Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 6 10
Γραφεία CG 77979
Γενική Εντύπωση
 
1.0
Με αφορμή τις νεες πληροφορίες που έχουν μαζευτεί, το γραφείο αξίζει πραγματικά το πολύ 1 αστέρι και θα γράψω γιατί.

Vipathensgirls είμαι ενεργό μέλος στο bourdela πολλά χρόνια και έχω γράψει πολλές κριτικές με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου και την ομαδική αλληλοϋποστήριξη. Παρόλο που τους περισσότερους όπως εμένα δεν κερδίζουμε κάτι πρακτικό στο να γράφουμε κριτικές πιστεύω πως από τη στιγμή που θέλω να μάθω/βοηθηθώ πρέπει και εγώ με τη σειρά μου να συμβάλλω πρώτος.

Όπως έχετε δει είχα γράψει για εσάς μέσα από τη κριτική μου ‘ΤΟΠ’ για τη Μελίσσα μία πολύ θετική κριτική. Και πραγματικά πέρασα τόσο όμορφο που εννοούσα ό,τι έγραφα.

Δυστυχώς τα έφερε έτσι η ζωή που κόλλησα γονόρροια. Μία ασθένεια που τη κολλάς μόνο με σεξουαλική επαφή όπως με ενημέρωσε ο γιατρός και με δεδομένο το σεξουαλικό μου ιστορικό τους τελευταίους 2+ μήνες μπορώ να είμαι σίγουρος τι έγινε από τη στιγμή που έχω πάει μόνο με αυτή.

Όπως είδατε από την ανακοίνωσή μου δεν έδωσα καμία κατηγορία στο γραφείο ούτε στη κοπέλα. Ίσα ίσα έγραψα πως τα λάθη μου πληρώνονται…
Οι κοπέλες με τη δουλειά που κάνουν όμως θεωρούνται ‘υψηλού κινδύνου’ γι αυτό και στις αιμοδοσίες σε βάζουν να υπογράφεις πως δεν έχεις συνάψει σεξουαλική επαφή το τάδε διάστημα αν πρόκειται να δώσεις αίμα. Και προφανώς οι Αιμοδοσίες το κάνουν γιατί είναι γνωστό πόσο εύκολα κολλάς.

Παρόλο όμως που είδατε από το προφίλ μου πως δεν είναι νέο/ψεύτικο, παρόλο που
είδατε πως πρώτα έγραψα μία θετικότατη κριτική για εσάς και τη κοπέλα, παρόλο που δεν έπεσε καμία κατηγορία για αυτό που μου έτυχε εσείς τι κάνατε?

1. Δεν σκεφτήκατε ως επαγγελματίες ούτε ένα 1% αυτό που γράφω να είναι αλήθεια και να ειδοποιήσετε τον κόσμο. Μόνο να με βγάλετε ψεύτη άσχετα πως δεν έβγαζε νόημα να πω κάτι τέτοιο.

2. Δεν κάνατε ούτε μία ερώτηση σ’εμένα να δηλώσετε κάποιο ενδιαφέρον για τις κοπέλες και τους πελάτες όπως πως κάνατε τις εξετάσεις, αν πήγατε με άλλες κοπέλες για να προστατέψετε τις κοπέλες και τους πελάτες.

3. Δεν πήρατε κανένα μέτρο προλήψεις. Δεν πήρατε τηλέφωνο όσους ήρθαν σε επαφή.

4. Δεν κάνατε καμία επίσημη ανακοίνωση πως υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει γονόρροια παρακαλώ λάβετε τα μέτρα σας.

5. Δεν λάβατε υπόψη σας να ανακοινώσετε πως ακόμα κι αν η Μελίσσα δεν ήταν μολυσμένη (που δε σας πιστεύω) εγώ μπορεί να ήμουν και να της το μετέφερα κ πάει λέγοντας.

Όλη σας η συμπεριφορά ήταν απερίσκεπτη, αγενέστατη, επιπόλαια και πάνω απ’όλα αντιεπαγγελματικότατη μέχρι αηδίας.
Το να κάνατε για καλό και για κακό μία ανακοίνωση πως υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο θα σας τιμούσε.

Το να γράφετε όμως πως όλα ήταν ψέμματα χωρίς καμία έρευνα και με δεδομένο πως η κοπέλα ήταν σε άλλη ήπειρο για να είστε σίγουροι δείχνει πόσο αντιεπαγγελματίες είστε.
Πιο πολύ θα σας εκτιμούσε ο κόσμος και εγώ μαζί αν ακολουθούσατε τη τακτική που έπρεπε.
Θέλοντας να κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλό σας, σας έκανε να χάσετε όλη σας την αξιοπιστία για οτιδήποτε γράφετε στο site.
Και στο κάτω κάτω γονόρροια εμφανίστηκε στο bourdela όχι μανιακός δολοφόνος. Πρώτη ή τελευταία φορά είναι… Αυτά γίνονται. Το θέμα είναι τι προλήψεις παίρνουμε και πως ενημερωνόμαστε σωστά και γρήγορα.
Αυτά έχω να πω με όσο πιο ήρεμο και ευγενικό τρόπο μπορώ. Ευχαριστώ για όσους με ακούσατε.
Επικοινωνία
Προβληματική
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ακριβείς
Screenshot 2023-01-18 163000
Screenshot 2023-01-18 163000
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
1.224
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 alexandrosss, eleftherossss, Ξανθος_πουτσαρας και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2023
Τα ειπες πολύ όμορφα, καλή χρονια φιλε μου, ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει αρκετό καιρό. Να κάνω μια ερώτηση; Αυτό είναι από τον κόλπο σωστά; Δεν κόλλησες από την πιπα. Με συγχωρείς γι την ερώτηση μου
review reaction 1 hornyasfuck
05 Ιανουαρίου, 2023
Μᾶλλον στὴ Μελίσσα Νο1 ἀναφέρεσαι. Ἐκεῖ ἔγραψες τὴν κριτική...
05 Ιανουαρίου, 2023
καλα τα λες φιλε μου.
review reaction 1 eleftherossss
05 Ιανουαρίου, 2023
https://www.youtube.com/watch?v=Ih6aaYLzph8
05 Ιανουαρίου, 2023
Καλησπέρα σας και πάλι , δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάρουμε κανενα μέτρο η να επικοινωνήσουμε με κανέναν γιατί η κοπέλα
Είμαι υγιέστατη . Αν εσείς κολλήσατε από κάπου άλλου και θέλετε για δικό σας λόγο να το φορτώσετε σ έμας δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε γνώμη . Επισησ Δεν μπορούμε να παίρνουμε τηλ κανέναν πελάτη γιατί ισχύει ο όρος της εχεμύθειας . Όπως εσείς είπατε ότι έχετε οικογένεια , θαρρώ πως δεν θα σας άρεσε ένα τηλ από γραφείο να σας ενημερώσει πως κάποιος σ ένα φόρουμ γράφει ότι κόλλησε κάτι και ίσως κολλήσατε κ εσείς !
Παρ όλα αυτά η κοπέλα
Επιστρέφει αυτό το μηνα γιατί είμαι υγιέστατη και θα παρακαλούσα αν θέλετε να το συνεχίσετε να έχετε πιο χειροπιαστές αποδείξεις καθ ότι κανένας άλλος πελάτης που πήγε μαζί της Δεν κόλλησε κάτι! Καλή σας ημέρα !
05 Ιανουαρίου, 2023
Μας έπρηξες τα αρχ…α !!!!
review reaction 1 geroksouras
05 Ιανουαρίου, 2023
Και για να σας απαντήσω σε όλα με σειρά .

1. Αυτό που γράφετε πριν σας απαντήσουμε το ψάξαμε με τη κοπέλα άμεσα κιόλας . Δεν καταλαβαίνω γιατί είστε σίγουρος ότι δεν το ψάξαμε !

2.Το το ρωτήσαμε τια κοπέλες και πάλι δεν καταλαβαίνω πως το ξέρετε Καθότι όποια κίνηση κάνουμε δε νομίζω ότι πρέπει να την δημοσιεύουμε εδώ

3. Σε αυτό σας απάντησα ότι δεν μπορούμε να καλέσουμε έναν έναν πελάτη προφανώς γιατί υπάρχει εχεμύθεια. Επίσης έχουμε τακτικούς πελάτες οι οποίοι είχαν επισκεφθεί την μέλισσα και μας ενημερώσανε ότι δεν είχανε κανένα απολύτως πρόβλημα αυτό νομίζω απαντάει και στο ότι ενδιαφερθήκαμε να ρωτήσουμε.

4. Να κάνουμε επίσημη ανακοίνωση που ακριβώς είχατε αναφέρει σε όλο το Φόρουμ τι «πάθατε από εμάς» Και δεν μπορούμε να κάνουμε μία επίσημη ανακοίνωση από τη στιγμή που δεν ισχύει κάτι τέτοιο

5. Σας ξανα αναφέρω ότι με την κοπέλα μιλήσαμε και έκανε εξετάσεις και είχε και εξετάσεις επίσης που δήλωναν πως δεν έχει κάτι τέτοιο .

Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω θα πρέπει να παραδεχτούμε κάτι το οποίο δεν ισχύει για να είσαι ευχαριστημένος θα πρέπει να μαύροσουμε τη φήμη μίας κοπέλας και ενός γραφείου για κάτι το οποίο δεν ισχύει για να είστε εσείς ευχαριστημένος;
Θα πρέπει να κάνουμε μία ανακοίνωση ότι υπάρχει γονόρροια από τη στιγμή που υπάρχει μόνο σε εσάς; Και αν όντως η κοπέλα έχει κάτι από τη στιγμή που δεν μας εμπιστεύεται γιατί δεν υπάρχει κάποιος άλλος να μας το πει αυτό ενώ η κοπέλα είχε πάρα πολύ δουλειά όσο χρονικό διάστημα ήταν μαζί μας;
Δεν καταλαβαίνω τον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε να περάσει η δική του η άποψη
Ελπίζω να είσαι ευχαριστημένος με το ένα αστέρι που μας δώσατε γιατί πολύ απλά δεν πέρασε το δικό σας.
Όσο για τα μέτρα προστασίας που πήραμε εμείς κι αν ενδιαφερθήκαμε δεν καταλαβαίνω την επιμονή σας να λέτε ότι δεν κάναμε τίποτα από τη στιγμή που δεν είστε μαζί μας καθημερινά
Και γιατί να πιστέψουμε εμείς εσάς από τη στιγμή που εσείς δεν πιστεύετε εμάς.
Εσείς πήγατε με μία κοπέλα μπορεί να το έχετε κάνει και την προηγούμενη μέρα ή την προηγούμενη βδομάδα ο λόγος σας είναι ενάντια στον δικό μας και το αντίθετο.
Επίσης ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος εδώ μέσα και γενικά σε αυτό τον κλάδο θεωρώ οπότε και πάλι χωρίς χειροπιαστά στοιχεία δεν έχετε τίποτα να μας προσάψετε . Και θα σας ξαναπώ και θα επιμείνω στο ότι ενδιαφερθήκαμε ή όχι εσείς δεν το γνωρίζετε νομίζω έτσι δεν είναι; Ή μήπως γνωρίζετε όλους τους πελάτες που πήγε η Μελίσσα Και ξέρετε ότι δεν μίλησα με κανέναν;
Καλο Απόγευμα !
05 Ιανουαρίου, 2023
Απαράδεκτο το γραφείο...μόνο δικαιολογίες και τίποτα σοβαρό σαν απάντηση η μετρο πρόληψης από εδω και πέρα, χωρια την ειρωνεία που πουλάει.
Μαυρο και πάλι μαυρο..κατραμι
review reaction 1 eleftherossss, ButtLicker, VipAthensGirls
05 Ιανουαρίου, 2023
Κυρία @makis99 Τι ακριβώς θέλετε να σας απαντήσουμε από τη στιγμή που αναφέρεται ένα τέτοιο γεγονός χωρίς στοιχεία χωρίς κάποια απόδειξη και κατηγορούνε μία κοπέλα και ένα γραφείο χωρίς να έχουν έστω το παραμικρό στοιχείο να πούνε ότι κόλλησαν από Συγκεκριμένη κοπέλα.
Γιατί θέλετε οπωσδήποτε να βγάλετε το κορίτσι άρρωστο δεν το καταλαβαίνω κύριοι !
Πρέπει δηλαδή να συμφωνήσουμε σε όσα λέτε εσείς και να βγάλουμε ένα κορίτσι άρρωστο από τη στιγμή που είναι υγιέστατο για να μην είστε δυσαρεστημένοι;
05 Ιανουαρίου, 2023
Εδώ ο άλλος προχθες έγραψε ότι δεν του άρεσε μια κοπέλα (άλλου γραφείου) και από κάτω το γραφείο απάντησε ξέρουμε ότι σου αρέσουν τα τραβέλια Χμμμ;
review reaction 3 eleftherossss
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2