Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 44 10
Cinema 189898
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
 
6.0
Ποιότητα προβολής
 
8.0
Κατά τις 10 το βράδυ πήγα στο V.S. Στους καναπέδες άραζαν 4 άτομα βλέποντας τσόντα. Πήρα μάτι έναν τύπο χυμένο σε μια πολυθρόνα να δέχεται ''περιποίηση΄΄ από έναν γονατισμένο και . . .
πεινασμένο όπως φάνηκε! Την έβγαλα κι' εγώ και άρχισα το αγαπημένο μου ''άθλημα''! Δυστυχώς σε μένα δεν ήρθε κανένας οπότε τα μάζεψα και κατέβηκα στις καμπίνες. Γεμάτος τσιγαροκαπνούς δυστυχώς ο χώρος. . . Έλεος ρε μ@λ@κες. . . Περιήγηση στον χώρο. Καμιά 10ρια περιφερόμαστε σαν ζόμπι ψάχνοντας χαρά. . . Είναι ολοφάνερο, δεν είναι η μέρα μου σήμερα. . . Βλέπω το ''ζευγάρι'' που έδινε πόνο στους καναπέδες να χώνεται σε μια καμπίνα. Εδώ είμαστε λέω! Σε λίγο αρχίζουν οι γνωστοί ήχοι. Αχ, ναι ,έτσι ,δώσε κι' άλλο και τέτοια. Ο τύπος απολαμβάνει γαμήσι απ' ότι ακούω... Μετά από κανά 20' ο γαμιάς βγαίνει . . .κορδωμένος και μούσκεμα στον ιδρώτα. . . Ζηλεύω!
Αποφασίζω να πάω δίπλα στο Αθηναικόν.
Στην πλατεία 4 χυμένοι στις καρέκλες. Ακούω βογγητά απ' τον εξώστη! Ανεβαίνω γρήγορα να προλάβω να πάρω μάτι! Αντικρύζω έναν 30ρη να έχει στα 4 έναν 60ρη και να τον πηδάει χωρίς έλεος! Κάβλα! Αρχίζω να χαιδεύομαι! Πάω να πλησιάσω αλλά ο γαμιάς με αγριοκοιτάζει. Στα @@@ μου γράφω το νεύμα του, αλλά σέβομαι την επιθυμία του. Στέκομαι παράμερα αλλά εξακολουθώ να τους παίρνω μάτι! Ο μπάρμπας βογγάει, ο γαμιάς χύνει στον κώλο του κι' εγώ ασπρίζω το πάτωμα. . . Ααααχ, με τις υγείες μας! Κατεβαίνω τουαλέτα, πλένομαι και αποχωρώ.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2021
Ματάκιας!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
230
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 2 review reaction 1 3manos5, kendavros, cocos30

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2021
λάθος τίτλος.5η επίσκεψη είναι τοσωστό!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1