Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 24 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 391428
Γενική Εντύπωση
 
4.0
Το γραφειο το χρησιμοποιουσα συχνα πυκνα και εβλεπα πολλες κοπελες οι οποιες, μερικες ειναι πολυ καλες και εχουν χτισει ενα ονομα. Αλλα το ονομα και οι υπηρεσιες ειναι σε μεγαλο βαθμο ανεξαρτητες απο το γραφειο. Παμε στο θεμα μας λοιπον:

Ζηταω Γιολαντα(1ο κρατουμενο) την Χ μερα και μου λενε μπορει 11, τους λεω ποιον νωρις αν ειναι δυνατον γιατι εχω αλλου να παω μετα. Μου λενε στην αρχη οχι γιατι εχει αλλο ραντεβου στις 9 και δεν προλαβαινει. μετα μου το γυρνανε και μου λενε 10 μπορει και θα το βολεψουμε, λεω ειστε σιγουροι(φανταστηκα θα το ειχε στο ιδιο ξενοδοχειο το προηγουμενο οποτε οκ) και μου λενε ναι κανενα προβλημα.

Η ωρα παει 10, τιποτα, 10:15 στελνω- εχει κινηση μου λεει, οκ συμβαινουν αυτα. 10:30 ακομα τιποτα, περιμενω μεσα στο αχγος πλεον εγω. Εν τελει χτυπαει η πορτα στις 11! και ενω ειχα εξηγησει οτι 12 πρεπει να ειμαι αλλου. Ανοιγω, μπενει μεσα η κοπελα, γεια σου της λεω ειμαι ο Αρχιμηδης - γεια σου μου απανταει ειμαι η Γαρυφαλια.... Καγκελο εγω, στελνω μηνυμα στο γραφειο τους λεω στειλατε λαθος κοπελα. Εδω αρχιζει το σηριαλ.

Μου λεει συγνωμη μπερδεψα τα whats up, η Γιολαντα δεν θα κανει αλλο ραντεβου σημερα, οποτε η κρατας αυτη και μιλαμε για καποια εκπτωση των 20 ευρω. Της λεω η μαλακια που κανατε ειναι μεγιστη, ενα 20αρι δεν ειναι τιποτα. Θα την κρατησω γιατι το κοριτσακι δεν εφταιγε και σε τιποτα, και στο επομενο που θα κανω ειτε με γιολαντα ειτε με καποια αλλη περιμενω να το διορθωσετε. Ναι? ναι μου απανταει

Η κοπελα ηταν μια χαρα και εκανε οτι μπορουσε, δεδομενου ολης της φασης.

Μετα απο 2 μερες μαθαινω γυρισε η Σαντρα για μερικες μερες, οποτε λεω ευκαιρια να δω τον μουναρο. Στελνω μηνυμα και λεω μου κανατε μαλακια στο προηγουμενο ραντεβου, περιμενω καποια εκπτωση τωρα απο μερια σας.

Και μου απανταει οτι 1ον αφου κρατησα την Γαρυφαλια και δεν περασα και τοσο ασχημα, δεν δικαιουμαι κανονικα τιποτα, και οτι θα μου κοψει ενα 20αρι, ενω πως και το οτι ζηταω εκπτωση ενω θελω να δω την Σαντρα ειναι υπερβολη, καθως μας κανει χαρη λεει που παιρνει μονο τοσα.... Τους απανταω οτι στειλατε λαθος κοπελα και με τρομερη καθυστερηση, το οτι ημουν ευγενικος και την κρατησα( αφου αν δεν το εκανα δεν θα εβλεπα καμια) δεν σημαινει οτι δεν κανατε τεραστια πατατα. Απαντηση οτι αυτη ειναι η τελικη απο φαση της διεθυνσης...

Μολις τα διαβασα αυτα εχασα καθε ορεξη να ασχοληθω μαζι τους περαιτερω, ειδα τη Σαντρα και λογικα ηταν η τελευταια φορα που ειδα κοπελα του μαγου, καθως καταλαβα οτι τους ενδιαφερει μονο το χαρτι και τιποτα αλλο, και πως τα λαθη δεν τα διορθωνουν.

Να πω μονο οτι το προβλημα μου ειναι με την διευθυνση το γραφειου και μονο, κοπελες και γραμματεια ηταν αψογες σε ολα, αλλα οποιος εχει το γραφειο ειναι πολυ απληστος. Οποτε οτι αξιοπιστια ειχε το γραφειο αυτα στο ματια μου γκρεμιστηκε.

Καλη συνεχεια
Επικοινωνία
Ικανοποιητική
Ανανέωση κοριτσιών
Σπάνια
Φωτογραφίες
Ακριβείς
HughHefner
Ανώτερος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
2.857
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Poetjokey, jasmlez, hornyasfuck και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2022
μιας και λες για λεφτά, μια μέρα καθόμουν πολύ ώρα μ ένα παλικάρι, καταλήξαμε ότι η ευτυχία είναι ανάμεσα στα 1000-1500 ευρώ! Πιο πάνω ή πιο κάτω ΖΕΙΣ για τα λεφτά! Είτε τα κυνηγάς είτε τα υπηρετείς!
όπου ΔΕΝ σε/μας σέβονται το ΜΠΟΥΛΟ
review reaction 1 smartnickstaken, hornyasfuck
09 Ιανουαρίου, 2022
κι ουτε καν μπηκαν στον κοπο να απαντησουν στο εδω μηνυμα σου...
review reaction 1 smartnickstaken, hornyasfuck
09 Ιανουαρίου, 2022
Sorry παιδια, να πω οτι αναφερομαι στην Αμυγδαλια σαν την 2η κοπελα απλα λογω οτι μια πρωην γκομενας μου που την λεγανε Γαρυφαλια μου εχει κολλησει και το γραφω λαθος
review reaction 1 smartnickstaken, hornyasfuck, ggalatsi
09 Ιανουαρίου, 2022
Αγαπητέ, ερώτηση (λίγο άσχετη με το θέμα) ... έχει Γαρυφαλλιά το Magic ? ... μήπως εννοείς Αμυγδαλιά ?
review reaction 1 hornyasfuck
09 Ιανουαρίου, 2022
Veron99 το ματζικ ειναι ενα γραφειο που εχω παρει 1-2 φορες υπηρεσιες απο τις κοπελες του οποτε το δειγμα ειναι μικρο για να ξερω αν ειναι κακο η οχι
αλλα δεν καταλαβα τι περιμενες;
την επομενη φορα δωρεαν ραντεβου η πολυ γενναια εκπτωση;
γιατι παντα με την προσωπικη μου κριση (που ισως και να ειναι λαθος) απο την στιγμη που καθησες με την λαθος κοπελα και πηρες μια εκπτωση τι ακριβως ζητησες και δεν σου εδωσαν στο δευτερο ραντεβου;
Και βαλε και αν θες τις κριτικες που περιγραφεις Καπέλο
G
geroksouras
review reaction 1 hornyasfuck
09 Ιανουαρίου, 2022
Γιαυτο το glamour εχει ξεφυγει μιλια μπροστα,πλεον παιζει μπαλα μονο του και λογο κοριτσιων και λογω διοικησης. Θα σου πω ενα παραδειγμα με glamour..εχω κλεισει σουιτα σε ξενοδοχειο και περιμενω την κοπελα στις 7,η οποια με ενημερωσαν οτι θα φτασει 8 η 8.30 και ακυρωνω( με glamour μου εχει συμβει 1 φορα στις 50 που εχω παρει απο εκει),με παιρνουν τηλ. Ρωτανε ποσο εκανε το δωματιο,τους λεω τιμη και μου λενε θα εχετε εκπτωση οσο εκανε το δωματιο στο επομενο ραντευβου οπως και εγινε.
Στο magic εχουν μπλεξει τα μπουτια τους,καθολου επαγγελματιες,για dream δεν μιλαω,μπορει να μην ερθει ποτε και η κοπελα.yourangels πολυ photoshop
review reaction 1 roughfucker, smartnickstaken
09 Ιανουαρίου, 2022
geroksouras αρχικα οταν εγινε το σκηνικο, μου λεει η Γιολαντα που ειχα αρχικα κλεισει, δεν θα εκανε αλλο ραντεβου. Οποτε η κραταγα την Αμυγδαλια η δεν εβλεπα καμια κοπελα. Μου λεει εγω σαν τηλεφωνητρια εχω δικαιωμα να σου δωσω εκπτωση με την Αμυγδαλια 20 ευρω. Της λεω οχι το θεωρω πολυ λιγο και θα της δωσω ολα τα λεφτα και περιμενω εκπτωση στο επομενο ραντεβου, οπου εκει πιστευα θα εχουμε και εγκριση απο την "διευθυνση".

