Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 16 10
Cinema 103566
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
 
8.0
Ποιότητα προβολής
 
8.0
Επίσκεψη Πεμπτη απόγευμα 18.30.
Ισχύει οτι εχει γραφτεί για το μπαράκι αριστερά, το προ-πο δεξιά και το parking απέναντι. Αν δεν εχεις τετοι κολλήματα προχωράς.
Εισοδος 8€ και μπιανοβγαίνεις οσες φορες θες. Με 10€ προσφορα ενα ακομα εισητήριο για αλλη μέρα.
Ο χωρος 4 επιπεδα και οχι 3. Μόλις μπαίνεις εχει καμπίνες με gloryholes, στο υπόγειο μεγαλα σκοτεινα δωματια για ομαδικα παιχνίδια, σε μερικα υπαρχουν κουρτινες με δερματινες λουριδες. Σε ενα υπήρχε ενας τυπος που ειχε ξαπλωσει σε ενα κουτι σαν εξεδρα και τον πιπωνε ενας ορθιος ενω κατω απο το κουτι υπηρχε αλλος ενας που πιπωνε τον ορθιο. Στον πανω όροφο πάλι δωματια, μερικα ανοιχτα, άλλα με gloryholes, καμπίνες prive και καμπίνες με παραθυράκια. Σε μια απο αυτες στεκοταν ενας 60αρης με το πουλι εξω και περιμενε με ανοιχτη την πορτα (μαλλον ήθελε να ειναι κοντα στο μοναδικο aircodition που ειδα !!)
Λιγα σκαλιά ακομα και ανεβαινεις σε ενα χωρο με 4 δωματια. Μια κλειστη καμπινα μικρη, μια καμπίνα με μεγαλο κρεβατι-παγκο οπου ειχε αραξει γυμνος ενας ευσωμος 60/ρης (μαλλον αυτος που ειχε δει ο φιλος σε προηγουμενη κριτικη να παρτουζώνεται) και 2 μεγαλες καμπινες με κρεβατια-παγκους με ημιδιαφανα παραθυρα απο πανω μεχρι κατω οπου ναι μεν μπορουσες να δεις μεσα αλλα οχι καθαρα (μαλλον για αυτους που θελουν και δεν θελουν να τους πάρουν ματι)
Η διαρυθμιση χωρου θυμιζει το attraxx.
Αν μαζεψει κοσμο και παει και κανα ζευγαρι θα ειναι καλυτερα.
Προς το παρον συνισταται για μαλακια Μαλακία καθως εχει πληθωρα ταινιων που μπορεις να απολαυσεις χωρις τα ενοχλητικα ζομπυ και επισης για τυχον ανωμαλα ραντεβου με κανενα crossaki.
Συνοψίζοντας : Ποικιλια ταινιων, χωρος καθαρος χωρις πολυ κοσμο και χρειάζεται καλύτερο κλιματισμό.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2015
ermis68
Μέλος
Εγγραφή:
12 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
83
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Σεπτεμβρίου, 2015
όμορφα Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1