Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 23 10
Γραφεία CG 441259
Γενική Εντύπωση

9.0
Γράφω καθαρά την κριτική , γιατί όχι μόνο εγώ -όπως προσφάτως διαπίστωσα- αλλά και πλήθος άλλων μελών του σάιτ , και όχι μόνο έχουμε δει μια μεγάλη βελτίωση στο τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου .

Ειδικά μνεία να κου επιτραπεί να δώσω στην κυρία Βαλεντίνα που πραγματικά κάνει το έξτρα βήμα για με ικανοποίηση όσες φορές έχουμε μιλήσει .

Ενα ευχαριστώ λοιπόν στην κυρία Βαλεντίνα και στα υπόλοιπα κορίτσια .

Επίσης βλέπουμε όλο και πιο πολλές κοπέλες να προσφέρουν 69 που είναι βασική υπηρεσία στο κομμάτι gfe , και πραγματικά χαίρομαι .

Εκτός από τα θετικά όμως έχω να κάνω και 3 παρατηρήσεις που πραγματικά πιστεύω θα ανέβαζαν το γραφείο σε υπηρεσίες άμα το άκουγαν .

1 βασικό το 69 και το dfk ,( ή τουλάχιστον το φιλί ρε γμτ )θα πρέπει τα συνεργαζόμενα κορίτσια να γνωρίζουν εξαρχής ότι είναι μια υπηρεσία που ειδικά στην Ελλάδα θεωρείται απαραίτητη .

Σίγουρα οι κοπέλες αποφασίζουν τις υπηρεσίες του μόνες τους αλλά δεν είναι κακό , να ενημερωθούν ότι προσφέροντας την συγκεκριμένη υπηρεσία θα έχουν μεγαλύτερο τζίρο και κατά συνέπεια και το γραφείο .

Βλέπουμε ειδικά τις νεότερες παρουσίες να τα παρέχουν και πραγματικά είσαστε στον σωστό δρόμο !

2 Το μασάζ ( και ίσως το λιγότερο σημαντικό από τα 3 ) , θα έπρεπε να είναι δωρεάν κατεμε μέσα στο βασικό πρόγραμμα της ώρας .

Άμα είναι επαγγελματίας μασέρ και μου κάνει αθλητικό μασάζ πχ η deep tissue ναι να το πληρώσω έξτρα αλλά τώρα για 5-10 λεπτά
Μασάζ δεν νομίζω ότι χρειάζεται έξτρα κόστος

Δεν είναι κάτι το οποίο είναι βασικό θέμα αλλά καλό ήταν κάποια στιγμή να επανεξεταστεί .

3 αυτή είναι καθαρή προσωπική παράκληση , εμένα από το ρόστερ μου λείπουν 2 παρουσίες καθαρές πορνοσταρικες .

Και εξηγούμαι ένα Ρωσιδακι , με ένα μεγάλο πλαστικό βυζι ( άνω του D σίγουρα )με καλές υπηρεσίες θα πάει τρένο , ναι υπάρχουν μερικοί που δεν γουστάρουν πλαστικά , αυτοί όμως έχουν αρκετές επιλογές , ένα μεγάλο μέρος των πελατών θα ήθελε
Μια παρουσία στα πρότυπα ξένων πορνοστάρ , όπου σε αυτό το κομμματι όσα γραφεία κάναν τέτοια μεταγραφή έχουν τεράστιες αποδόσεις .

Πιστεύω στο παρελθόν είχαμε κάποιες επιλογές , nicol lovee , kseniya και άλλες που ποθστευω ότι πήγαιναν κοπίδια κιόλας στη δουλειά ….
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ακριβείς
tsontopoulos
Γλομπεο-Μύστης
89
Πόντοι:
26.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική