Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.7 18 10
Cinema 119338
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Γενική Εντύπωση
 
6.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
 
5.0
Ποιότητα προβολής
 
4.0
Εχοντας ακουσει και διαβασει τα χειροτερα για το συγκεκριμενο σινεμα, αλλα εχοντας πολλες καυλες εκεινη τη μερα, ειπα να περασω να δω τη λεει. Σημειωτεον, δεν πηγαινω σε τσοντοσινεμα.

Πιθανον λογω της αυγουστιατικης ραστωνης, ο κοσμος ηταν λιγοστος. Εξαιρετικα σκοτεινη η αιθουσα προβολης και αργησε να συνηθισει το ματι. Το να περνας πανω απο τον καθενα και να τον φωτιζεις με το κινητο, κατι που εκανε ενας τυπος, μου φανηκε αμηχανο, οποτε δεν το επεδιωξα. Στην οθονη Sirina ή κατι παρομοιο, σε σχετικα χαμηλη αναλυση για σινεμα. Ο κλιματισμος εκανε καλη δουλεια επισης.
Οι τουαλετες σε ασχημη κατασταση, γεματα τα καλαθακια, στο πατωμα περιττωματα και καποτες.
Ο χωρος πανω εχει περιεργη διαρρυθμιση και επαιζε γκεη τσοντα σε μια μικρη οθονη. Το κουβουκλιο με τα γκλορυχοουλς ειναι λιγο ασχετο μιας και βλεπεις ανετα ποιος ειναι πισω απο την καθε πλευρα του τοιχιου. Εκει καθοταν και ενα συμπαθεστατο μπανγκλα, με το οποιο τελικα καναμε τη δουλεια μας πολυ ανετα, μιας και ο μοναδικος θαμωνας που βρισκοταν εκει, σηκωθηκε και εφυγε.

Γενικα καλη εντυπωση, αλλα αν ειχε περισσοτερο κοσμο, φανταζομαι θα ηταν πιο βρωμικο και πιο δυσκολο να το περιηγηθεις ή να κανεις ο,τι θελεις με μια σχετικη ησυχια.
prothymos
Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
54
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spat, fouxter, gfn1985

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2016
Οχι και τοσο τραγικο???? Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

για πεταμα και συ και αυτο...
28 Αυγούστου, 2016
Γατα μου, κλαψε λιγο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2