Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 3 10
Γραφεία CG 9691
Γενική Εντύπωση
 
7.0

για το γραφειο να πω δυο λογια.

καλο θα ηταν να ξεκαθαρισουν στο σαιτ τους για ορισμενες υπηρεσιες αν προσφερονται ή οχι και οχι μονο στο μιλητο.αυτο που ετυχε σε μενα,απο οτι διαβαζω συνεβη και σε αλλους παιχτες.βεβαια μετα που εφυγα με πηραν τηλεφωνο και μου ζητησαν συγνωμη 100 φορες και ελεγαν οτι πρωτη φορα το κανει και τετοια.να που ομως δεν ηταν ουτε η πρωτη,ουτε η μονη φορα τελικα.σαφηνεια λοιπον στο τι προσφερουν οι κορασιδες και τι οχι.
επισης καλο θα ηταν να μην ειναι τοσο σχολαστικοι,εως υπερβολικοι θα ελεγα στην επιβεβαιωση των ραντεβου και να μην καλουν ή στελνουν sms σε ακαταλληλες ωρες. εμενα αρχισαν και μου στελνανε 5 sms για επιβεβαιωση 4 ωρες πριν το meeting. λιγο τακτ δε βλαπτει.
καλο θα ηταν να υπαρχει και λιγη αυτοσυγκρατηση και στις τιμες γιατι βλεπω οτι αρχισε 10ρικακι-10ρικακι να τσιμπαει σε καθε νεα αφιξη.βεβαια προσφορα και ζητηση ειναι αλλα......

κατα τα αλλα να καλωσορισω κι εγω το γραφειο,δεν ξερω αν ειναι αδελφακι με αλλο γνωστο γραφειο του χωρου,οπως αναγραφεται στο φορουμ και δε με ενδιαφερει και να ευχηθω να εχουν συνεχεια και συνεπεια.αυτο ειναι οτι καλυτερο και για τους πελατες και για το γραφειο.
να ειστε καλα ολοι.

petergsp
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
48.062
Πόντοι:
41.443
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, Εκλεκτικός, jimy.m. και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού