Λεπτομέρειες αξιολόγησης

1.5 2 10
Γραφεία CG 38693
Γενική Εντύπωση
 
2.0
Έχω πάρει τηλ χωρίς υπερβολή 10 φορές διαφορετικές ημέρες και ώρες. Θέλω 2 κοπέλες συγκεκριμένα και την μια δεν ξέρουν αν δουλεύουν να πάρω σε 1 ώρα την άλλη δε δουλεύουν την άλλη έχουν περίοδο την άλλη δεν έχουν όρεξη. Αν ήταν έτσι να έβρισκα γκομενα να μου λέει μάλα….ες. Τιμές επισης ελαφρώς ανεβασμένες σχετικά με την αγορά.
Επικοινωνία
Προβληματική
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
435
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rossonero1990, Red&white, nick_dd και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Ναι τύπε έτσι είναι και για κάποιο λόγω αυτή η νοοτροπία αρχίζει να επεκτείνετε και σε άλλους!.
review reaction 1 cv119
12 Οκτωβρίου, 2022
Εσυ προφανώς αγορι εχεις μάθει προφανώς απο τουρίστριες που ειναι σε ενα δωμάτιο κλεισμένες και δεν βλέπουν τον ήλιο .
Αν ήξερες απο Ελληνίδες θα ήξερες οτι εχουν προσωπική ζωή , αλλες δουλειές αλλά και ακυρώνουν ραντεβού και δεν πάνε και το γραφείο υποχρεωτικά τις ανέχεται μέχρι ενός σημείου πάντα. Ακόμα και οσες ενημερώνουμε οτι δουλεύουν και μπορουν, απο την μία στιγμή στην άλλη μπορει να αλλάξουν γνώμη.
Ελα εσυ στην θέση μας και πες μας τι θα έκανες ? θα τις έδερνες ή θα τις κλείδωνες σε κανένα υπόγειο για να ειναι διαθέσιμες ?
13 Οκτωβρίου, 2022
Ίσως αν σκεφτόσουν τόσο όσο σκέφτεσαι τις δικαιολογίες που λες το πρόβλημα σου το οποίο ναι είναι κατανοητό και αναμενόμενο μέχρι έναν βαθμό, να είχες βρει και τρόπο να το λύσεις. Ξέρω και απο Ελληνίδες ξέρω και απο γραφεία που σέβονται τους πελάτες τους. Δεν γίνεται να έχω πάρει 15 φορες τηλ χωρις υπερβολή διαφορετικες ωρες και μερες 2 κοπελες που θέλω να μην τις εχεις ποτε. Λύσεις υπάρχουν αλλα δεν είναι η δουλειά μου να τις σκεφτω. Κοιτα λίγο τα προβλήματα των πελατών σου λοιπόν και άσε τις εξυπνάδες και τις κριτικές σε κριτικές.
review reaction 1 Rossonero1990, px75
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3