είχαν επικοινωνήσει μαζί μου στο κινητό μου γνωστοί από σχεδόν όλες τις γωνιές του πλανήτη. Ο "Ζ" όμως δεν μπορούσε. Η επικοινωνία γινόταν με email μέχρι που τους είπα 3 ώρες πριν το ραντεβού να το χέσουν το τηλέφωνο και να μου στείλουν ένα email με το χοτέλ και το δωμάτιο να πάω.
Η θεϊκή απάντηση παραθέτεται στο πρωτότυπο: "please book online and take option creditcard payment - so you can have the meeting - you will be charged 150 euro and the other 100 euro you can pay on arrival to sheila"

Τα σχόλια δικά σας ... εννοείται ότι αρνήθηκα και τους σιχτίρισα ... κρίμα οι κάβλες για τη μουνάρα ... και κρίμα που της χαλάω τους βαθμούς χωρίς να φταίει
!coitus interruptus! ... ό,τι χειρότερο

Τhanks.
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
416
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού