Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 163 10
8 Downtown
Hot
Cinema
476556
Γενική βαθμολογία
10.0
Γενική Εντύπωση
10.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
10.0
Ποιότητα προβολής
10.0
Βαρέθηκα να διαβάζω παπαρολογίες από ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα άλλο εκτός από τον υπολογιστή του σπιτιού τους εάν έχουν και σπίτι κάποιοι εξ αυτών (πολύ αμφιβάλλω).
Το ADULT THEATER είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή την στιγμή όχι στην Αθήνα αλλά στην Ελλάδα. Μπαίνεις σ' ένα χώρο που σε σέβονται καταρχήν ως άνθρωπο και το καταλαβαίνεις από την καθαριότητα, την διακόσμηση, τα βελούδινα καθίσματα, τους σούπερ καναπέδες, την ποιότητα προβολής, τις ταινίες, τα πριβέ που είναι δερμάτινα, το υπέροχο και μυστηριώδες υπόγειο, τα έχετε δει πουθενά αλλού αυτά στην Ελλάδα? Γιατί μέσα στην ίδια μας την χώρα γινόμαστε τόσο μίζεροι και καυστικοί χωρίς λόγο. Ίσως γιατί κάποιοι νιώθουν κάπως σπουδαίοι γράφοντας μια ηλίθια κριτική. Κρίση μπορεί να έχει ο καθένας αλλά χωρίς να παραποιεί την πραγματικότητα. Όταν την παραποιείς θεωρείται εμπάθεια και όχι κριτική. Με ποιό τρόπο εμείς ως πελάτες περιμένουμε από επιχειρηματίες φρέσκιες κινήσεις την στιγμή που το ένα μας ξινίζει και το άλλο μας βρωμάει? και πολύ περισσότερο όταν αυτό το καινούργιο είναι τόσο προσιτό μόνο με 7 ευρώ! από την αρχή μέχρι το τέλος, ή μήπως δεν σας έχει συμβεί να μην ξέρετε τι θα πληρώσετε μέχρι να φύγετε από ένα μαγαζί. Έχετε υπόψη σας ότι ανάλογα μαγαζιά στο εξωτερικό έχουν είσοδο 40,50 και 100 ευρώ? Ένα ποτό πήγα να πιώ στο DC και πλήρωσα 15 ευρώ είσοδο. Διαβάζω σαχλαμάρες από ζευγάρια ότι κακώς πληρώνουν είσοδο σαν ζευγάρια γιατί το κάνουν προς τέρψιν οφθαλμού των υπολοίπων. Δεν κατάλαβα δηλαδή 12 ευρώ και για τους δύο σας είναι πολλά? Και οι υπόλοιποι τι είμαστε μα…κες? Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα ή ανά τον κόσμο που δεν πληρώνουν τα ζευγάρια και οι γυναίκες? Να πάτε σε ξενοδοχείο την άλλη φορά να πληρώσετε 25 και 30 ευρώ (σσσ.. έχει και στην Ομόνοια κάτι φθηνά με 15 ευρώ). Τώρα όσον αφορά τον κόσμο σας πληροφορώ ότι έχω δει όλες τις ηλικίες και πολλά ΖΕΥΓΑΡΙΑ να περνάνε την πόρτα του Adult Theater και μπράβο τους και όχι μια φορά αλλά πολλές. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντί να χαιρετήσετε την προσπάθεια τους προσπαθείτε να την ακυρώσετε με όλες αυτές τις σαχλαμάρες που γράφετε.
Έτσι για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους Ελληνάρες, και μην βιαστείτε να πείτε ότι εκπροσωπώ την επιχείρηση ή ότι έχω κάποιο συμφέρον. Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου και την αλήθεια και τίποτα άλλο.
