Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 148 10
Cinema 432163
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
 
7.0
Ποιότητα προβολής
 
8.0
Αυτό είπαμε με τον άντρα μου και επισκεφθήκαμε το μαγαζί για τρίτη φορά. Η προηγούμενη ήταν μεγάλο ξενέρωμα... αφού καθίσαμε και βολευτήκαμε στους καναπέδες στο ισόγειο αριστερά, μόλις αρχίσαμε να χαιδευόμαστε και να φτιαχνόμαστε ήρθε ένας γέρος και μπαστακώθηκε μπροστά μας. Ούτε την ταινία δεν μπορούσαμε να δούμε (που λέει ο λόγος). Ευγενικά ζητήσαμε να πάει πιο πέρα, δε χαμπάριασε...Σπαστήκαμε και φύγαμε, αυτός έχασε όμως (και όσοι ήταν εκεί, καμιά δεκαριά που έκοβαν βόλτες) γιατί εμείς συνεχίσαμε την τσάρκα μας σε μια μελαχρινή φίλη, που μας έδωσε την έμπνευση και ξεσκιστήκαμε δεόντως!
Την πρώτη φορά είχαμε πετύχει καλύτερο παιχνίδι. Πήγαμε εκεί ψάχνοντας να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, διαβάζοντας κριτικές φάνηκε καλή φάση. Μπήκαμε, παραπατώντας στην αρχή στο σκοτάδι μέχρι να συνηθίσουμε, κι αράξαμε στον ακριανό καναπέ του ισογείου. Οι θαμώνες εκείνοι ήταν πιο διακριτικοί και γρήγορα νιώσαμε άνετα, φτιαγμένοι από το καινούριο σκηνικό και λιγότερο από την τσόντα...Σύντομα μαζεύτηκαν μερικοί γύρω μας και άρχισαν να τον παίζουν, καρφωμένοι πάνω μας την ώρα που εγώ τσιμπούκωνα τον άντρα μου, γιατί τον έχει και μεγάλο... Ζήτησα από δύο να πλησιάσουν για να τους τον παίξω εγώ και μετά τους έγλειψα μέχρι το τέλος. Το τελείωμα με τον άντρα μου το άκουσαν όλοι ως έξω...Όχι κι άσχημα!
Τρίτη φορά είπαμε να δοκιμάσουμε τα δωματιάκια επάνω, πιο διακριτικά.Αν εξαιρέσεις τη gay τσόντα, είχε πλάκα. Η πόρτα κλείδωσε, αλλά όποτε ήθελα τραβούσα το κουρτινάκι του τζαμιού κι έβλεπα τους απέξω να την παίζουν ενώ αυτοί πάλευαν να δουν τι γίνεται μέσα.Προς το τέλος άνοιξα την πόρτα και τσιμπούκωσα τον έναν ενώ το έκανα με τον άντρα μου... για το τέλος με έχυσε στο πρόσωπο ο άντρας μου, μέσα σε επιφωνήματα...ευχάριστο απόγευμα!
Απ'ότι κατάλαβα δεν πάνε συχνά ζευγάρια, δε βλεπω γιατί...εμείς πάντως λέμε να το συνεχίσουμε, όσοι πιστοί προσέλθετε...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2015
Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
185
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PETROSANAL1, kostasyiota

