Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 476578
Γενική βαθμολογία

10.0
Γενική Εντύπωση

10.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

10.0
Ποιότητα προβολής

10.0
Βαρέθηκα να διαβάζω παπαρολογίες από ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα άλλο εκτός από τον υπολογιστή του σπιτιού τους εάν έχουν και σπίτι κάποιοι εξ αυτών (πολύ αμφιβάλλω).
Το ADULT THEATER είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή την στιγμή όχι στην Αθήνα αλλά στην Ελλάδα. Μπαίνεις σ' ένα χώρο που σε σέβονται καταρχήν ως άνθρωπο και το καταλαβαίνεις από την καθαριότητα, την διακόσμηση, τα βελούδινα καθίσματα, τους σούπερ καναπέδες, την ποιότητα προβολής, τις ταινίες, τα πριβέ που είναι δερμάτινα, το υπέροχο και μυστηριώδες υπόγειο, τα έχετε δει πουθενά αλλού αυτά στην Ελλάδα? Γιατί μέσα στην ίδια μας την χώρα γινόμαστε τόσο μίζεροι και καυστικοί χωρίς λόγο. Ίσως γιατί κάποιοι νιώθουν κάπως σπουδαίοι γράφοντας μια ηλίθια κριτική. Κρίση μπορεί να έχει ο καθένας αλλά χωρίς να παραποιεί την πραγματικότητα. Όταν την παραποιείς θεωρείται εμπάθεια και όχι κριτική. Με ποιό τρόπο εμείς ως πελάτες περιμένουμε από επιχειρηματίες φρέσκιες κινήσεις την στιγμή που το ένα μας ξινίζει και το άλλο μας βρωμάει? και πολύ περισσότερο όταν αυτό το καινούργιο είναι τόσο προσιτό μόνο με 7 ευρώ! από την αρχή μέχρι το τέλος, ή μήπως δεν σας έχει συμβεί να μην ξέρετε τι θα πληρώσετε μέχρι να φύγετε από ένα μαγαζί. Έχετε υπόψη σας ότι ανάλογα μαγαζιά στο εξωτερικό έχουν είσοδο 40,50 και 100 ευρώ? Ένα ποτό πήγα να πιώ στο DC και πλήρωσα 15 ευρώ είσοδο. Διαβάζω σαχλαμάρες από ζευγάρια ότι κακώς πληρώνουν είσοδο σαν ζευγάρια γιατί το κάνουν προς τέρψιν οφθαλμού των υπολοίπων. Δεν κατάλαβα δηλαδή 12 ευρώ και για τους δύο σας είναι πολλά? Και οι υπόλοιποι τι είμαστε μα…κες? Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα ή ανά τον κόσμο που δεν πληρώνουν τα ζευγάρια και οι γυναίκες? Να πάτε σε ξενοδοχείο την άλλη φορά να πληρώσετε 25 και 30 ευρώ (σσσ.. έχει και στην Ομόνοια κάτι φθηνά με 15 ευρώ). Τώρα όσον αφορά τον κόσμο σας πληροφορώ ότι έχω δει όλες τις ηλικίες και πολλά ΖΕΥΓΑΡΙΑ να περνάνε την πόρτα του Adult Theater και μπράβο τους και όχι μια φορά αλλά πολλές. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντί να χαιρετήσετε την προσπάθεια τους προσπαθείτε να την ακυρώσετε με όλες αυτές τις σαχλαμάρες που γράφετε.
Έτσι για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους Ελληνάρες, και μην βιαστείτε να πείτε ότι εκπροσωπώ την επιχείρηση ή ότι έχω κάποιο συμφέρον. Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου και την αλήθεια και τίποτα άλλο.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2012
Μέλος
2
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 12
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2012
Θα ήταν ΤΙΜΗ μου να είχα ένα τέτοιο μαγαζί αλλά δυστυχώς δεν το έχω και δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για σας πείσω. Το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο θα το λέγατε γιατί είδα μερικά σχόλια στο forum από κάποιους που έγραψαν κάποια πράγματα και επίσης το ίδιο τους λέτε. Όποιος γράψει κάτι καλό αυτονόητα για εσάς πρέπει να είναι και ο ιδιοκτήτης ή να έχει σχέση με την επιχείρηση. Από αυτό και μόνο να καταλάβετε πως δεν δέχεστε τίποτα καλό και είστε μίζεροι. Και τι μπορείς να περιμένεις από ανθρώπους ανορθόγραφους?
Κριτική σοβαρή ήταν του Ray αυτό είναι το ύφος μιας κριτικής σοβαρής που σε βοηθάει ως πελάτη και εάν και εφόσον το διαβάζουν οι ιθύνοντες του Adult Theaters θα τους βοηθήσει να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.
Αγαπητέ φίλε Ray συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ήταν υπερβολή οπωσδήποτε τα δεκάρια αλλά ήταν σημειολογικό και αντιδραστικό σαν κίνηση απέναντι στις βλακείες. Εξάλλου έκανα μια προηγούμενη κριτική και φυσικά όχι με βαθμό το απόλυτο 10. Αλλά με προσβάλλει ως πελάτη να γράφονται τόσες ανακρίβειες γιατί εγώ δεν πάω εκεί (για καημόπουτσες), ούτε (γέρος και περιθωριακός) είμαι.
Επίσης συγχωρέστε με για κάτι ακόμα που δεν ασχολούμαι μόνο με τον υπολογιστή μου και με ανούσια σχόλια όπως μερικοί εδώ μέσα (με 0 post και με 0 θεματα και ισα ισα 2 κριτικες για τον εν λογω χωρο) υπάρχουν έξω στον αληθινό κόσμο και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος.
07 Φεβρουαρίου, 2012
Δεν έτυχε να επισκευτούμε το χώρο, δεν ξέρω αν στο μέλλον τύχει, πάντως ακούγετε ενδιαφέρον και προτοπόρο για την χώρα. Θα συμφωνίσω με τον σχολιαστή που είπε για την Πράγα, εγώ δεν πλήρωσα είσοδο, πλήρωσα μόνο το ποτό μου, είσοδο πλήρωσε μόνο ο άντρας μου. Μερικά swinging clubs έχουν fee και μερικά είναι χωρίς είσοδο, αν και αυτά είναι πανεντελός διαφορετικά απο αυτό, απο την άποψη ότι μόνοι άντρες δεν επιτρέπονται ενώ στο ΑΤ απο όσο διαβάζω ισχίει μάλλον το αντίθετο. Δε νομίζω οτι ένα ζευγάρι που ψάχνετε να γαμηθεί θα πάει εκεί, αυτό το κομάτι σου είναι μάλλον λανθασμένο. Αλλά πρεπει να πάρεις υπόψιν σου ότι οι πρωτάριδες, ντροπαλοί ενδιαφερόμενοι, που έρχονται κάπως κουμπομένοι, δε πρόκειτε να νιώσουν άνετα με 15 άτομα απο πάνω τους και άντε εσείς να είστε πιό άνετοι, δεν έιναι όμως όλοι έτσι. Λογικό εφόσον δεν υπάρχει κάπιου είδους αστυνόμευση, κάποιες φορές να ξεφύγουν λίγο τα όρια, απο όσο έχω καταλάβει, καλό θα ήταν να υπάρχει κάποιος σεκιουριτάς μέσα ώστε να μπορεί να απευθυνθεί κάποιος όταν ο άλλος δεν μπορεί να καταλάβει τι συμαίνει το όχι. Αυτο νομίζω οτι του λύπει.
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 12
1 2