Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 200678
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Αφου εχω συναντησει (και συνανταω)call girl (και απο γραφεια και απο ανεξαρτητες) ας γραψω και για τα ιδια τα γραφεια (απο τα οποια εχω συναντησει κοπελες)
Ξεκιναω με το συγκεκριμενο γραφειο διοτι ετυχε να υπαρξει απο τις πρωτες μου επιλογες (οταν πρωτοξεκινησα το αθλημα.)
Οταν πρωτοξεκινησα λοιπον ειχα την χαρα να γνωρισω απο το εν λογω γραφειο τις Αλεξαναδρα και Μελισσα (οι οποιες μαζι με αλλες δυο ανεξαρτητες οι οποιες εχουν επισης σταματησει με καλυπταν τοτε πληρως!!)
Στην συνεχεια ωστοσο γνωρισα και αλλες κοπελες οπως Μαρινα, Βικυ,Σαρα,Ναταλι1(η ξανθια), Ιανα (αν μου διαφευγει καποια συγνωμη)
Ενω αργοτερα ειχε ερθει η Ναταλι 2 (η οποια συμπληρωνε ενα εκπληκτικο ροστερ κατ'εμε)
Πραγματικα οταν δουλευαν ολες αυτες μαζι δεν ηξερες ποια να προτοδιαλεξεις (μιλαω για τον εαυτο μου παντα)... Απιστευτες εποχες, απιστευτα χρονια !!!
Σημερα υπαρχουν απ'ολες αυτες η Ναταλι1 και η Ναταλι2
Απο εκει και περα οσον αφορα το συγκεκριμενο γραφειο:
1) Η επικοινωνια με το συγκεκριμενο γραφειο εχει υπαρξει σε γενικες γραμμες καλη καθως και οι τηλεφωνητριες εχουν υπαρξει ευγενεστατες και γενικα οι κοπελες εχουν ερθει στην ωρα τους
2) Οι φωτογραφιες οσον κοριτσιων εχω συναντησει ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα (απλα εχει υπαρξει σε καποιες επεξεργασια απο την αποψη οτι δεν φαινονται τα τατουαζ τους.. γενικα ομως δεν μου ετυχε κατι παραπλανητικο)
3) Οσον αφορα την ανανεωση κοριτσιων εβαλα σπανια.. Για να ειμαι ειλικρινης μιλωντας για τις κοπελες που εγραψα ποιο πανω οταν δουλευαν ολες αυτες μαζι δεν κοιτουσα αν υπηρχε καποια νεα προσθηκη διοτι απλα ημουν υπερκαλημενος!!!..
Απο το σημερινο ροστερ εκτος απο την Ναταλι1 και Ναταλι2 (η οποια ειναι κατ'εμε η καλητερη απο το εν λογω γραφειο) , εχω συναντησει την Παολα (η οποια μου εκανε κλικ και την ειδα) αλλα απο εκει και περα δεν μου εχει κανει κλικ καποια αλλη κοπελα (προς το παρων)
Υ.Γ.Το μονο ισως παραπονο που εχω ειναι οτι για να πετυχεις την Ναταλι2 πρεπει να το προσπαθησεις αρκετα διοτι εχει (δικαιολογημενα) αρκετη ζητησηΠλατύ χαμόγελο
Υ.Γ.2. Σε γενικες γραμμες παντως εχω μεινει ευχαριστημενος απο το εν λογω γραφειο
Καπέλο
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Σπάνια
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
7.893
Πόντοι:
8.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Manologr, hornyasfuck, totos3 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού