Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 7 10
Γραφεία CT 15540
Γενική Εντύπωση
 
5.0
Η ποιότητα των κοριτσιών είναι μέτρια!Λύπη Σε γενικές γραμμές μάλλον περνάς καλά αν πρώτα το βάζεις το serviceΜεγάλο χαμόγελο αποδέχεσαι μια μέτρια προς καλή εμφάνιση και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η επικοινωνία και το social time! Καθώς αν και σχεδόν όλες δηλώνουν ότι έχουν ένα πτυχίο πανεπιστημίου (συνήθως στα οικονομικά ή στο business administration)Money Mouth τα αγγλικά τους είναι συνήθως ανάλογα με τα ελληνικά ενός πυγμαίου στα βάθη της Αφρικής!Γλώσσα Βεβαία υπάρχουν μερικές κοπέλες που ξεχωρίζουν σαν την Κarina και την Μογγόλα!Μεγάλο χαμόγελο Αλλά η μεν Κarina φαντάζει πλέον ακριβή για να πάρεις όλο τα πακέτο η δε Μογγόλα έχει να καλπάσει πολύ καιρό από τις στέπες!ΛύπηΛύπηΛύπηΛύπη Η επικοινωνία είναι όντως γρήγορη και είναι εξυπηρετικοί!
Τα προβλήματα του γραφείου όμως εντοπίζονται και αλλού! Έχει παραγίνει το κακό με τα διπλά προφίλ στα οποία ή ιδία κοπέλα πλασάρεται με διαφορετικό όνομα και ακριβότερη τιμή! Ενώ παίζει συχνά το φαινόμενο των παραπλανητικών κριτικών που τώρα τελευταία έχει διογκωθεί!ΘυμόςΘυμόςΘυμός Με χαρακτηριστικό παράδειγμα την σχεδόν κατά γράμμα αντιγραφή των κριτικών του μουνοντοκτορα για δυο κοπέλες με αλλαγή του ονόματος! Ας του έδιναν και τίποτα του ανθρώπου τόσο κόπο έκανε για να γράψει!Μεγάλο χαμόγελο
Αν και ο ντοκτορ μάλλον είναι υπεράνω χρημάτωνΕμμμμ καθώς τα ξοδεύει
για να βγάζει γούστα και να μας ενημερώνειΣπασίκλας κακώς του έκλεψαν το copyright!Γλώσσα

Επομένως όταν ψωνίζεις από το εν λόγω μαγαζάκι πας πολύ προσεκτικά
ως προς τις επιλογές σου! Δίνεις βαρύτητα μόνο στις εκθεσουλες ανθρώπων που ξέρεις , εμπιστεύεσαι και ταιριάζουν τα γούστα σου! Πάντα διαπραγματεύεσαι την τιμή που θα πληρώσεις και κρατάς μικρό καλάθι ως προς τις προσδοκίες σου για το τι θα πάρεις!
Διαφορετικά πάρε ένα πακέτο χαρτομάντιλα και κλάψεεεεεεεεεεεεε!
Δυστυχώς τώρα στην απορία του φαντομά «Κάτι καινούργιο πάει να γίνει;» προς το παρόν εγώ θα απαντούσα ΟΧΙ !
Οι ίδιοι έσπευσαν να τον διαψεύδουν με την Jemi που αν και προσφέρει ικανοποιητικό Service την διαφήμιζαν σαν Kira από Τσεχία με ακριβότερη τιμή!
Περιμένω και εγώ να δω την βελτίωση και την ποιότητα που ευαγγελίζονται ο φαντομάς και ο μουνοντοκτορας!

Να περνάτε καλά παίχτες !
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
14
Πόντοι:
1.366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού