Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 49 10
Attraxx
Hot
Cinema
260367
Γενική βαθμολογία
8.0
Γενική Εντύπωση
8.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
8.0
Ποιότητα προβολής
8.0
Επίσκεψη μετά από καιρό σε αυτό το ίδρυμα πιο πολύ από περιέργεια να δω σε τι φάση βρίσκεται. Άφιξη γύρω στις 20:00, εισητηριο στα 10€ και μπαινοβγαίνεις όσες φορές θέλεις μέσα στην ημέρα. Μπηκα μέσα πίνοντας τον καφέ μου ενώ υπάρχει ακόμα η καμπίνα που λειτουργεί σαν καπνιστήριο,οπότε δεν χρειάζεται να βγεις έξω από το μαγαζί. Αρκετά καθαρός ο χώρος και οι καμπίνες, ενώ στην τουαλέτα είχε ζεστό νερό για τα χέρια. Μεγάλη ποικιλία σε ταινίες τις οποίες μπορει να επιλέξεις ο ιδιος.Στ αρνητικά ο λίγος κόσμος και το δύσκολο παρκάρισμα στην περιοχή,εκτός αν είσαι με δίκυκλο όπως εγώ. Εμένα μου φαίνεται μια πολύ τίμια πρόταση για ζευγάρια που θέλουν χαλαρό παιχνίδι ή απλά να δώσουν μάτι χωρίς να τους κυνηγάνε 10 άτομα από πίσω. Γενικά μια εναλλακτική σε μια ωραία περιοχή για όσους δεν γουστάρουν να βλέπουν πρεζόνια και τελειωμένα γεροντια. Εγώ θα το καθιερωσω για χαλαρό αραγμα,καθημερινές μου είπαν είναι ανοιχτό μέχρι τις 02:00,Παρασκευή Σάββατο μέχρι τις 03:00.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2025
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2025
Καλησπέρα σας, μπορεί να ενημερώσει κάποιος αν παω με την δικιία μου αν θα έχω θέμα; Δηλαδή είμαι str8t και γουστάρω να πάω να κάνω κάτι με αυτή εκεί; Μέσα στις καμπίνες έχει κάτι άλλο πέρα από οθόνες; Γενικά οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη.
peinasmenos_pp
24 Νοεμβρίου, 2025
Τύπε @peinasmenos_pp κανένα θέμα δεν θα έχεις. Οι καμπίνες είναι άνετες και κλειδώνουν οι περισσότερες. Κάποιες έχουν και τρύπα στο πλάι αν θέλετε να δώσετε ματι. Αν θες ενημέρωσε πότε θα πάτε να κάνουμε καμιά καλή ομαδική φάση.
kostakis27
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2