Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 654303
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Ήθελα να γράψω δυο κουβέντες για το γραφείο από το οποίο έχω πάρει πολλές κοπέλες και γενικά έχω μείνει ευχαριστημένος.
Αφορμή στάθηκε η κουβέντα που είχα με μια από τις κοπέλες πρόσφατα, (αλλά και παλαιότερα με άλλη κοπέλα ) η οποία μου είπε οτι το γραφείο φέρεται στα κορίτσια πολύ σωστά και επαγγελματικά με αποτέλεσμα να μένουν και αυτές ευχαριστημένες αλλά κατ' επέκταση και οι πελάτες διότι τα κορίτσια δουλεύουν με καλή διάθεση. Μάλιστα η συγκεκριμένη μου είπε οτι είχε δυσάρεστες εμπειρίες από άλλα γραφεία εδώ στην Ελλάδα ενώ τώρα είναι πολύ ευχαριστημένη. Θεωρώ πολύ σημαντικό τα γραφεία να φέρονται ανθρώπινα και με επαγγελματικό τρόπο στα κορίτσια, για αυτό το λόγο θεώρησα σωστό να το αναφέρω εδω . Είναι προφανώς καλό για τα κορίτσια που εργάζονται , αλλά και για εμάς που πάμε να λάβουμε κάποιες υπηρεσίες , να ξέρουμε οτι αυτές μας παρέχονται από τα κορίτσια με την θέλησή τους και με ευχαρίστηση και όχι κάτω από συνθήκες γαλέρας ή και απειλών.
Κατά τα άλλα η επικοινωνία με τις κοπέλες στο τηλ. κέντρο είναι πάντα άψογη και ευγενική .Επειδή μάλιστα είμαι τακτικός πελάτης έχουν μάθει τα χούγια και μου προτείνουν κατάλληλες κοπέλες (ευχαριστώ Νικόλ).
Δεν λέω οτι είναι όλες οι συναντήσεις επιτυχημένες αλλά αυτό έχει να κάνει με την χημεία αλλά και με την διάθεση και από μέρους μας. Πάντως από το γραφείο έχουν πάντα την καλή διάθεση να βοηθήσουν ώστε να φύγεις ευχαριστημένος.
Αυτά από μένα , αυτό που ήθελα να επικοινωνήσω βασικά είναι η καλή συμπεριφορά του γραφείου προς τις κοπέλες
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Διαγραμμένο μέλος 95429
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.860
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, Geiler12, George_1969 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαΐου, 2022
Διόρθωση του προηγούμενου σχόλιο μου επειδή πάτησα κατά λάθος το enter.
Καλά μην είσαι και τόσο βέβαιος για τους χαρακτηρισμούς σου. Όταν σου κάτσει η στραβή χωρίς να φταις, κρίνεται ο επαγγελματισμός κάθε γραφείου. Επίσης διαφωνώ με τις φώτο και τις αναγραφόμενες υπηρεσίες, αρκετά συχνά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ότι τους δώσουν οι κοπέλες, ανεβάζουν από φώτο, δεν υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος. Ομοίως συχνά δεν ανανεώνουν τις υπηρεσίες. Για παράδειγμα μπορεί κάποια escort παλαιότερα να έκανε anal και τώρα όχι και στις αναγραφόμενες υπηρεσίες να έχει ξεμείνει ακόμα. Τα 2 τελευταία ισχύουν για όλα τα γνωστά γραφεία του χώρου. Πάντως για την ελληνική πραγματικότητα είναι αλήθεια ότι είναι από τα λιγότερα χειρότερα!
review reaction 1 Bartender 74
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1