Οταν ηρθε η ωρα για το επομενο ραντεβου, εγινε αυτο που εγραψα, που ουσιαστικα μου ειπαν οτι αφου κρατησα την κοπελα, δεν τρεχει καστανο, μου δωσαν ενα 20ευρω εκπτωση και οτι μου κανουν και χαρη γιατι η Σαντρα που κανονισα ειναι ηδη πολυ λιγα τα 160 που παιρνει.

Γενικως ειδα μια απληστια απο μερια τους και δεν τους ενοιαξε καθολου να διορθωσουν το λαθος τους. Δεν ειναι η εκπτωση που δεν πηρα, δεν εχω μαθει να παρακαλαω. Ηθελα απλως να δω αν εχουν την διαθεση και τον επαγγελματισμο να επανορθωσουν, πραγμα το οποιο δεν ισχυει.
review reaction 1 smartnickstaken
10 Ιανουαρίου, 2022
Καλημέρα σε όλους! Νομίζω ότι η έκπτωση (της τάξης των 20-30 ευρώ ) μπορούσε να αξιωθεί μόνο σε περίπτωση που δεν γίνει το ραντεβού. Στην δική σου περίπτωση μπορούσες να διώξεις την κοπέλα και να ζητήσεις κάποια έκπτωση την επόμενη φορά. Είναι σαν να παραγγείλεις στο καλύτερο κρεατάδικο Wagyu ή Κοbe, να έρθει ψημένο medium well αντί για medium rare που το έχεις παραγγείλει και αντί να το στείλεις πίσω, να το φας και να ζητάς έκπτωση την επόμενη φορά που θα ξαναπάς. Καταλήγω ότι και εμένα μου έχει παίξει καθυστέρηση το συγκεκριμένο γραφείο (περίπου 45 λεπτά) όμως αφού δέχτηκα την κοπέλα και πέρασα καλά δεν είναι σωστό να κλαίγομαι και να ζητάω εκπτώσεις!

Καλύ συνέχεια σε όλους τους εμβολιασμένους
Stay safe
Stay covid free
10 Ιανουαρίου, 2022
@alexandrosss οχι διαφωνω, γιατι αν φερουν κοπελα πχ που δεν εχει σχεση στις φωτογραφιες και δεν σου κανει εχεις χασει σχεδον 50αρικο (ξενοδοχειο και οδηγο) ειναι σαν να σου φερει λαθος προϊον ενα κουριερ και να το πληρωσεις εσυ συμφωνα με τοπαραδειγμα που εφερες
ο @veron99 νομιζω σωστα επραξε ζητωντας κατι στο επομενο ραντεβου απλα δεν καταλαβα τι ζητησε(αν ζηταγε φρι το επομενο ή μεγαλη εκπτωση)

@Mark777 το εχω ξαναγραψει πολλες φορες, δεν ξερω τι εμπεριες ειχατε με dream αλλα να μην ερθει η κοπελα καθολου δεν μου εχει συμβει ποτε, οκ το glamour δεν το συζηταμε πιο επαγγελματιες δεν υπαρχουν στο χωρο αυτο αυτη τη στιγμη που μιλαμε
G
geroksouras
10 Ιανουαρίου, 2022
δεν ζητησα τιποτα συγκεκριμενο, απλα τους ειπα οτι το 20αρι που μου εδωσαν ειναι κοροιδια. Για να μιλησω με αριθμους, οταν μου ειχε συμβει μεγαλη καθυστερηση με glamour, η κοπελα ειχε κατσει 50 λεπτα αντι για 1 ωρα, και πηρε τα μισα μονο. Δηλαδη 70 αντι για 140. Και δεν το ειχα ζητησει καν, το γραφειο το προτεινε.

Οποτε το οτι δεν κανανε μια εκπτωση τυπου 50% η κατι αντιστοιχο δειχνει απληστια....
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10