Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 25 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 429320
Γενική Εντύπωση

9.0
Είμαι σταθερός πελάτης του γραφείου έχοντας κάνει πολλά ραντεβού και υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι γι’αυτό:
1. Φωτό: Πάνω κάτω συναντάς αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες. Σε κάποιες περιπτώσεις θα έλεγα ότι οι φωτό αδικούν τα κορίτσια.
2. Τήρηση χρόνου: Γενικά τα ραντεβού πραγματοποιούνται στην ώρα τους χωρίς σημαντικές αποκλίσεις.
3. Επικοινωνία: Πάντα υπάρχει κάποιος να απαντήσει στην άλλη πλευρά του τηλεφώνου, και με ευγένεια. Τί να το κάνω όσο μουν@ρ@ και να είναι η άλλη αν δεν απαντά στα μηνύματα; Πώς θα μπορώ να κλείσω ραντεβού και να συνεννοηθώ; Ευτυχώς εδώ δεν υπάρχει αυτό το θέμα.
4. Άκυρο στις μπουρδελιάρες: Για άλλους μπορεί να μην λέει τίποτα, όμως για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Όταν επιλέγω να δω call girl, και πληρώνω 150-200 ευρώ την ώρα, θέλω να συναντώ call girl και όχι τέως κορίτσι οίκου.

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης; Σίγουρα ναι. Θα ήθελα να υπάρχει μεγαλύτερο ρόστερ και περισσότερες επιλογές με ακόμα πιο εμφανίσιμα κορίτσια.
Σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για σοβαρό γραφείο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Σπάνια
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Σπουδαίος
17
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, Elganador, delipas και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού