Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 175 10
8 Downtown
Hot
Cinema
565421
Γενική βαθμολογία
7.0
Γενική Εντύπωση
5.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
9.0
Ποιότητα προβολής
7.0
Είπα και εγώ να πάω πρώτη φορά σε χώρο αυτού του τύπου. Στην είσοδο ή κοπελίτσα ευγενική και διακριτική. Δυστυχώς ήταν και η μόνη γυναικεία παρουσία που είδα και η αλήθεια είναι πως αν ήταν μέσα στο χώρο ως επισκεπτρια θα την προσεγγιζα σίγουρα. Στην αρχή ένιωσα λες και μπήκα σε escape room και λίγο χάθηκα μέσα στα σκοτάδια. Λέω έχε γούστο να μας βρουν τούμπανο εδώ μέσα. Τέλος πάντων με τα πολλά ανέβα κατέβα βρίσκω ένα δωμάτιο που έπαιζε τσοντιδιο με μεγάλα βυζα και λέω ας προσπαθήσουμε να δούμε αν θα σηκωθεί γιατί έχω συνηθίσει στη θαλπωρή του σπιτιού μου οπότε δεν μου ήταν και εύκολο. Οι θαμώνες που περνούσαν μου έριχναν κλέφτες ματιές Και λέω να δεις θα καταντήσω φακιρης, θα παίζω φλάουτο για να μου σηκωθεί. Σε μια φάση μπαίνει ένας μέσα και κάθεται δίπλα μου. Λέω αν δεν σηκωνόταν πριν μία τώρα δεν θα μου σηκωθεί ούτε με βίντσι. Τέλος πάντως χαιδευα το εργαλείο μου πάνω από τη φόρμα μέχρι που στην οθόνη ή πρωταγωνιστρια αρχίζει μια ποδομαλακια στο συμπρωταγωνιστη. Με τη μία μου γίνετε κάγκελο. Ο τύπος δίπλα καταλαβαίνει τη φάση αλλά μάλλον και αυτός όπως και εγώ πρωτάρης στον χώρο οπότε έμενε παντελονάτος. Λέω τότε εγώ αφού ήρθα που ήρθα ας μην κωλωσω και το πετάω έξω και αρχίζω να βαράω δυνατή. Τότε ξέθαψε και αυτός και το έβγαλε έξω ενώ με κοίταζε να βαράω άγρια. Προφανώς ήμασταν και οι δύο του ισιου δρόμου οπότε δεν έγινε τίποτα άλλο. Σε μια φάση σηκώθηκε αυτός και έφυγε οπότε εγώ συνέχισα να βαράω. Την ώρα που είμαι έτοιμος να τα σκάσω μπαίνει ένας τύπος μέσα και μου λέει να στον ρουφιξω. Λέω όχι και εκείνη τη στιγμή μου φεύγουν και τον λουζω από πάνω μέχρι κάτω με τα υγρά μου. Όσο εχυνα ο τύπος ερχόταν όλο και πιο κοντά για να μου τον μπουκωσει, σε φάση που μάλλον κατάπιε δύο γεμάτες. Του λέω φυγε ρε δεν ψήνω, μείνε με τη γεύση από τα χυσια μου. Ο τύπος παρακαλούσε. Λέω ένα φεύγω και την έκανα.
Εν κατακλείδι, μια διαφορετική εμπειρία αλλά ελπίζω σε κάποια γυναικεία παρουσία την επόμενη φορά.
Υ. Γ. Λίγο φως παραπάνω για να βλέπουμε να λύσουμε τους γρίφους στο escape room, θα ήταν εκτιμητεο.
Εν κατακλείδι, μια διαφορετική εμπειρία αλλά ελπίζω σε κάποια γυναικεία παρουσία την επόμενη φορά.
Υ. Γ. Λίγο φως παραπάνω για να βλέπουμε να λύσουμε τους γρίφους στο escape room, θα ήταν εκτιμητεο.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 30, 2026
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού