Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 16 10
Cinema
105758
Γενική βαθμολογία
7.7
Γενική Εντύπωση
7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
7.0
Ποιότητα προβολής
9.0
Καλησπερα στην παρεα,
εχω ξαναγραψει για το μαγαζι μετα την πρωτη μου επισκεψη,αλλα επειδη χθες πηγα για 4η φορα ειπα να γραψω αλλη μια...Πηγα Σαββατο λοιπον κατα της 12.30 το βραδυ..Κοσμος μια απο τα ιδια,εννοω λιγος,4 ατομα ολα κι ολα...Και τις προηγουμενες φορες που ειχα παει ετσι ηταν,αλλα βρισκω να κανω κατι με καποιον απο αυτους.
Αυτα που θα ηθελα να πω ειναι οτι:
Οι τηλεορασεις που υπαρχουν στους πιο...δημοσιους χωρους δεν επαιζαν χθες.Δεν ξερω αν ειχε τελειωσει η ταινια ή ειχαν καποιο προβλημα,το θεμα ειναι οτι δεν επαιζε καμια.
Το παλικαρι στην εισοδο δεν το ειχα ξαναδει και ανοιξαμε ενα διαλογο μικρο επειδη πληρωσα 10 ευρω για να εχω αλλη μια φορα free στις 9 μερες και μου ειπε οτι το σκεφτεται ο ιδιοκτητης να συνεχισει την προσφορα και πιο μετα γιατι ειναι για λιγο και καλα...Καλα θα κανει να την αφησει γιατι ακομη δεν εχει κοσμο,αν το παει 7 ευρω χωρις να μπορεις να δωσεις αλλα 3 και να ξαναρθεις..χλωμο με βλεπω...Μιλαω επειδη το μαγαζι ακομα κοσμο δεν εχει..Αν γεμισει στην πορεια,ας κανει οτι θελει...
Οσον αφορα το μαγαζι που εχει ακριβως διπλα,ενταξει,ειχε πολυ κοσμο χθες εξω..αλλα ειναι απο τους ανθρωπους που δεν δινουν σημασια καμια γιατι κι αυτο τυπου κωλομπαρο του κωλου ειναι..
Αυτα..αντε να δουμε πως θα παει γιατι ο Πειραιας δεν ειχε τπτ τετοιο..
εχω ξαναγραψει για το μαγαζι μετα την πρωτη μου επισκεψη,αλλα επειδη χθες πηγα για 4η φορα ειπα να γραψω αλλη μια...Πηγα Σαββατο λοιπον κατα της 12.30 το βραδυ..Κοσμος μια απο τα ιδια,εννοω λιγος,4 ατομα ολα κι ολα...Και τις προηγουμενες φορες που ειχα παει ετσι ηταν,αλλα βρισκω να κανω κατι με καποιον απο αυτους.
Αυτα που θα ηθελα να πω ειναι οτι:
Οι τηλεορασεις που υπαρχουν στους πιο...δημοσιους χωρους δεν επαιζαν χθες.Δεν ξερω αν ειχε τελειωσει η ταινια ή ειχαν καποιο προβλημα,το θεμα ειναι οτι δεν επαιζε καμια.
Το παλικαρι στην εισοδο δεν το ειχα ξαναδει και ανοιξαμε ενα διαλογο μικρο επειδη πληρωσα 10 ευρω για να εχω αλλη μια φορα free στις 9 μερες και μου ειπε οτι το σκεφτεται ο ιδιοκτητης να συνεχισει την προσφορα και πιο μετα γιατι ειναι για λιγο και καλα...Καλα θα κανει να την αφησει γιατι ακομη δεν εχει κοσμο,αν το παει 7 ευρω χωρις να μπορεις να δωσεις αλλα 3 και να ξαναρθεις..χλωμο με βλεπω...Μιλαω επειδη το μαγαζι ακομα κοσμο δεν εχει..Αν γεμισει στην πορεια,ας κανει οτι θελει...
Οσον αφορα το μαγαζι που εχει ακριβως διπλα,ενταξει,ειχε πολυ κοσμο χθες εξω..αλλα ειναι απο τους ανθρωπους που δεν δινουν σημασια καμια γιατι κι αυτο τυπου κωλομπαρο του κωλου ειναι..
Αυτα..αντε να δουμε πως θα παει γιατι ο Πειραιας δεν ειχε τπτ τετοιο..
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2014
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2014
καλησπερα ..μια απλη ερωτηση επειδη εγω ειμαι απο αθηνα και τους δρομους εκει δεν τους γνωριζο καλα...με το αυτοκινητο πως ερχεται κανεις απο αθηνα στο μαγαζι?
simos40
25 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
βγες στο λιμανι και πηγαινε στον αγιο νικολαο.στο φαναρι εκει κανε αριστερα και στο πρωτο στενο ξανα αριστερα. αυτη ειναι η φιλωνος. στα δεκα μετρα ειναι το μαγαζι. λιγα μετρα παρακατω είναι το τσονταδικο Ολυμπικ
G
group1982
25 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
αγιος νικολαος ειναι εκει που φευγουν τα καραβια για ροδο? εκει που ειναι και το μερος που κανουν εκθεσεις?
S
simos41
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3