Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.0 5 10
Γραφεία CT 12460
Γενική Εντύπωση
 
5.0
Ποιος ξέρει τι περνούσε από το μυαλό του Μωυσή τις μέρες που ο Κύριος τον είχε στο περίμενε στο όρος Σινά;
Πιθανόν να σκεφτόταν ότι ησύχασε το κεφάλι του από το σκυλολόι που κουβαλούσε μαζί του στην έρημο κι ότι ήταν ευκαιρία να αράξει.
Κι ότι εκεί ήταν η Γη Χαναάν που έψαχνε. Το βουνό είχε γεωθερμική μελέτη με τη φλεγόμενη βάτο, ο Θεός ο ίδιος το επισκεπτόταν και τα οικόπεδα θα παίρνανε αξία.
Μπορούσε να ρίξει μια πλάκα μπετόν για να φτιάξει το τσαρδί του κι ας πάνε στο αγύριστο οι περιπλανήσεις στην έρημο και τα κόλπα με τα νερά κι όλα τα σχετικά.
Κι άσε τους κοπρίτες κάτω να περιμένουν, προσκυνώντας το χρυσό μοσχάρι, μέχρι να βαρεθούν και να εκλέξουν άλλον αρχηγό να τους σύρει μαζί του στην έρημο.
Η ιστορία όμως αλλιώς γράφτηκε, πιθανόν επειδή ο Μωυσής γούσταρε να είναι leader και δεν ήθελε να αφήσει σε άλλον την θέση, πιθανόν επειδή τα’θελε ο κώλος του ή επειδή το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, ο Μωυσής έμεινε ηγέτης του περιούσιου λαού, χωρίς να καταφέρει στο τέλος να δει την Γη της Επαγγελίας.

Ποιος ξέρει τι περνούσε από το μυαλό του zuzana τις μέρες που οι Ολλανδοί έβαλαν λουκέτο στο site του;
Πιθανόν να σκεφτόταν ότι ησύχασε το κεφάλι του από το «σκυλολόι» που τραβολογούσε σε Άμστερνταμ, Βρυξέλες και Αθήνα κι ήταν ευκαιρία να αράξει.
Μακριά από την γκρίνια των πελατών και την ανάγκη πρακτορίσκων για fake reviews.
Αντίθετα όμως με τον Μωυσή, αυτός από την αρχή είχε καταλάβει ότι εδώ ήταν η δική του Γη της Επαγγελίας.
Είχε βρει εύκρατο κλίμα, είχε στήσει το τσαντίρι του, που σιγά-σιγά το έκανε μπετόν και προϊόντος του χρόνου έγινε κι ο leader των city tours.
Αυτό έλλειπε λοιπόν να αφήσει τους ρώσους να του πάρουν την θέση αμαχητί.
Ο Μωυσής είχε στην διάθεσή του 40 μέρες να πάρει την σωστή απόφαση, στις ίδιες ακριβώς μέρες ο zuzana έκανε την επιλογή του.
Αναδιοργάνωσε το site http://www.x-companion.com που χρησιμοποιούσε για long meetings και ξεκίνησε πάλι tour.
Είχε φυσικά τις ανάλογες απώλειες, αφού υπήρξαν αρκετές που προσκύνησαν χρυσά μοσχάρια αλλά το περισσότερο «σκυλολόι» παραμένει μαζί του.
Ήμουν και είμαι υπέρ της παρουσίας του στην ελληνική αγορά.
Αν όμως επέστρεψε σε κανονικό mood Μωυσή, με τους γνωστούς αρχιερείς να κρατάν πέτρινα “reviews” για να θυμίζουν στους πελάτες του τα «σωστά κορίτσια», ζητώντας τους να καταστρέψουν τα χρυσά μοσχάρια των ρώσικων θεών, πρέπει να του θυμίσω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει.
Και καλύτερα να προσκυνάμε χρυσά ρώσικα μοσχάρια, παρά την Tiffany που 3 χρόνια μετά την πρωτοεμφάνισή της, με τα κιλά που έχει βάλει είναι κανονικό μοσχάρι…
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Kaloeros, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού