Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 149 10
Cinema 436075
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
 
7.0
Ποιότητα προβολής
 
7.0
Σημείωση: Η συγκεκριμένη κριτική προηγείται, χρονικά, από τις δύο τελευταίες που ανέβασα και αφορούν το σινεμά και είναι η πρώτη, γενικά, για το έτος 2019. Αυτό, δια την τάξιν και την αρχειοθέτηση.
Η αποχή που είχα ξεκινήσει, από τον αγοραίο έρωτα και το σεξ γενικότερα, συμπλήρωνε 4 μήνες. Το μοναδικό break ήταν μία παρτούζα τον περασμένο Οκτώβριο, με τον κολλητό μου και μία μπαμπάτσικη Λευκορωσίδα, την οποία είχε γνωρίσει από το couchsurfing και την φιλοξενούσε στο σπίτι του.
Δεν ήθελα να πάω σε μπουρδέλο, τα στούντιο τα είχα κόψει μαχαίρι και τελευταία φορά που γάμησα call girl, ήταν πριν από 2,5 χρόνια. Μαλακία δεν τραβάω και έτσι αποφάσισα να πάω στο σινεμά. Θυμήθηκα ότι είχα να πάω εκεί κάνα τετράμηνο και ότι μία από τις τελευταίες επισκέψεις μου πήγε εντελώς στράφι.
Αυτό συνέβη γιατί, φτάνοντας εκεί ένα απόγευμα, ξαφνικά βρέθηκα να είμαι εντελώς μόνος μου στο σινεμά. Αφού περιηγήθηκα σε όλους τους χώρους, βρέθηκα στο μυστικό δωμάτιο. Εκεί συνειδητοποίησα το πόσο μόνος ήμουν και παράλληλα θυμήθηκα το τρέιλερ της ταινίας τρόμου «Η Καλόγρια», που είχα δει τις προηγούμενες ημέρες.
Ξαφνικά ένιωσα τον τρόμο να με κυριεύει, καθώς νόμιζα ότι θα εμφανιστεί η απόκοσμη φιγούρα, από την ταινία και θα με αρπάξει. Κατέβηκα με αγωνία τα σκαλιά και ο φόβος είχε αρχίσει να γίνεται τρόμος.
Την απέραντη σιωπή, που απλώνονταν στα μπουντρούμια, την διέκοπτε ο ήχος από τις αλυσίδες του dungeon, που χτυπούσαν μεταξύ τους, λόγω του ανέμου. Είχα αρχίσει να κάνω συνειρμούς, τα βήματά μου ήταν αργά και βαριά και η απόσταση, από το υπόγειο μέχρι τις σκάλες που οδηγούσαν στο ισόγειο, μου φάνηκε ατελείωτη.
Ανέβηκα γρήγορα πάνω και με τους παλμούς της καρδιάς μου στο ζενίθ, κατευθύνθηκα προς την έξοδο. Βγήκα έξω, στον πραγματικό κόσμο και αναρωτήθηκα, πως κατάφερα να βάλω ένα υπερφυσικό περιτύλιγμα, σε ένα πιθανό ηδονικό απόγευμα.
Ήταν πολύ νωρίς το απόγευμα, όταν πέρασα την είσοδο και πλήρωσα στο ταμείο, το εισιτήριο. Μέσα δεν είχε πάρα πολύ κόσμο. Ήταν μόνο μια χούφτα πούστηδες και ένας crossdresser, κλεισμένος στην τελευταία καμπίνα του εξώστη, ο οποίος «βόλευε» κόσμο ανά τακτά διαστήματα.
Έκατσα πάρα πολύ λίγο και έπιασα κουβέντα με έναν μπάρμπα, gay, όπου μου έδωσε πληροφορίες για σκηνικά που είχαν γίνει, με ζευγάρια, τους τελευταίους μήνες. Αφού πήρα τις πληροφορίες που ήθελα, τον αποχαιρέτησα, βγήκα έξω και πήρα τον δρόμο για το σχολείο.
Μέσα στην τάξη κάθισα στο ίδιο θρανίο, με έναν περίεργο συμμαθητή μου και κατά την διάρκεια του μαθήματος του εξιστορούσα τις ιστορίες που είχαν συμβεί, στο παρελθόν, στο σινεμά. Αυτός μου είπε ότι έκανα λάθος, που πήγα απόγευμα και με συμβούλεψε να πάω το βράδυ. Έτσι, όταν η καθηγήτρια μας άφησε να φύγουμε νωρίτερα, άδραξα την ευκαιρία, επέστρεψα σπίτι, φρεσκαρίστηκα, πήρα καπότες, καβάλησα την μηχανή και ξαμολήθηκα, με αυτοπεποίθηση, μέσα στην νύχτα, καθώς θεώρησα θεϊκό σημάδι όλες αυτές τις συγκυρίες .
Πάρκαρα τη μηχανή στην γωνία, μπήκα μέσα, κατευθύνθηκα στο ταμείο, όπου πλήρωσα εισιτήριο των 9€, αυτή την φορά, με πρόσβαση στο υπόγειο. Πέρασα κατευθείαν στην κεντρική σάλα, όπου είχε πάρα πολύ κόσμο, σε σχέση με το απόγευμα. Οι θαμώνες φαίνονταν νευρικοί και ψάχνονταν άγρια.
Έκατσα σε μία θέση και περίμενα να συνηθίσουν τα μάτια μου στο σκοτάδι. Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα λεπτά και με διπλάρωσε κατευθείαν ένας τύπος, με αλλόκοτη φυσιογνωμία και άγνωστο σεξουαλικό προσανατολισμό.
Με ρωτούσε για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και τι μου αρέσει στο σεξ. Όταν του είπα ότι είμαι straight, αυτός μου απάντησε ότι δεν ήταν πούστης, ότι απλά του άρεσε να αγγίζει κάποια σημεία του ανδρικού σώματος και ιδιαίτερα τα πόδια. Αναθεμάτιζε, μάλιστα, τον εαυτό του και μου έλεγε πόσο ξευτίλας ένιωθε, γιατί δεν μου εξήγησε καλύτερα την ιδιαιτερότητά του.
Του απάντησα, ευγενικά, ότι δεν τρέχει τίποτα και να μην νιώθει άσχημα. Του εξήγησα, επίσης, ότι δεν ήμουν ρατσιστής και ότι μέσα στο τσοντοσινεμά είναι δεκτές όλες οι ιδιαιτερότητες.
Αυτός άκουσε προσεκτικά τα λόγια μου, με έπιασε από τον ώμο και μου είπε, αυτολεξεί: «Να κεράσω πουτάνα;» Του ανταπάντησα, πως αυτό δεν γίνεται και αυτός επέμενε. Μου εξηγούσε ότι απλά ήθελε να με βλέπει γυμνό, την ώρα που θα γαμούσα την ταναπού. Απλά ήθελε να μου πιάσει λίγο την πούτσα και τα πόδια, με τα οποία είχε κόλλημα.
Του εξήγησα, εκ νέου, ότι δεν πάω με άνδρες και ότι ακόμη και να πηγαίναμε στο μπουρδέλο, αυτός θα έχανε τα χρήματά του, καθώς από την υπέρ-καύλα θα έχυνα σε δευτερόλεπτα, στην πίπα.
Ο τύπος μου είχε γίνει κολλιτσίδα, με αποτέλεσμα να απομονωθώ από το υπόλοιπο περιβάλλον. Ξαφνικά, εκεί που μου μιλούσε, τον άκουσα να λέει: «Όπα, νάτο». Γύρισα το κεφάλι μου αριστερά και αντίκρισα μια ξανθιά γκόμενα, τριαντάρα, με νόστιμο προσωπάκι, καλό σώμα, 6/10 από εμφάνιση, η οποία κρατούσε ένα κινητό στο χέρι και είχε hands free στα αυτιά της.
Πήγε και έκατσε στην μεσαία θέση, από την πρώτη τριάδα, αριστερά. Εγώ απόρησα, πρώτα με την αναθεματισμένη τύχη μου και μετά, γιατί αυτή η τύπισσα ήταν μόνη της και γιατί δεν την πλησίαζε κανένας.
Αφού ρώτησα τον τύπο, εάν την ήξερε, σηκώθηκα και πήγα προς το μέρος της. Έκατσα στην δεξιά θέση και αυτομάτως, στην αριστερή, έκατσε ένας καραφλός τύπος, 40κάτι. Έσκυψα στο αυτί της και ακολούθησε η παρακάτω στιχομυθία:
ΕΓΩ: Θέλετε παρέα;
ΑΥΤΗ: Ναι.
ΕΓΩ: Θέλετε να πάμε σε μία καμπίνα;
ΑΥΤΗ: Σε λίγο.
ΕΓΩ: Όποτε μου πείτε εσείς, κυρία.
Κάτσαμε κάποια λεπτά αμίλητοι και ξαφνικά ένιωσα το χέρι της να μπαίνει μέσα από την φόρμα και το μποξεράκι μου. Άρχισε να μου τον παίζει, με εμένα να αγχώνομαι, μήπως χύσω γρήγορα. Βοήθησα λίγο και εγώ, την κατάσταση, κατεβάζοντας την φόρμα. Τότε η κυρία έσκυψε και άρχισε να με τσιμπουκώνει.
Παρόλη την καύλα μου, δεν μπορούσε να μου σηκωθεί, γιατί η πίπα γίνονταν σε κοινή θέα. Γυρίζοντας το κεφάλι μου πίσω, αντίκρισα μία σειρά από λιγούρηδες να είναι παραταγμένοι και να στέκονται σαν έρπουσες σκιές. Πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε, η κυρία σηκώθηκε και μου πρότεινε να μπούμε σε μία καμπίνα. Εγώ την ακολούθησα και μπήκαμε στην αριστερή. Μαζί μας μπήκε ο καραφλός 40ρης και ο κολλιτσίδας. Προσπάθησε να μπει και ένας τέταρτος, αλλά η κυρία ήθελε μόνο τρεις.
Κλείνοντας την πόρτα, ενημέρωσα τον τέταρτο ότι θα έμπαινε αμέσως μετά. Άρχισα να γδύνομαι βιαστικά, μέχρι που έμεινα τσίτσιδος, φορώντας μόνο τα παπούτσια μου. Η κυρία γδύθηκε μόνο από την μέση και πάνω, χωρίς να αποχωρίζεται το hands free. Σημειώστε, ότι ακούγονταν ομιλία, από τις ψείρες του hands free.
Της τον έδωσα κατευθείαν στο στόμα και αυτή άρχισε μια μέτρια πίπα. Οι άλλοι δύο, εν τω μεταξύ, είχαν γδυθεί και αυτοί. Ο 40ρης περίμενε την σειρά του και ο κολλιτσίδας τον έπαιζε κοιτώντας το σκηνικό, αγγίζοντάς με, παράλληλα. Πάνω στην μανία του, μάλιστα, με φίλησε στον ώμο. Εγώ τότε του ύψωσα τον τόνο της φωνής μου και αυτός φοβήθηκε.
Μετά από αυτό το ατυχές διάλλειμα, επικεντρώθηκα ξανά στην ξανθιά και μόλις κατάλαβα ότι θα έχυνα, της τα έδωσα όλα στο στόμα. Ο 40ρης με ενθάρρυνε, κατά την διάρκεια του χυσίματος και πήρε την θέση μου, μόλις τελείωσα. Σκουπίστηκα, ντύθηκα και βγήκα έξω. Σημειώστε, ξανά, ότι μόλις τελείωσα, αυτή μίλησε στο τηλέφωνο και είπε τη φράση: «Με έχυσε στο στόμα».
Μόλις βγήκα, ακολούθως μπήκε ο τέταρτος, που του είχα πει να περιμένει. Ήταν ένας καραφλός, 40ρης και αυτός. Μαζί μου βγήκε και ο κολλιτσίδας, ο οποίος συνέχισε το ψηστήρι. Μου έλεγε πόσο εξηγημένο άτομο είμαι και ότι ήθελε να μου κεράσει το εισιτήριο του σινεμά. Του απάντησα ότι είχα χρήματα και δεν είχα ανάγκη κάτι τέτοιο. Του εξήγησα, επίσης, ότι για αυτό ακριβώς το λόγο, επειδή είμαι τίμιος και δεν τον κορόιδεψα, το κάρμα φρόντισε για εμένα και μου έστειλε την ξανθιά, για να με τσιμπουκώσει, έτσι ώστε να επανέλθει η ισορροπία στο σύμπαν.
Καθώς μιλούσαμε, έσκασε μύτη ένα άλλο νεαρό ζευγάρι, με τον τύπο κτηνάκι και την γκόμενα, μιγά, τουλάχιστον 8/10 από εμφάνιση. Ήταν ξένοι και ανίχνευαν τον χώρο. Δεν τους ακολούθησε κανένας, αφού όλοι ήταν απασχολημένοι με την ξανθιά. Οι τρεις που «βόλευε» στην καμπίνα και τέσσερις άλλοι που περίμεναν για να πάρουν σειρά.
Το ζευγάρι, αφού ανέβηκε για λίγο στον εξώστη, κατέβηκε για να τσεκάρει και το υπόγειο. Κατέβηκα και εγώ μαζί τους και ξωπίσω μου ο γνωστός κωλόγερος. Το ζευγάρι ανέβηκε και στο μυστικό δωμάτιο. Κατεβαίνοντας, χάθηκε και ο άνδρας με ρώτησε προς τα πού είναι η έξοδος. Αφού τον βοήθησα να την βρει, τον ρώτησα από πού ήταν. Μου απάντησε ότι ήταν από το Λονδίνο, ανέβηκαν πάνω και έφυγαν, χωρίς να κάνουν οτιδήποτε.
Μπαίνοντας ξανά στη σάλα, είδα την ξανθιά να κάθεται στη ίδια θέση και δίπλα της δύο τύποι τραγικοί σε εμφάνιση και με πολλά περιττά κιλά. Ο ένας, μάλιστα, ήταν σαν σκατοσακούλα.
Τους παρέσυρε και αυτούς, συν άλλον έναν, στην καμπίνα και άρχισε να τους τσιμπουκώνει. Όσοι ήμασταν εκεί, ακροβολιστήκαμε γύρω από την καμπίνα, προσπαθώντας να πάρουμε μάτι. Δυστυχώς, το θέαμα ήταν τραγικό και πρέπει να ήσουν πολύ άρρωστος για να το παρακολουθήσεις.
Εάν οι τύποι ήταν χάλια, ντυμένοι, φανταστείτε τους γυμνούς. Η σκατοσακούλα είχε τόσο τραγικό σώμα, που τα πόδια του μου θύμισαν αυτά του Γκοτζίλα, του παλιού. Αφήστε, δε, αυτή την κυτταρίτιδα. Ο κώλος του ήταν σαν πορτοκάλι Μέρλιν. Κρίμα, γιατί ήταν και νεαρό παιδί. Ο δεύτερος είχε τα τρία κακά της μοίρας του: Κοντός, χοντρός και άσχημος. Ο τρίτος δεν είχε πρόβλημα με τα κιλά, αλλά είχε σκατόφατσα και έμοιαζε με σεσημασμένο.
Το θέαμα ήταν πράγματι εμετικό και έμοιαζε με θρίλερ, παιγμένο ανάποδα. Έβλεπες τρεις πατσαβούρηδες, με τρισάθλια σώματα και ανθυγιεινές κωλόφατσες, να έχουν περικυκλώσει και να πιπώνουν μια τύπισσα. Όλοι αυτοί, σε συνδυασμό με την ανωμαλία που διαχέονταν στην ατμόσφαιρα, συνέθεταν μια γκροτέσκο εικόνα, την οποία σχεδόν κανένας μας δεν άντεξε να δει και έτσι τους αφήσαμε μόνους.
Μετά από ώρα, η ξανθιά βγήκε από την καμπίνα και κατέβηκε στο υπόγειο. Εκεί την ακολούθησα μόνο εγώ και ο δεύτερος 40ρης. Από πίσω μας και ο κωλόγερος, καθώς ως γνωστόν: Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη. Εκεί η ξανθιά μας ζήτησε να βρούμε μία ζώνη, για να την μαστιγώσουμε. Δεν φόραγε κανείς μας και αυτή μας προέτρεψε να βρούμε μία.
Εγώ πήγα, επίτηδες, και ζήτησα από τον κωλόγερο. Αυτός μου αρνήθηκε και τότε ανέβηκα πάνω. Ζήτησα από τον κολλιτσίδα, αλλά ούτε και αυτός είχε. Εκεί ήταν και η τελευταία φορά που τον είδα.
Κατέβηκα ξανά κάτω και είπα στην ξανθιά ότι δεν είχε κανένας. Βλέπετε, όλοι όσοι πάμε στο σινεμά φοράμε φόρμες για πρακτικούς λόγους: Κατεβάζω-τον δίνω-ανεβάζω-φεύγω. Της πρότεινα να την χτυπήσω με το κομπολόι μου, αλλά αυτή αρνήθηκε. Ο 40ρης πήγε να βγάλει ένα λουρί, από τα αξεσουάρ dungeon, αλλά του την είπε ο κωλόγερος. Μέχρι και το κορδόνι της φόρμας μου, σκέφτηκα, αλλά δεν ταίριαζε με το project της ξανθιάς. Τελικά την λύση την έδωσε η ίδια, η ξανθιά. Μας είπε να δοκιμάσουμε με ένα καλώδιο hands free, που έβγαλε από την τσάντα της και στο οποίο είχε κόψει τις ψείρες.
Κατέβασε το παντελόνι, μέχρι τα γόνατα, και μας είπε να τις ρίξουμε 10 μαστιγώματα, στο πίσω μέρος των ποδιών της. Ο 40ρης μαστίγωνε και αυτή μετρούσε δυνατά, μιλώντας στο τηλέφωνο. Μάγκες, διαβάστε πως στήνονταν το σκηνικό:
Ο άντρας,/φίλος/γκόμενός της ήταν έξω, σε κάποιο αυτοκίνητο ή στο σπίτι του. Έστελνε την υποτακτική ξανθιά, μόνη της, στο σινεμά και την καθοδηγούσε. Αυτή του περιέγραφε, τι της έκαναν εκεί και αυτός ή προετοιμάζονταν και ήταν ο μόνος που την πηδούσε στο τέλος, γιατί η ξανθιά δεν γαμιόταν με κανέναν ή ήταν ο ορισμός του εγκεφαλικού παίκτη και φτιάχνονταν μόνο με αυτό. Το σκηνικό έμοιαζε να είναι τυποποιημένο και διαρκούσε περίπου 2-3 ώρες.
Αφού ο 40ρης κουράστηκε, άρχισα να την μαστιγώνω και εγώ. Την χτυπούσα με σταθερή χαμηλή δύναμη γιατί, εκτός του ότι δεν είχα κάνει ποτέ μου κάτι τέτοιο, παράλληλα την λυπόμουν. Την μαστιγώσαμε σε διάφορα σημεία: Κάτω από τον κώλο, μπροστά στα μπούτια, στα βυζιά και στην πλάτη. Στην πλάτη, μάλιστα, όταν την ρώτησα πόσα μαστιγώματα ήθελε, αυτή μου απάντησε ότι αντέχει μέχρι 25 ή 30.
Εγώ της πρότεινα να ξεκινήσουμε με 10 και βλέπουμε. Ξαφνικά και ενώ είχα πάρει το κολάι, ανέβασα στροφές και άρχισα να την μαστιγώνω με μανία. Έβαλα την κουκούλα στο κεφάλι και έτσι όπως ήμουν στα σκοτεινά μπουντρούμια, ένιωθα σαν βασανιστής των SS.
Σύντομα, όμως, κουράστηκα και έδωσα την σειρά μου σε έναν τύπο, ο οποίος μόλις είχε έρθει με τον κολλητό του. Το χέρι μου είχε πιαστεί, λες και έπαιζα σούπερ σετ, ώμους, στο γυμναστήριο. Ανέβηκα με τον φίλο του τύπου, αράξαμε στα καθίσματα και συζητούσαμε.
Αφού μου διηγήθηκε και αυτός κάποια σκηνικά, με ζευγάρια, μου αποκάλυψε πως ήταν bisexual. Κατεβήκαμε ξανά κάτω, για να δούμε τι έκανε ο φίλος του με την ξανθιά. Αυτός την μαστίγωνε και εμείς τον κοιτούσαμε, δίπλα του. Έτσι όπως φορούσαμε και οι δύο τις κουκούλες στο κεφάλι και στέκαμε, παρατηρώντας τον, δίναμε την εντύπωση ότι ήμασταν σαν εκείνους τους τύπους, που έμοιαζαν με καλόγερους, στο videogame Mortal Combat, οι οποίοι παρατηρούσαν τους μαχητές να παλεύουν.
Η ξανθιά, αφού έκανε κάποια διαλλείματα, στο τέλος μας είπε ότι ήθελε κάποιος από εμάς να της κρατάει τα χέρια, από πίσω, και ένας άλλος να την μαστιγώνει στο στήθος, καθώς έτσι ήθελε να χύσει. Εγώ ανέλαβα να τις κρατώ τα χέρια και ο τύπος την μαστίγωνε. Ο bisexual απλά μας έβλεπε. Αυτή πονούσε πολύ και μετά από αρκετά μαστιγώματα μας είπε να σταματήσουμε. Εκεί ήταν που μας ζήτησε να την κατουρήσουμε, πράγμα που δεν έκανε κανένας μας.
Η ξανθιά ανέβηκε πάνω στον εξώστη και εγώ άρχισα να την ακολουθώ. Αφού δεν πηδιόταν, της πρότεινα να πάμε σε μία καμπίνα, να τον παίξω και να την χύσω στην μάπα. Αυτή επανέλαβε ότι της είπα, για να την ακούσει ο αφέντης της, στο τηλέφωνο. Μάλιστα μου είπε, εκτός από το πρόσωπο, να την χύσω και στα μαλλιά.
Κατεβήκαμε και μπήκαμε πάλι στην ίδια καμπίνα, εγώ, αυτή και ο bisexual. Γδύθηκα, εκ νέου και άρχισα να τον παίζω. Ο bisexual άρχισε να τον παίζει κοιτώντας με, χωρίς να του σηκώνεται. Η κυρία είχε σκυμμένο το κεφάλι της και εγώ φανταζόμουν το τσιμπούκι που έπαιρνε στους τραγικούς, για να τελειώσω. Τελικά κατάφερα και την έχυσα στο πρόσωπο και στα μαλλιά.
Σκουπίστηκα, ντύθηκα και βγήκα έξω, παρέα με τον bisexual. Καθόμασταν και μιλούσαμε, περιμένοντας τον φίλο του, ο οποίος μπήκε για να την χύσει και αυτός. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν την έχυσε, αυτός μου απάντησε ότι την λυπόταν και ότι προτιμούσε να κοιτάζει εμένα, καθώς τον έπαιζε. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Μόλις τελείωσε και ο φίλος του, καθίσαμε όλοι μαζί και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε, τι σόι πράμα ήταν αυτή η ξανθιά και εάν τα έκανε όλα αυτά με τη θέλησή της, καθώς έμοιαζε να της είχε κάνει βουντού, ο φίλος της. Η ξανθιά βγήκε από την καμπίνα με ανακατεμένα μαλλιά και κατακόκκινο πρόσωπο, όπως ο Ομπράντοβιτς όταν δεν του βγαίνουν τα συστήματα.
Καληνύχτισα τα παιδιά και έφυγα από το σινεμά, που είχε σχεδόν αδειάσει. Ο bisexual μου πρότεινε να κάτσουμε μαζί, μιας και ο φίλος του έπρεπε να φύγει, αλλά εγώ αρνήθηκα ευγενικά, γιατί γνώριζα τις προθέσεις του.
Βγήκα έξω και πριν καβαλήσω την μηχανή, έστειλα μήνυμα στον κολλητό μου, για το τι συνέβη. Αυτός με πήρε κατευθείαν τηλέφωνο, για να του πω λεπτομέρειες. Καθώς μιλούσαμε, μπήκε και ένα τρίτο ζευγάρι στο σινεμά, μεσήλικες.
Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να τους ακολουθήσω, αφού η κυρία δεν ήταν του γούστου μου. Ανέβηκα στην μηχανή και επέστρεψα στο σπίτι μου. Έκανα μόνο μία στάση για να αγοράσω γλυκό και σουβλάκια, για να κλείσω με τον καλύτερο τρόπο ένα από τα τυχερά και πιο παράξενα βράδια μου.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2019
info@123
Μέγας
Εγγραφή:
23 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
66
Likes:
11.365
Πόντοι:
3.506
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 Milfomaniac, Διαγραμμένο μέλος 201295, koutavoulias και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαΐου, 2019
Πόσο τελειωμένος είσαι???
16 Μαΐου, 2019
μπραβο τετοιες κριτικες θελουμε!!
17 Μαΐου, 2019
Φιλε το κυνηγας γραφεις ωραια εισαι και τυχερος. Εχεις μελλον!
17 Μαΐου, 2019
Απο τις πιο ατμοσφαιρικες κριτικες που χω διαβασει ποτε μου,ακομα κι απο σεναΠροσκύνημαΠροσκύνημαΗ τυπισσα μαλλον ηταν η κλασσικη περιπτωση ζευγους αλλαξοκωλιαρηδων κ ,high level swingerαδων.
17 Μαΐου, 2019
Πολύ λεπτομερής και καλογραμμένη κριτική.
Είμαι κι εγώ λάτρης τέτοιων καταστάσεων και 100% straight και έχω σταματήσει να πηγαίνω γιατί τελευταία μαζεύεται πολύ κόσμος bi και gay που δεν με πειράζουν από άποψη ρατσισμού αλλά πολλοί είναι εξαιρετικά ενοχλητικοί και δεν καταλαβαίνουν από όχι.
Με "πρίζωσες" όμως και λέω να την κάνω κανένα βραδάκι.
Μια ερώτηση μόνο και αν θέλεις μου απαντάς.
Η ξανθιά τύπισσα πίπωνε ακάποτα; Γιατί με τέτοια αρρώστια εγγεφαλική που την έδερνε, το ακάποτο το φοβάσαι λίγο!
Καλή συνέχεια!!!
17 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι, ακάποτα πίπωνε. Το κόλλημά της είναι να την χύνουν στο πρόσωπο και στα μαλλιά, γιατί είναι υποτακτική και θέλει να την εξευτελίζουν.
17 Μαΐου, 2019
Σας τον ακούμπησε η cross; Κοινώς σας τον έχωσε;
17 Μαΐου, 2019
Respect. Επαγγελματίας γραφιάς ο φίλος
18 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Get a life!
19 Μαΐου, 2019
Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτεραΚεφάλι σε τοίχο!
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2