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2015
Αναδουλειες εεε?
10 Ιανουαρίου, 2015
Να ξαναπάτε να ξαναπάτε! Τότε θα έρθουμε και εμείς.
12 Ιανουαρίου, 2015
παιδες υπαρχουν και καλητερα μαγαζια πλεων στην αθηνα για γουστα που δεν υπαρχουν γκατζολοι απο πανο να σε βλεπουν καθε κινηση σου εγω εκει μεσα στο διαστημα που παω τα ποιο πολλα ζευγαρια ειναι πεθαμενα κατι γκομενες που δεν γυρνας να της κιταξεις εξω απο εκει και εκει μεσα βλεπεις τα λιγουρια να τρεχουν αν τυχη μια φωρα να ερθει μια ωραια γκομενα η θα περνει λευτα η θα εχει γκρεμιστει κανας φουρνος και θα ειναι λιομα και θα παρει τους παντες και που ξερω εγω τι μικροβια και αρωστιες κουβαλαει πανο του ο καθενας δεν λεω ειναι ωραιο μαγαζι με ευγενικο προσωπικο αλλα η γνωμη μου ειναι ΠΡΟΣΟΧΗ στα ζευγαρια που περνουν οτι υπαρχει απο αρσενικο εκει μεσα καποτουλα με κολισετε τιποτα της γυναικες σας παντρεμενοι θαμωνες
SV
Stefanos vasilopoulos
15 Ιανουαρίου, 2015
"Σύντομα μαζεύτηκαν μερικοί γύρω μας και άρχισαν να τον παίζουν, καρφωμένοι πάνω μας την ώρα που εγώ τσιμπούκωνα τον άντρα μου, γιατί τον έχει και μεγάλο... Ζήτησα από δύο να πλησιάσουν για να τους τον παίξω εγώ και μετά τους έγλειψα μέχρι το τέλος..... Απ'ότι κατάλαβα δεν πάνε συχνά ζευγάρια, δε βλεπω γιατί...εμείς πάντως λέμε να το συνεχίσουμε, όσοι πιστοί προσέλθετε..."

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
Σε κλάσματα δευτερολέπτου μαζευτήκαν ΟΛΟΙ γύρω μας και τον έπαιζαν ΓΙΑΤΙ ο άντρα μου τον έχει μεγάλο. Ζητησα από δυο να πλησιάσουν για να τους τσιμπουκωσω (τυχεροι επισκέπτες) και φυσικά τους άφησα να με χύσουν!!!! (full extra προγραμμα). Ζευγαρι δεν πατάει στο μαγαζί και δεν καταλαβαίνω γιατί αποφεύγουν gay χώρους!!! Εμεις πάντως που παίζουμε με τους υπόλοιπους θαμώνες λέμε να ξαναπάμε και άλλες φορές!!! (τώρα πρέπει να τσίμπησες αναγνώστη να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου πληρώνοντας ακόμα μια φορά είσοδο να πας στο theater).
Η πρώτη επίσκεψη συγχωρείται. Η δεύτερη ΠΟΤΕ!!!!
O
OmarNow
15 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δυστυχως προς απογητευση μου δεν απαντησε με σχολιο κανενας απο τους τυχερους παροντες.... απλα μπορεις να μεινεις με αυτο που πιστευεις. Επισης για να διορθωσω την παρανοηση δεν εχω ακουμπησει ξενο χωρις προφυλακτικο.
19 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εγω παιδες εδωσα της απαντησεις μου οσο για τα μερη που υπαρχουν που με ρωτατε μερικοι εδω μεσα ειναι 2, 3 γνωστα ξενωδοχεια στην αττικη και ενα στην θεσσαλονικη και ενα στην πατρα που μαζευουν κοσμο νορμαλ αντρες γυναικες και υπαρχη παιχνιδη για ολα τα γουστα απλα οταν εισαι τσιγκουνης και κιτας με 7 ευρο να κανεις την καυλα σου ,τελος παντον ειναι πολυ φτωχο το κλημα εδω μεσα τα ειπα κιτατε να βγαλετε τα καβουρια απο της τσεπες σας και να ανοιξεται τα ματια σας παιδες Έρωτας
SV
Stefanos vasilopoulos
23 Ιανουαρίου, 2015
Αν θες οταν ξαναπατε ριξε ενα συρμα να μαστε εμεις οι τυχεροι κ θα σου απαντησουμε κ εδω οσοι το ζησαμε ;)
24 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βουλα μπορεις να στειλεις μνμ πριβε;;;
29 Ιανουαρίου, 2015
Ευγε! Ζευγάρια σαν και εσας θέλουμε να πάρουμε τα πάνω μας!
29 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απλα ειστε τυχεροι που ο αντρας μου, μου κανει κατα καιρους δωρο αυτο που με φτιαχνει αφανταστα, πολλους αντρες μαζεμενους να κ νουν για μενα και να αυνανιζονται, με τρελλαινει.... μετα βεβαια του δινω τα παντα.
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2