Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 48 10
Cinema 175345
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
 
6.0
Ποιότητα προβολής
 
9.0
Επισκέφθηκα το Αβέρωφ πρώτη φορά με πολλές ορέξεις, φορούσα μια μαύρη φόρμα χωρίς εσώρουχο για να είμαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.
Μπαίνοντας μέσα προσπάθησα να συνηθίσω το σκοτάδι, γύρισα να δω τι τσόντα παίζει και είχε μια παρτουζα με 2 μαύρους και μια ξανθιά.
Βρήκα να κάτσω διπλα σε ένα παππού που την είχε βγάλει έξω και την ψιλό έπαιζε, τον ρώτησα αν με αφήνει να το βοηθήσω και αμέσως είπε ναι. Όταν το πήρα στα χέρια μου είδα ότι είχε το ίδιο μέγεθος αρχιδια και ψωλιτσα. Ήταν και τα 3 μαζί το ίδιο μέγεθος, ήταν τόσο χαριτωμένα που το μόνο που ήθελα ήταν να τα μπουκώσω και τα τρία στο στόμα μου και να του τα παίζω με την γλώσσα μου μέχρι να δω πόσο χυσια θα μπορούσε να μου δώσει. Όσο του έπαιζα τα αρχιδακια του στα δάχτυλα μου του είπα: “το καβλακι σου είναι πολύ χαριτωμένο” , αμέσως χαμογέλασε και μου χάιδεψε το κεφάλι. Του άρεσε πάρα πολύ και εμένα περισσότερο.

Μετα κινήθηκα στις δίπλα σειρές που ήταν ένας άλλος κύριος που την έπαιζε κανονικά. Γονάτισα μπροστά στην πουτσα του και αμέσως ανασκουμπώθηκε για να μου τον δώσει καλυτέρα. Αυτός ο κύριος είχε πραγματικό καβλι. Ωραίο, κανονικού μεγέθους και πολύ σκληρό. Το πήρα στα χέρια μου και πριν αρχίσω να το παίζω το έφτυσα με σαλακια για να είναι καλύτερο, πραγματικά έβαλα όλη την τέχνη. Ήθελα πολύ να με χυσει αυτός ο κύριος. Όσο προσπαθούσα να πετύχω τον στόχο μου γονατισμένος, από πίσω ένας νεαρός άρχισε να μου κατεβάζει την φόρμα. Γυρνάω και τον κοιτάω να τσεκάρει τον κωλο μου, τον ρώτησα αν θέλει να με γαμησει και μου είπε «Αμέ!»
Καβλωσα πάρα πολύ. Το μόνο που ήθελα ήταν να θέλει να με γαμησει κάποιος και να δώσει το πηχτό δωράκι του όπου θέλει.
Όσο λοιπόν εγώ προσπαθούσα να κάνω τον κύριο να χυσει, ο νεαρός τον είχε βγάλει έξω και τον έπαιζε, χωρίς δεύτερη σκέψη του τον αρπάζω με το ελεύθερο χέρι και αρχίζω να τους μαλακιζω και τους δυο με κατεβασμένη την φόρμα. Ο νεαρός δεν ήθελε και μετα από λίγη ώρα μου είπε να τελειώσω με τον κύριο και να πάω μετα σε αυτόν. Μου άρεσε πολύ που είχα σειρά προτεραιότητας.
Επικεντρώνομαι λοιπόν στον κύριο. Το ένα χέρι στο καβλι και το άλλο στα αρχιδια του. Αυτός έβαλε το χέρι του πάνω στο κεφάλι μου και μου είπε: «παρτον στο στόμα σου», δεν έκανα υπάκουσα. Συνέχισα να τον παίζω με πιο πολύ ένταση για να με χυσει. Τότε μου χώνει ένα δάχτυλο μέσα στο στόμα μου για να με καβλωσει και μου είπε πάλι να τον πάρω στο στόμα μου. Με καβλωσε απίστευτα το δάχτυλο του στο στόμα μου και άρχισα να πλησιάζω επικίνδυνα το πουτσοκεφαλο του με το στόμα μου, λίγη δύναμη αν έβαζε στο χέρι που είχε στο κεφάλι μου, θα βρισκόμουν να δίνω την πρώτη μου πιπα σε έναν άγνωστο σε τσοντοσινεμα. Καταβαθος το ήθελα. Όταν κατάλαβα ότι δεν πάει άλλο σηκώθηκα και έφυγα αμέσως.
Από ότι καταλάβατε σε καμία πουτσα δεν έβαλα πάνω την γλώσσα μου. Είναι αυτό που θέλω να κάνω όσο τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι τις αρρώστιες.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2019
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Φεβ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
18
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xontros35, gfn1985, gr020 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2020
Σταθερή αξία το σινεμά αυτό.
22 Φεβρουαρίου, 2020
Άμα Γλώσσα ρουφήξεις τη πρώτη και καταπιείς τα χύσια, μετά ΔΕΝ θα σταματάς το "άρμεγμα"Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο πουστρίτσα Έρωτας μπετυ88 Ναι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2