Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.9 16 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Γενική Εντύπωση
 
6.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
 
7.0
Ποιότητα προβολής
 
1.0
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά,

αφού νήστεψα σαράντα μέρες κρέας και "εισερχόμενο" κρέας, είπα να αμαρτήσω σήμερα, για αυτό και έκανα την παρθενική μου επίσκεψη στο σινεμά Ολυμπίκ. Όσον αφορά το χώρο, θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους σχολιαστές-ενώ η είσοδος του σινεμά έχει φως (πήγα και μέρα μεσημέρι, κατα τις 15:30), στο εσωτερικό επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι. Μου πήρε κανα 5 λεπτο να συνηθίσουν τα μάτια μου αλλά μέχρι τότε είχα ήδη σακατέψει έναν παππού πατώντας τον με τις μπότες και χούφτωσα κατα λάθος (δε με χάλασε όμως) έναν τύπο που έπαιζε με το ομολογουμένως υπερμεγέθες πέος του, πίσω ακριβώς από τα τελευταίο κάθισματα.

Γενικά είχε αρκετό κόσμο στην αίθουσα- κάποιοι κάθονταν ήσυχα στα μπροστινά και στα μεσαία καθίσματα αλλά το "παιχνίδι" λάμβανε χώρα στη γαλαρία και στις τουαλέτες κάτω (οι οποίες σημειωτέον ήταν τρισάθλιες). Η πλεοψηφία των θεατών αποτελούταν από άτομα μεγάλης ηλικίας και ξένους αλλά είχε και κάποια καλά ''κομμάτια''- λαικά παιδιά, ηλικίας 35-40 που θεωρούν τους εαυτούς τους στρειτ και συχνάζουν εκεί για "ξεφόρτωμα".. Έτσι λοιπόν, ξεμονάχιασα έναν ωραίο και του πήρα μια απολαυστική πίπα στα καθίσματα που είναι στη μέση. Υπήρχε βέβαια μια κάποια κινητικότητα κατα τη διάρκεια του foreplay μας από τους θαμώνες, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν όλοι διακριτικοί.

όσον αφορά την προβολή της τσόντας, ομολογώ ότι δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μιας και δεν μπήκα για να δω αλλά από το λίγο που πρόσεξα, ήταν παλιά τσόντα και θύμιζε ασπρόμαυρο κινηματογράφο.

Αντικειμενικά, δεν αξίζει και πολύ το σινεμά αλλά, επειδή δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μιας και πέρασα πολύ καλά, νομίζω ότι θα το ξαναεπισκεφτόμουν.

Ελπίζω να βοήθησα

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tryfantasy

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2014
έγινε λάθος στην ημερομηνία. το επισκέφτηκα στις 21 απριλίου 2014 Χμμμ;
07 Μαΐου, 2014
ειναι οντως ετσι οπως τα λενε? ηλικιες?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2