Το ADULT THEATER είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή την στιγμή όχι στην Αθήνα αλλά στην Ελλάδα. Μπαίνεις σ' ένα χώρο που σε σέβονται καταρχήν ως άνθρωπο και το καταλαβαίνεις από την καθαριότητα, την διακόσμηση, τα βελούδινα καθίσματα, τους σούπερ καναπέδες, την ποιότητα προβολής, τις ταινίες, τα πριβέ που είναι δερμάτινα, το υπέροχο και μυστηριώδες υπόγειο, τα έχετε δει πουθενά αλλού αυτά στην Ελλάδα? Γιατί μέσα στην ίδια μας την χώρα γινόμαστε τόσο μίζεροι και καυστικοί χωρίς λόγο. Ίσως γιατί κάποιοι νιώθουν κάπως σπουδαίοι γράφοντας μια ηλίθια κριτική. Κρίση μπορεί να έχει ο καθένας αλλά χωρίς να παραποιεί την πραγματικότητα. Όταν την παραποιείς θεωρείται εμπάθεια και όχι κριτική. Με ποιό τρόπο εμείς ως πελάτες περιμένουμε από επιχειρηματίες φρέσκιες κινήσεις την στιγμή που το ένα μας ξινίζει και το άλλο μας βρωμάει? και πολύ περισσότερο όταν αυτό το καινούργιο είναι τόσο προσιτό μόνο με 7 ευρώ! από την αρχή μέχρι το τέλος, ή μήπως δεν σας έχει συμβεί να μην ξέρετε τι θα πληρώσετε μέχρι να φύγετε από ένα μαγαζί. Έχετε υπόψη σας ότι ανάλογα μαγαζιά στο εξωτερικό έχουν είσοδο 40,50 και 100 ευρώ? Ένα ποτό πήγα να πιώ στο DC και πλήρωσα 15 ευρώ είσοδο. Διαβάζω σαχλαμάρες από ζευγάρια ότι κακώς πληρώνουν είσοδο σαν ζευγάρια γιατί το κάνουν προς τέρψιν οφθαλμού των υπολοίπων. Δεν κατάλαβα δηλαδή 12 ευρώ και για τους δύο σας είναι πολλά? Και οι υπόλοιποι τι είμαστε μα…κες? Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα ή ανά τον κόσμο που δεν πληρώνουν τα ζευγάρια και οι γυναίκες? Να πάτε σε ξενοδοχείο την άλλη φορά να πληρώσετε 25 και 30 ευρώ (σσσ.. έχει και στην Ομόνοια κάτι φθηνά με 15 ευρώ). Τώρα όσον αφορά τον κόσμο σας πληροφορώ ότι έχω δει όλες τις ηλικίες και πολλά ΖΕΥΓΑΡΙΑ να περνάνε την πόρτα του Adult Theater και μπράβο τους και όχι μια φορά αλλά πολλές. Δεν καταλαβαίνω γιατί αντί να χαιρετήσετε την προσπάθεια τους προσπαθείτε να την ακυρώσετε με όλες αυτές τις σαχλαμάρες που γράφετε.
Έτσι για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους Ελληνάρες, και μην βιαστείτε να πείτε ότι εκπροσωπώ την επιχείρηση ή ότι έχω κάποιο συμφέρον. Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου και την αλήθεια και τίποτα άλλο.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2012
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
μονο μας εκανες παρατηρηση για τα καποια-οποια αρνητικα γραψαμε!
και τωρα εσυ που εγινες μελος στο forum μας πριν λιγες ημερες,με 0 post και με 0 θεματα και ισα ισα 2 κριτικες για τον εν λογω χωρο θες να μας κανεις να πιστεψουμε οτι δεν εισαι ο ιδιοκτητης η οτι δεν εχεις τελος παντων καμια σχεση με την επιχειρηση!
το κανετε που το κανετε τουλαχιστον δραστε πιο διακριτικα!!
Καθώς και με το γεγονός πως η ενοχλητική μερίδα των gay προσπαθούν να οικειοποιηθούν το μαγαζί με άσχημο τρόπο. (δε σε αφήνουν σε ησυχία).
Προσοχή διακρίνω τους ενοχλητικούς από τους αξιοπρεπείς gay που κάνουν πίσω μόλις τους πεις όχι.
είσοδος νομίζω είναι στα 7 ευρώ πάντως, οπότε αν παίρνεις και μάτι live τότε
είναι καλύτερα από σόου σε στριπ
Όπως έχω γράψει και σε κριτικές μου, είναι μία πάρα πολύ αξιόλογη προσπάθεια, που όμως λόγω του ότι είναι πολύ καινούρια έχει σημαντικές ελλείψεις, με κυριότερη την προσπάθεια οικειοποίησης του χώρου από κάποιους (όχι όλους) gay.
Επίσης θέλω να πω στο φίλο πως αν δεν έχει σχέση με την επιχείρηση, θεωρώ πως εκεί πάει κανείς ΚΥΡΙΩΣ για να γίνει θέαμα στα μάτια άλλων, για να "πάρει μάτι" και ίσως και να συμμετέχει αλλά και για να βιώσει την ατμόσφαιρα του χώρου. Φυσικά όχι σαν υποκατάστατο του ξενοδοχείου, strip show ή οίκου ανοχής.
Δηλαδή όταν γίνεται κάτι καινούριο δε θα πρέπει να λέμε και τα αρνητικά προκειμένου να τελειοποιηθεί; Όπως επίσης δε θα πρέπει να το καταδικάζουμε. Μια μέση λύση πάντοτε οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα. Τα θετικά χρήσιμα προς ενίσχυση τα αρνητικά εξίσου προς βελτίωση.
Στα αντίστοιχα τσοντοσινεμα δε ξέρω τι γίνεται. Αλλά προφανεστατα και υπάρχουν μαγαζιά και κατι παραπανω από ποτό που είτε οι γυναίκες δε πληρώνουν καθόλου είτε υπάρχει πολύ καλή τιμή για ζευγάρια (και να ανταποκρίνεται σε αυτό που προσφερεται).
Την συσχετιση με τα γαμησοξενοδοχεία δε την κατάλαβα, το βρίσκω λίγο άκυρο αυτό που γράφεις... μα δεν είναι αυτονόητο ότι αμα θελει απλα να πηδηχτεί ένα ζευγάρι θα προτιμήσει ένα fuck hotel απ'το τσοντοσινεμα; Γιατί άμα ξέρεις που να πας, το 20ευρω το δίνεις με τη καρδιά σου ;)